- 15 Ağustos 2013
- 217
- 139
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.401
tatlım özel mesajdan detaylı anlattım yine soru soracak olursan beklerim
Arkadaşlar Pjur analyse me diye bi sprey kayganlaştirici varmış. Hassasiyeti önleyip kasları gevsetiyormus deneyen var mi ?
tatlım özel mesajdan detaylı anlattım yine soru soracak olursan beklerim
Saol..
Insallah.. Hepimiz kurtulalim
Yurt disinda oturuyorum ben..
Hollandada..
O kitaplari alamam suan senin anliyacagin..
Videolarda acilmadi..
Ama yinede tesekkur ederim..
Okadar uzgunumki..
Banada yardimci olurmusun...
Cok ihtiyacim var
merhaba bana Vajinismus dilatör setleri için bi link verebilir misiniz.. nette güvenilir olarak nerden edinebilirim.. istanbulda ikamet ediyorum. satıldığı bi yer biliyorsanız acaba yazabilir misiniz... daha evleneli bir ay olmadı bu durumu çözmek istiyorum hemen
Arkadaşım bnde aparat araştırıyorum ama karar veremiyrm hangisi daha iyi emin olamıyrm.Allah aşkına lütfen hangi siteden aldın tam olarak özel msjada yazabilirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşım çok güzel anlarmşsın. Teşekkürler
rica ederim arkadaşlar çalışma yılmama ve moral bozmama doktor bana olmuyor demeyi bile yasaklamıştı. olacak diyelim arkadaşlar İnşaallah olacak inancınızı yitirmeyin. çalışmaya devam. dilatör setlerini de şiddetle tavsiye ediyorum . çalışmanın nasıl yapılacağını anlatmıştım. Herkese başarılar......
tatlım mesajla anlattım sanada detayları :)
yaaa ben de çok üzüldüm. keşke yapabileceğim bir şey olsa.. yine de yapabileceğim bir şey olursa burdan ulaşmanı isterim. nette uzmanların yayınladığı makaleler var.. videolar vss.. karıştırırken karşıma çıkıyor benim. araştır bol bol.. onları oku. ama dil sorunun yoksa mutlaka bi terapi al.. iyi bi psikologdan.. çünkü araştırmalarıma göre bazı ilkeler genel olsa da bu tedavi. herkes için kişiselleşiyor. en azından daha kısa sürede çözüme ulaşırsın. ben başladım terapiye ama daha ilk seasıma gittim..
kızlar bend e 2 ay önce yendim ozel den yazabilirsiniz yardımcı olurum
Yeni uyeyim henuz ozelden atamiyorum
3 parmak aliyorum
P. Denemesinden korkuyorum..
Bana ozelden bilgilendirebilirmisin??
mesaj geldi mi canım