- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.681
Esimle ilk defa iliskiye girdigimi daha once soylemistim ama daha sonra bir daha yapalim dedik fakat cok yorgunduk birde ben heyecan yaptim icime alamadim tam. Birde yorgunduk bu gece yine iliskiye girmeyi dusunuyorum.Birazda ilk giristen sonra hafif canim yaniyor tabi sonra geciyor. Git gel yaparken. Sizce o yanma gecer mi hepinizi opuyorum
o yanma geçio cnm aslnda nekdr çok kayarsa okadr az yanma olur. merak etme
Kizlar ya mum kalinliginda aparatin ancak yarisini aliyorum diger yarisi ilerlemiyor ne yaptimsa napicammm
canım geldği yere kadar it.içinde beklet.içindeyken yavs hareketlerle sağa sola eğ aparatı. nefes al ve verirken az az it olur mu bide öle dene. çıkar tekrar yap.... dene haber ver bize
Canim yapyorum tam bir yer var o noktada ilerleme yok yanma var aci var
acıdığı yerde içinde beklet cnm 10 dk 15 dk. çıkar tekrar yap. alışıo. genişlio. korkma...
Tamam canim simdi biraz ara verdim gene deneyecegim siz de yasadiniz di mi boyle,hem ben yatiyirum aparati popo tarafina dogru ittryorum ama iste o noktada tikaniyor
ayy olmazmı tabiiki oluodu. hatta ben bazen o an sinirden neden gtmio bu die hem ağlıodum hep yapıodum varya:2::2: ama ilk aldğmda gtmiodu bekletiodum , çıkarıodum bidaha alıodum bu sefer biraz daha ilerliodu. ... şuan aparatının çevresi kaç cm cnm
8-9cm sanirim canim tam olcemedim insallah benim de ilerler
kızlar yönüne çok dikkat edin
Eki Görüntüle 1158640
ya ben bu fotoyu anlamadım... bu doğrusunu mu gösteriyor. yanlışını mı.. gülmeyin ama orda sonuna kadar soktuğu yer vajinanın tamamı mı... bi açıklar mısınız(((
ayy olmazmı tabiiki oluodu. hatta ben bazen o an sinirden neden gtmio bu die hem ağlıodum hep yapıodum varya:2::2: ama ilk aldğmda gtmiodu bekletiodum , çıkarıodum bidaha alıodum bu sefer biraz daha ilerliodu. ... şuan aparatının çevresi kaç cm cnm
Yaptimmmmmmm:):):):):):)son iki boy kaldi
işte buuuu süpersin cnmmmmmmmmmmmmçok az kaldı yakında gelin halayını çekicez burda