-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.481
Cok tesekkur ederim ilgin icin bi yer var orayi gecince.sikinti yok is orayi gecmekte biraz daha esnetmem lazim jel ve bebe yagi kullaniyorum ikinmayi burda ogrendim doktorlar soylememisti cok cok saolun insaaalah.biticek bu sorun
ya merak ettiğim üst pozisyon kolay diyorsunuz ya ben bir türlü beceremiyorum o yüzden hep altta deniyorum. gerçi hala vajinusmusum ama...alttayken en azından giriyor üstte hiç bir şey olmuyor. bende mi sorun var acaba ? çoğunluk üst diyor da.
nacizane bir tavsiyem var sana.ben birçok jel vs denedim.ama eş denemesinde hiç sonuç vermemişti.hemen onlar da kuruyorlar,ya da yakıyorlar sanki.en azından bende böyle oldu.yine bu forumdaki arkadaşım kkaderim in önerdiği gibi hem egzersizi hem de eş denemesini z.yağıyla yaparak başarmıştım.çok şükür herhangi bir sıkıntım da olmadı sonradan.ancak elbette,her egzersiz ve denemeden sonra hem muhakkak idrara çıktım,daha sonra da dış kısmını genital bölge temizleyicisiyle yıkayıp kuruladım.başarana kadar nefesi çok önemsememiştim ben ama kerameti büyükmüş aklında olsun.nefes derken bir ipucu daha nefesle ilgili ben vereyim,gerçi okumuşsundur ama.nefesi burnundan al,sonra "hah"diyerek (neden hah diye sorma,dene bak kasların farklı açıdığını hissedeceksin)çok hızlı,adeta atar gibi verirken ittir.tarif edebildim mi bilmiyorum.ama bak muhakkak hareket etmeye çalış küçük küçük.şöyle söyleyeyim.bak yendim,çok şükür hiçbir sıkıntı kalmadı.ama öyle kımıldamadan yerleşmesi diye birşey asla sözkonusu olamaz.normalde de olmuyormuş öğrendim.bizim hatamız bu.biraz olsun içeri alınca nefesi bu şekilde kullan ve ileri geri hareket et.göreceksin farkı.hadi inşallah iyi haberlerle:)
ya merak ettiğim üst pozisyon kolay diyorsunuz ya ben bir türlü beceremiyorum o yüzden hep altta deniyorum. gerçi hala vajinusmusum ama...alttayken en azından giriyor üstte hiç bir şey olmuyor. bende mi sorun var acaba ? çoğunluk üst diyor da.
chok tesekkur ederim canim sorumu cevapladigin icin,ewimle cok sorun yasiyorum o zaman kadar sabr edermi bilmiyorum,acaba aletleri kullanirsam cocuguma bir zarari olurmu?doktor net olarak bisey soylemiyor cok caresizim( esimi kayb etmek istemiyorum onu cok seviyorum
kızlar egzersiz ve aparat konusunda yardımcı olabilirim ozel den yazin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aletlerin çocuğa zararı olur bence, eğer eşinde seni seviyorsa mutlaka sabreder, daha sen yeni evlisin benim eşim 4 sene bekledi beni, 4 sene doktora gitmeyede utandık birine söylemeyede, yine de tek bir kötü sözünü veya bir kerecik bana kaş çatışını görmedim, sabırla bekledi ve muradına erdi, Allah sıkıntı veriyosa karşılığında çaba, dua ve en çok sabır bekliyor. ben eşime kaç defa boşanalım benimle mutlu değilsin dedim ama o beni bırakmadı, evlilik sadece ilişki değildir, biz severekde evlenmedik görücü usulü oldu, ama şuan benim için kocamdan daha kıymetli hiç kimse yok. o beni hep sevdi hep destek oldu, dediğim gibi eşin seni gerçekten seviyorsa mutlaka bekler, ha beklemiyosa sevmiyor demektir,dost acı söyler kusura bakma
bende son ikidir yapamıyorum araya rengl girdi inş yaparız canım ya(
arkadaşlar ben yapamıyorum çok kötüyüm 2 ay önce yenmiştim 2 gece denedik sonra yapmamıştık bu aralar hergün deniyoruz olmuyor..nerede yanlış yapıyoruz..ben başa dönmek istemiyorum..çok etkiledi bu olay beni..eşim çok anlayışlı acıyınca kıya/mıyor çekiyor ama acı çok fazla oluyor bu sefer..girmiyor bi türlü yardımlarınıza ihtiyacım var..bş kere oldu sonuçta şimdi neden olmuyor
Arkadaşlar bana da yardım edinnn lütfennn, iki parmak sonuna kadar alabiliyorum ama eş denemesinde olmuyor, çok sıkıldım artık...neden bu kadar uzun sürüyor yenmemiz lütfenn yardımmmm edin!!!
canım 2 parmakta olmş daha ne sabırlı ol.3 parmağı denemeye çalış. hemen peşisıra eş denemesine geç. hangi pozisyonda deneme yapıosun bak o çok önemli.
herkes üst kolay diyor diye üstte denemeye çalıştım ama bana alta göre çok daha zor geldi. alttayken çok çok az bir kısmı oluyor gibi ama hiç ilerletemiyorum. bir de eşime bu egzersizler filan çok itici geliyor ne yaptığımı bilmiyor bile peşi sıra deneme yapamadım hiç o yüzden
arkadaşlar ben yapamıyorum çok kötüyüm 2 ay önce yenmiştim 2 gece denedik sonra yapmamıştık bu aralar hergün deniyoruz olmuyor..nerede yanlış yapıyoruz..ben başa dönmek istemiyorum..çok etkiledi bu olay beni..eşim çok anlayışlı acıyınca kıya/mıyor çekiyor ama acı çok fazla oluyor bu sefer..girmiyor bi türlü yardımlarınıza ihtiyacım var..bş kere oldu sonuçta şimdi neden olmuyor
Ben de ayni senin gibiyim