Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4 yıllık evliyim ve vajinismusum egzersizlere başlamak istiyorm ama nasıl yapıcm bilmiyorm birde benim nasıl yaptığımı anlamadığım bir bebeğim var araştırdığımda olabileceği yazıyordu birde yazıları okuduğumda aparatlardan bahsediyordunuz onları nereden tedarik edebilirm

emla anestol dan biraz daha etkili durumunuz yok ise anestol fiyatı daha uygun sürün 3 dk sonra egzersize baslayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben vajinismus.com.tr den aldim ama daha denemedim

biyerde yanlışlık yapıyoruz ama nerede bilemiyorum gene başa döndümmmm((((((((((((((( olmuyor girmiyor bir türlü bi kere oldu neden şimdi gene böle oluyor anlamıyorum ne kadar kötü bişey bikere yaşayıpta gene olmaması((((((((((

pes etmek yok.başarılı olan insanlar hiçbir zaman pes etmedikleri için başardılar.ben de başlarda kulak çöpünü bile sokamazken şimdi aman o da bişey mi diyorum.sonra parmak egzersizine geçtim şimdi de mumu denemesi yapıyorum.tüm haftasonumu bu işe ayırdım.az önce mumu yarım saat beklettim içimde.bunlar benim için hayal bile edemeyeceğim şeylerdi.bugün bişey daha keşfettim tam derin nefes alınca bıt diye giriveriyor mum.

Arkadaslar mum kesinlikle parmaktan daha kolaymis. Cunku hic bir sey hissetmiyorsunuz. Beni parmak egzersizlerinde zorlayan tek sey o dokunmayla hissettigimiz seylerdi ornegin puturlu yuzey ve o hep zor nokta dedigimiz yerden gecis hissi. Ama mumla yaparken hic biri yok. Gercekten tek nokta da yön!!! İnanin ne aci var ne kasilma yönü ayarlayin ISABELLA nin da dedigi gibi derin nefes alin gidiyor zaten ikinmaya bile gerek kalmiyor. Parmakta zorlanan arkadaslar nolur aparat/ mum deneyin inanin insana cok moral oluyor

NE YAPTIN CECEM HALA BURAYA GİRİYORSAN TABİ çok merak ettim seni iş güç derken burayı baya ihmal ettimmmm ..inşallah sende yenenler kervanına karışmışındır bacım... haydi güzel haberlerni almak ümidiyle ...

kızlar yılmayınnnn bu yazı iyi değerlendirin ve hepiniz bu dertten egzersizler sayesinde kurtulun inşallahhhh.... ciddden kegel ve aparatlarla egzersize hız verin vajiyi yenmiş 2 kez hamile kalabilmiş biri olarak diyorummmm ...

Cnm kesinlikle pes etme bnm de olmamisti ama direndim bu sefer ben altta oldum bana daha kolay geldi ayrica p..girdirmeden once mumla dene daha sonra hemen esinle dene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim peki mumu ilk denemede hemen alabildin mi ben de muma yakin bir aparat yapmistm baslarda giris dahi olmamisti

Canim basta zorlanmadin mi ben de muma benzer bisi denemistim hic giris olmamisti

Canim basta zorlanmadin mi ben de muma benzer bisi denemistim hic giris olmamisti

Canim zorlanmaz olur muyum? Uzun bir sure deneyip deneyip biraktim hiiic yapamadim mumla. Azicik bile girmiyodu. İki parmaktan sonra daha farkli ilerlemem gerektigine karar verdim dun. Uzun zamandir denememistim ama bu sefer olacak dedim. Meger ben yanlis yerlere itmeye calisiyomusum bi kac kere kucuk kucuk ileri geri yaptim bacaklarimi havaya dikip popo yonunde ittirince bi baktim hepsi bi anda giriverdi.pes etme denemeye devam et yonu iyi ayarla parmaktan cok daha kolaymis bakalim bgn tekrar denemeyi dusunuyorum vakit olursa

Sagol canim moral verdin bana,bakalim tum arkadaslarin dedigi sekilde uygulamalari deneyecegim ama basarmayi cok cok ustedigim icin kisa zamanda olur insallah..sen ne zaman esli denemeye gececeksin

Sagol canim moral verdin bana,bakalim tum arkadaslarin dedigi sekilde uygulamalari deneyecegim ama basarmayi cok cok ustedigim icin kisa zamanda olur insallah..sen ne zaman esli denemeye gececeksin

Aslinda biraz daha calismak istiyorum daha da kalinlastirmam gerek. Benim en buyuk hatam egzersizleri yaparken es denemesi de yapmak oldu. Basaramadikca hep moralim boZuldu ve olmuyo iste deyip egsersizlere ara verdim bu da beni geriletti. O yuZden bu sefer bira beklemek istiyorum iyice alisana kadar ama bur yandan yildonumuMuZe cok az kaldi o zamana kadar bitsin istiyorum. Bilmiyorum anlayacagin canim:) akisina birakirim belki de:)

Dogru haklisin ben de oyle yapacagim ama ilk dilatorler ile yapacagm sonra ese gececegim o zaman hepimize basarilar

Cok mutsuzum arkadaslar...
Bana yardimci olacak olan varmi??
3 parmak alabiliyorum..
Ama penis denemekten korkuyorum..
Ustte bikez denedim giris olmadi bile..
Altta cok korkuyorum..
Neyapacam bilmiyorum..
Bugun zorda olsa denemek istiyorum...
Tavsiyelerde bulunun lutfen..
Kurtulmak istiyorum

Ben mumla yapiyorum illa ki aparat alman gerekmiyor istersen once sen de mum dene. Bildigimiz beyaz bakkal mumu parmak kalinliginda olanlardan. Eldiven veya prezervatife gecirip yap. Daha sonra da kalinlastirmak icin peceteye sar yavas yavas ilerledikce pecete sayisini arttir. Strec filme sarip tekrar prezervatife gecirebilirsin peceteden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…