Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o yanma geçio cnm aslnda nekdr çok kayarsa okadr az yanma olur. merak etme

kızlar merhaba zaman zaman yazıyorum buraya.. ama geldiğim noktaya kadarını kısaca baştan alacağım.. 26 nisanda evlendim. düğün zamanım adetlydim. o nedenle ilk kez bi 3 gün sonra falan denedik. ve ben hemen yapmadığımız için araya gün girdi diye kastım kendimi sandım. fakat bu mayısın ilk haftası boyunca böyle devam etti gitti.. sonra zaman içinde anladım ki bende de vajinismus var.. kitaplar okudum buraları takip ettim. her yerde parmak egzersizi diyorlardı başka bir şey demiyorlardı. benim içinse onu başarmak o zaman için imkansızdı. derken bi kadın doğum uzmanına gidip muayene oldum. ve vajinamda kızlık zarımda rahim ve yumurtalıklarımda hiçbir sorun olmadığını öğrendim. ve kadın doğumcumun yönlendirdiği bi psikoloğa gitmeye başladım. 3 seans gittim şimdiye kadar. parmak egzersizi denememi 2 hafta önce başarıyla gerçekleştirdim. fakat o ilk boğumdu.

sonraki seansta doktorum en minik boy tampon kullanmamı istedi. ilk gün 15 sonraki gün 30 sonraki gün 45 dakka vajinanda beklet dedi. hemen aldım geçen hafta denedim. evet 15 dakika bekletmek falan hiç sorun değildi. ama sorun yarısına kadar sokabilmiş olmamdı. en minik boy bi tampon işaret parmağımın iki boğumu kadar bir boyda zaten. bu hafta boyu işaret parmağımın 2 boğumu ve bu tampon çalışmam vardı. tampon kaymıyor mı diye üstüne kondom bile geçirip denedim. kondom üstünden bebe yağı sürdüm denedim.. ama yine de tamponu tam yerleştiremedim.

yatıya misafirlerim vardı cumadan beri hiç de deneyemedim. dün çok uğraştım ama işaret parmağımın 2 boğumunu tam yerleştirebildiğimden emin değilim. bir de nasıl bi pozisyonda en iyi yaparım anlayamadım. çünkü parmağım bükülüyor ve hiç tamamını sokabilcem gibi gelmiyor. dün orta parmağımı da denedim. hatta orta parmakla işaret parmağımı birlikte bile sokabildim. ama sorun şurda. ucunu itebiliyorum. devamı gelmiyor.

geçmiş sayfalarda bu konu konuşulmuştur illaki ama ben baştan sona kendi sorunumu yazıp yardım edecek birilerinden bana tavsiyeler rica ediyorum... çok sağolun hepiniz...

Selam kızlar..ara ara buraya yazsam da sürekli burada yazılanları okuyorum..
Özellikle vajinusmusu yenen arkadaşlarıma bir sorum olacak..
Ben 2 yıldır evliyim son 2 aydır psikolog yardımıyla baya yol katettim.. parmak egzersizi de yapabiliyorum ilişki pozisyonunu da alabiliyorum hem benim üstte olduğum hem de eşimin..
Ancak vajina girişi sağlayamıyorum vajinam açılmadığından..bunun için neler yapmak lazım?
Önerilerinizi bekliyorum..çok teşekkürler yazılanlar ve bana destek olanlar için..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bugun bir apatat yaptim kalem kalinliginda ve parmak olcusuyle 3.boguma kadar alabildim yani isaret parmagimin tamami boyunda aparatla alabildim.. ancak orada aciyan bir yer var ve orada herzamanki gibi tikaniyorum insallah devami gwlir hergun egzersiz yapicam insallah

Tamam canim simdi biraz ara verdim gene deneyecegim siz de yasadiniz di mi boyle,hem ben yatiyirum aparati popo tarafina dogru ittryorum ama iste o noktada tikaniyor

ayy olmazmı tabiiki oluodu. hatta ben bazen o an sinirden neden gtmio bu die hem ağlıodum hep yapıodum varya:2::2: ama ilk aldğmda gtmiodu bekletiodum , çıkarıodum bidaha alıodum bu sefer biraz daha ilerliodu. ... şuan aparatının çevresi kaç cm cnm

ya ben bu fotoyu anlamadım... bu doğrusunu mu gösteriyor. yanlışını mı.. gülmeyin ama orda sonuna kadar soktuğu yer vajinanın tamamı mı... bi açıklar mısınız (((

nie gülelim cnm saçmalama. bak parmağını dimdirek itersen o duvara çarparsın. resim takıldğn yeri gösterio. yani vajine dümdüz değil aşağı eğimli inio cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…