- 15 Nisan 2014
- 32
- 4
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.421
gönderdim canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim gmailim yok..
Face var bitek..
Ordanda maalesef bulamiyorum seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gönderdim canım
Canimbenim.. Gozun aydin hayirli olsun...tebrik ederim..kiskandim walla..bende insllh bu gece bitircem..nasil oldu biraz anlatirmisin detayli olarak yardimci olur mutlaka..ben de egxersiz yapiyotum sparstla degilde esimin parmagiyla.iki parmak alabiliyorum suan ama zeytinyagls tabe
mesajlarim geldi mi canım
geldi canım teşekkür ederim... face almak mecbur oldu yane..
saolasın canımmm
Kızlar merhaba,
Ben 2,5 senelik evliyim. 2,5 senede 2 psikolog, 3 kadın doğum doktoruna gittim. Hiçbiri derdime çare olmadı. En son SAYIN YEŞİM YERÇOK'a gittim ve bu benim için imkansız olan problemden kurtuldum.inanın bana korkucak hiç birşey yok,ertelemeyin paranızı ve zamanınızı başka doktorlara giderek boşa harcamayın.
Tesekkurler henuz geri yazamiyorum
Ama ben zaten 3 parmaktayim..
P. Denemesinden korkuyorum..
Kızlar merhaba,
Ben 2,5 senelik evliyim. 2,5 senede 2 psikolog, 3 kadın doğum doktoruna gittim. Hiçbiri derdime çare olmadı. En son SAYIN YEŞİM YERÇOK'a gittim ve bu benim için imkansız olan problemden kurtuldum.inanın bana korkucak hiç birşey yok,ertelemeyin paranızı ve zamanınızı başka doktorlara giderek boşa harcamayın.
Kızlar merhaba,
Ben de Yeşim Hanım'a gitmiştim. İşinde uzman,titiz,başarılı.
Kızlar merhaba,
kizlar mujdeeee yendim ben bunu. cok ama cok ama cok mutluyum. Esimle denedik ve oldu. tamam ilk seferde muthis zevk fln almadim. Ama cidden bu muymus dedim. herke yazardida inanmazdim. Kizlar ben cok cektim psikoljik olarak cok yapranmisim su an asiri mutluyum. yardim isteyen konusmak isteyen herkese de seve seve yardimci olurum. cunku bende bu yolardan gectim. Ben egzersiz yaparak yendim. aparatla egzersiz yaparak actim ve esimle iliskiye hic bir sey yag kayganalastirici vs kullanmadan girdim cok rahat oldu. Kizlar umarim herkes yener. Cidden yardim ve sorular icin cekinmeyin. Herkes yenecek bunu !! Inanin sadece
tebrik ederim darisi basimiza,bana da yardimci olsan belki konusmak bana iyi gelecek,nasil yaptin,nasil bir sey?ya ozelden de mesaj ata bilirsen cok sevinirim
Iki uyelik ikisinin de 1 2 mesaji var ve mesajlari ayni kisi uzerine.reklam yaptiginizi bu kadar belli etmeyin bari.
Kızlar herkese merhabalar öncelikle yanlış yere yazdıysam sorunumu Özür dilerim. . Ben 28 haftalık hamileyim 2 gün sonra da tam 3 yılımızı dolduracagız evlılıgımde. Vajinismus oldugumu 5 aylık evlıyken ogrendım zar zor ılıskıye gırme cabası husranla bıtıyodu dr a gıttım bıde ne olduğunu anlamadan ılk muaynemde spekulumla tanıstım mucize sonucu hamile kaldım bı sure sonra alttan catı muaynesı olucam dr um durumumu bılıyor ve eger muayne olamazsan sezeryan doğum yaparsın dıyo
sırf muayne olamam dıye sezeryan olmak ıstemıyorum dr bana catın dar dese normal dogum a elverişli degil dese rahatlıcam aslında
ama ben daha o koltuga cıkamıyorum muaynelerım hep karından ultrasonla oluyo lutfen bana yardımcı olun. Alttan muayene can yakmıyor dıyolar ama korkuyorum
Ben kendi adıma konuşayım.Evet insanların gitmediği bir doktoru sırf rant uğruna gelip burada yazmaları reklam olabilir. Ancak gittiyse ve o doktor sayesinde 1,5 yıllık kabusu bittiyse doktorunun adını yazmak kabus değil ona karşı duyduğu minnettarlıktır. Adını söylediğim doktorun sitesine girerseniz teşekkür yazım orada da vardır. Vajinismus,zar yapısı,vajen darlığı, vajen-penis uyumsuzluğu ben de olan problemler bunlardı.
İnsanlar hakkında bu kadar ön yargılı olmayın bence.