Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende üstte yendm ama şimdi gördümki yönünü bilince fark etmiyor. eger altta kolay geliosa sana poponun altına küçük bi yastık koy. ama açı olark hala en rahat giren üstte ve sırtın eşine dönük olan pozisyon. hiç denedin mi onu?dizlerinin üstünde sırtın eşine dönük olacak. bi elinle yataktan desten al diğer elinlede kendin yerleştir ıkınarak artık sen pozisyon denemeleri yapacaksın olmayacakmış gibi gelio ama buraya kdr gelmişsin cnm olmaması imkansız emin ol

çok sağol canm moral verdin bana..walla denemeye çalışıyorum her şeyi..ama eşimden dolayı biraz da gergin oluyorum galiba denerken..nasıl olsa olmayacak havasında deniyorum galiba. ben de çoğu zaman buraya kadar geldin olacak yakında diyorum kendime ama bazen cok bunalıyorum.. bu aralar da o bunalım günlerimdeyim çünkü yıldönümümüze çok az kaldı..ama anladım ki stresliyken egzersizler bile olmuyor. Burdaki herkese çok teşekkürler destekleriniz için..Allah'ım kurtulmaya çalışan herkese yardım etsin

off ya nerde yanlış yapıyoruz peki biz? sen ne durumdasın? parmak egzersizleri mi yapıyorsun? ben aparatı da yapamıyorum, mumla deniyorum o da olmuyor

Benim araya adet girdi ama orta parmak alabiliyordum tabi parmak egzersizi bana gire degilmis aparat siparis ettm geldi ama adet oldgm icin bisi yapamyorum;( ya aslinda iliski sirasinda cok da kasmiyorum kendimi neden olmuyor ki anlamiyorum

hayır hayırr bak yıldönümümz geldi şu bu die stres yapma o bende de olmştu. dediğin gibi gerginken egzersz bile olmuo..
ama rahat ol nasılsa olacak de. eşini boşver sen takma onu şimdi. olaya odaklan dediğim şekilde de dene bak ne kaybedersin. ve zeytinyağını kesinn ama kesin kez kullan......

Benim araya adet girdi ama orta parmak alabiliyordum tabi parmak egzersizi bana gire degilmis aparat siparis ettm geldi ama adet oldgm icin bisi yapamyorum;( ya aslinda iliski sirasinda cok da kasmiyorum kendimi neden olmuyor ki anlamiyorum

kızlar bende öleydim ve tek sıkıntı yönünü ayarlayamıyomusummm ,bunu yenince anladım. yönünü ayarlayamıyordum azcıkda acıdımı pes ediyordum hemen

bak diyorum sana eşini boşver gir banyoya egzersizini yap. sonrasında eş denemesine geç hemen. orası açılmş oluyo. ve zeytinyağı kullan muhakkak

Ben de kasmıyorum sözde ama belki de bana öyle geliyordur..parmaklarım kayıp gidiyor nefesle filan yapınca ama eş denemesinde sanki orası kapalı...aparatı nerden sipariş ettin olmadı ben de alayım

bak diyorum sana eşini boşver gir banyoya egzersizini yap. sonrasında eş denemesine geç hemen. orası açılmş oluyo. ve zeytinyağı kullan muhakkak

canım çok çok sağol, zyağı denemedim hiç kayganlaştırıcı kullanıyordum dün de bebe yağı aldım bakalım onu deneyeyim diyordum. ama zyağı daha etkiliyse ona geçeyim.. bu arada sen aparat kullanmış mıydın? alsam mı almasam mı diye düşünüyorum, parmakla çözülecek mi bilmiyorum

Ben de kasmıyorum sözde ama belki de bana öyle geliyordur..parmaklarım kayıp gidiyor nefesle filan yapınca ama eş denemesinde sanki orası kapalı...aparatı nerden sipariş ettin olmadı ben de alayım

Vaginismus.com.tr canim bir bucuk haftada ist a geldi..bi de parmak egzersizinde gercekten bir noktadsn sonra parmak akip gidiyor iste bende ondan sonrasi yok;(

Vaginismus.com.tr canim bir bucuk haftada ist a geldi..bi de parmak egzersizinde gercekten bir noktadsn sonra parmak akip gidiyor iste bende ondan sonrasi yok;(

ben uzun bir süre o noktaya kadar da gelemedim herkes diyor bir nokta bir yer allah allah neresi burasi düyordum, meğer onun için parmakların sonuna kadar girmesi gerekiyormuş yapınca anladım, ben başlarda anca bir boğum yapabiliyordum. şimdi bu da bir ilerleme diyorum. bir de ben parmaklar içerdeyken kegel egzersizleri yapıyorum kasların kasılıp gevşediğini iyice anlamak için çok faydalı oldu. özellikle o noktayı geçince bu egzersiz daha da bir etkili oluyor sanki. senin dediğin site yabancı bir site değil mi? ben de bakmıştım oraya ama güvenemedim. sen bir başla bakalım aparatlarınla gelişmeleri yazışırız. İnşallah kurtulucaz bu dertten

arkadaşlar dikkatimi çeken bir şeyi belirtmek istiyorum.ben bu sıkıntıyı bu forumda yendim ve herkes çok yardımcıydı,her yazılanı okur,yeni bir ipucu bulabilirmiyim diye bakardım.şimdi uzun aradan sonra geri döndüm ve görüyorum ki herkes sanki sadece birşeyler yazıp çıkıyor.iki mesaj önce söylenen birşeyi iki mesaj sonra birisi tekrar soruyor.elbette bütün forum okunamaz ama bence en azından geriye doğru 1-2 sayfa okuyun.ben çok şükür çözmüş birisi olarak yardım etmeyi çok isterim ama hareket konusunu ve yağ konusunu ısrarla vurgulamam pek kimsenin dikkatini çekmemiş.

Pardon ingilizcesini yazmisim vajinismus.com.tr iste burdan vereblrsn siparisini tabi sen bilirsin..insallah cunku cocuk istyoruz artik..sans eseri gebe kalmstm ama kimyasal gebelikmis dustu..umarim bir an once biter bu sorunumuz..

neeee zeytinyağı hiç denemedinmiiiiii canım okdr rahat etceksnki direk kullan sana okdr sölüorm.... farkı görceksn ben onun sayesnde yendm sonra kayganlaştırıcıya devam ettim... ben aparatlarımı kendim yaptım cnm bende parmak egzersizi yapamıodum... beyaz bakkal mumu aldım bıçakla incelttim başta incecik yaptık tabi. peçeteye sarıp streçledim. sonra alıştıkça kalınlaştırdım....kalınlaştıdıkça hatta üstüne prezervatf geçirdim canım. bak sen sonuna geldin çok az kaldı yeterki azimli ol ve beni dinle gerçekten bak

komarr ben seni hatrlıorm cnmmm. inan bende aynı şyi düşünüodum bi kopukluk var yaaaa bizim zamanımzda hemen cvp yazılırdı sürekli takipte azimliydi herkes. şimdi dediğin gibi pek takipmi edilmio kızlarda azimmi yok anlamadım

pek çoğumuz bir önceki sayfaları okuyoruzdur sanırım, soru sormuş olmak sormuyordur hiç kimse...siz de bugünleri yaşadınız..insan bazen sadece motive olmak istiyor

zyağı tuhaf geliyordu herkes yazıyordu ama, çok teşekkürler desteklerin için inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririrz

pek çoğumuz bir önceki sayfaları okuyoruzdur sanırım, soru sormuş olmak sormuyordur hiç kimse...siz de bugünleri yaşadınız..insan bazen sadece motive olmak istiyor

canım tabiiki anlıorz sıkıntı soru sormak değil herkes istedğni sorar onlarca kez dediğin gibi bu hastalıkta insan sürekli motive olmak istio ve maotivasyon çok çabuk kaybolabilio..... bak takibimdesin yenene kadr brakmam yakanı söliyim

iyi ki varsınız..inan sadece yazmak anlatmak bile yetiyor. çünkü ben bunu kimseyle paylaşamıyorum ne arkadaş ne bir yakın...koca bir yük gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…