-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.641
cnm ben suan uc yillik evliyim.iki sene cektim bu sikintiyi egzersizdd iki parmagi alabiliodum.zeytinyagiyla deneme yaptim ve oldu hemende hamile kaldim.hic korkmayin tamamen kafada bitio
Benimkinde dort boy var ve sertler yani sert plastik.seninki penis gibi elastik mi yani kivrilabiliyor mu?
Ben hasta olmadan once denemistin ilk iki boyunu zor da olsa alabilmistim.sonra ara verdim :-(
4 yıllık evliyim ve vajinismusum egzersizlere başlamak istiyorm ama nasıl yapıcm bilmiyorm birde benim nasıl yaptığımı anlamadığım bir bebeğim var araştırdığımda olabileceği yazıyordu birde yazıları okuduğumda aparatlardan bahsediyordunuz onları nereden tedarik edebilirm
biyerde yanlışlık yapıyoruz ama nerede bilemiyorum gene başa döndümmmm((((((((((((((( olmuyor girmiyor bir türlü bi kere oldu neden şimdi gene böle oluyor anlamıyorum ne kadar kötü bişey bikere yaşayıpta gene olmaması ((((((((((
pes etmek yok.başarılı olan insanlar hiçbir zaman pes etmedikleri için başardılar.ben de başlarda kulak çöpünü bile sokamazken şimdi aman o da bişey mi diyorum.sonra parmak egzersizine geçtim şimdi de mumu denemesi yapıyorum.tüm haftasonumu bu işe ayırdım.az önce mumu yarım saat beklettim içimde.bunlar benim için hayal bile edemeyeceğim şeylerdi.bugün bişey daha keşfettim tam derin nefes alınca bıt diye giriveriyor mum.
biyerde yanlışlık yapıyoruz ama nerede bilemiyorum gene başa döndümmmm((((((((((((((( olmuyor girmiyor bir türlü bi kere oldu neden şimdi gene böle oluyor anlamıyorum ne kadar kötü bişey bikere yaşayıpta gene olmaması ((((((((((
Kizlarrr cok mutluyum bugun ilk defa mumla yapabildim:)) once parmak egzersizlerini yaptim iki parmaktan sonra muma gectim. Sonra tek kat peceye sardim ondan sonra da iki kat peceteyle yaptim ve hepsinde sonuna kadar alabildim arka arkaya cok deneme yaptim ragatca gel-git de yapabildim:)) sanki her seyi basarmis gibi mutluyum ... Unarim en kisa zamanda es denemesini de hallederim.. Burdan destek olan herkese cok tesekkurlerrr
Arkadaslar mum kesinlikle parmaktan daha kolaymis. Cunku hic bir sey hissetmiyorsunuz. Beni parmak egzersizlerinde zorlayan tek sey o dokunmayla hissettigimiz seylerdi ornegin puturlu yuzey ve o hep zor nokta dedigimiz yerden gecis hissi. Ama mumla yaparken hic biri yok. Gercekten tek nokta da yön!!! İnanin ne aci var ne kasilma yönü ayarlayin ISABELLA nin da dedigi gibi derin nefes alin gidiyor zaten ikinmaya bile gerek kalmiyor. Parmakta zorlanan arkadaslar nolur aparat/ mum deneyin inanin insana cok moral oluyor
Canim basta zorlanmadin mi ben de muma benzer bisi denemistim hic giris olmamisti
Canim zorlanmaz olur muyum? Uzun bir sure deneyip deneyip biraktim hiiic yapamadim mumla. Azicik bile girmiyodu. İki parmaktan sonra daha farkli ilerlemem gerektigine karar verdim dun. Uzun zamandir denememistim ama bu sefer olacak dedim. Meger ben yanlis yerlere itmeye calisiyomusum bi kac kere kucuk kucuk ileri geri yaptim bacaklarimi havaya dikip popo yonunde ittirince bi baktim hepsi bi anda giriverdi.pes etme denemeye devam et yonu iyi ayarla parmaktan cok daha kolaymis bakalim bgn tekrar denemeyi dusunuyorum vakit olursa
Sagol canim moral verdin bana,bakalim tum arkadaslarin dedigi sekilde uygulamalari deneyecegim ama basarmayi cok cok ustedigim icin kisa zamanda olur insallah..sen ne zaman esli denemeye gececeksin
Aslinda biraz daha calismak istiyorum daha da kalinlastirmam gerek. Benim en buyuk hatam egzersizleri yaparken es denemesi de yapmak oldu. Basaramadikca hep moralim boZuldu ve olmuyo iste deyip egsersizlere ara verdim bu da beni geriletti. O yuZden bu sefer bira beklemek istiyorum iyice alisana kadar ama bur yandan yildonumuMuZe cok az kaldi o zamana kadar bitsin istiyorum. Bilmiyorum anlayacagin canim:) akisina birakirim belki de:)
Dogru haklisin ben de oyle yapacagim ama ilk dilatorler ile yapacagm sonra ese gececegim o zaman hepimize basarilar
4 yıllık evliyim ve vajinismusum egzersizlere başlamak istiyorm ama nasıl yapıcm bilmiyorm birde benim nasıl yaptığımı anlamadığım bir bebeğim var araştırdığımda olabileceği yazıyordu birde yazıları okuduğumda aparatlardan bahsediyordunuz onları nereden tedarik edebilirm