- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.481
Cok tesekkur ederim ilgin icin bi yer var orayi gecince.sikinti yok is orayi gecmekte biraz daha esnetmem lazim jel ve bebe yagi kullaniyorum ikinmayi burda ogrendim doktorlar soylememisti cok cok saolun insaaalah.biticek bu sorun
nacizane bir tavsiyem var sana.ben birçok jel vs denedim.ama eş denemesinde hiç sonuç vermemişti.hemen onlar da kuruyorlar,ya da yakıyorlar sanki.en azından bende böyle oldu.yine bu forumdaki arkadaşım kkaderim in önerdiği gibi hem egzersizi hem de eş denemesini z.yağıyla yaparak başarmıştım.çok şükür herhangi bir sıkıntım da olmadı sonradan.ancak elbette,her egzersiz ve denemeden sonra hem muhakkak idrara çıktım,daha sonra da dış kısmını genital bölge temizleyicisiyle yıkayıp kuruladım.başarana kadar nefesi çok önemsememiştim ben ama kerameti büyükmüş aklında olsun.nefes derken bir ipucu daha nefesle ilgili ben vereyim,gerçi okumuşsundur ama.nefesi burnundan al,sonra "hah"diyerek (neden hah diye sorma,dene bak kasların farklı açıdığını hissedeceksin)çok hızlı,adeta atar gibi verirken ittir.tarif edebildim mi bilmiyorum.ama bak muhakkak hareket etmeye çalış küçük küçük.şöyle söyleyeyim.bak yendim,çok şükür hiçbir sıkıntı kalmadı.ama öyle kımıldamadan yerleşmesi diye birşey asla sözkonusu olamaz.normalde de olmuyormuş öğrendim.bizim hatamız bu.biraz olsun içeri alınca nefesi bu şekilde kullan ve ileri geri hareket et.göreceksin farkı.hadi inşallah iyi haberlerle:)