Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen yanaş ona bişi olmaz içten içe onşarda zor günler geçiriolar o yüzden diorm ya eşine bakma sen düzelecek herşey emn ol

ay güldürdün beni, çok yaşa:)) pes etmek yokkk...hep olumlu düşünürdüm ama bir kaç gündür böyle hafifi bunalımdayım.. düzelecek tabii ben de inanıyorum buna, desteklerin için çok çok çoook teşekkürlerrrr

canım parmapına nereye kdr ilerledn parmakta peki:13:

Orta parmak iste alabildgm kada aldim akip gitti zaten ama sonra kendimce biraz daha kalin aparat yapmistm alamadim duvar var sanki;(sonra dilator aldim ama simdide adet girdi araya artik bitsin istuorum bu cile anlamuorum esimleyken de penisi almaya calisiyorum girmiyor gene duvar var sanki ki rahatlamaya da calisiyorum ama olmuyor

Bi de ust pozisyonda afedersin penis erkesiyon halinde ve dik duruyor oraya nasil oturyrsunuz nasil kolay oluyor ben asla yapamam gibi geliyor

canım ben bi resim paylaşmştım çarptığın duvarı göreceksin. bak yekrar paylaşıyorum. canım üstte olunca tabiki lönk die ourtmuosun üstüne öle başta korkar insan. ama kontrol sende oluo . bak nasıl biliomusun . eşinin üstüne geliosun ama sırtın dönük. dizlerinin üstünde dur. sonra eğil bi elinle yataktan destek al. diğer elinle de aparat yerleştirir gibi ıkın ve yerleştir. öle oturmana gerek yok. ne kdr ilerletebilirsen işte. hele zeytnyağı ile yaptysan kayıp gidio. hissetmiosun bile

Canim cok yasa ya!!guldurdun beni cok sagolun iyi ki varsinizzz

Cok tesekkurler canim benim ya!!sunu bir yenelim cok dua alacaksin emin ol!!hele de bebislerimiz olsun:):)

OLUR tabiki allahın izniyle. yetrki burayı bırakmayın. dinleyin deneyimlileri wala bende az bunalm yapmadım burda hatta vereyim size yazdğm sayfa numaralarını okuyun sizin yazdklrnızın aynısını yazıodum wala. bende burdaki kızlar sayesnde yendm. allah razı olsun hepsinden

canım ben bi resim paylaşmştım çarptığın duvarı göreceksin. bak yekrar paylaşıyorum. canım üstte olunca tabiki lönk die ourtmuosun üstüne öle başta korkar insan. ama kontrol sende oluo . bak nasıl biliomusun . eşinin üstüne geliosun ama sırtın dönük. dizlerinin üstünde dur. sonra eğil bi elinle yataktan destek al. diğer elinle de aparat yerleştirir gibi ıkın ve yerleştir. öle oturmana gerek yok. ne kdr ilerletebilirsen işte. hele zeytnyağı ile yaptysan kayıp gidio. hissetmiosun bile

BU ÇOK MANTIKLI GELDİ BANA BUNU KESİN DENİCEM AMA TABİ ILIK Bİ DUŞ ALIP GEVŞETMEMİZ DAH İYİ DĞİLMİ KOMİK AMA SANKİ YERİ BULAMIYORUZ OFF OFF

Tamam canim denemelere baslayinca seni gene rahatsiz ederim..cok tesekkurler.

ayyyyyyyyynn öle cnm diorm ya yenince yerini bulamadğmı farkettim. meğerim bulamıomusum. dediğim pozisyonda yenen çok arkadşmz oldu burda. ve kızlar muhakkak zeytin yağı çok ciddiyim. lütfen dinleym beni daha fazla üzülmeyin ertelemeyinnnnnn

canım geçen de aynı u pozisyonla yenmiştim ben altta eşim üstte altımda yastık ve bacaklarım eşimin omuzunda gene aynı böyle deniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…