- 15 Ağustos 2013
- 217
- 139
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.381
cnmmm benim merhaba öncelikle geçmiş olsunnn... tatlım senin kimden ne eksiğin var ki??? niye yapamıcaksın??? sonuçta bu ezelden beridir de var. herkesin yaptığı birşey. ve vajina penis de birbiri için olan birşey. bize niye acı versinki??? bak şuan başlangıç yapmışsınn.. direk parmakla değil kulak pamuğuyla başla. ilk etapta parmak zor gelebilir. 1tane kulak pamuğunu streçle ve sokmaya çalış.. küçük şeylerden başlarsan bişeylerin oraya girdiğini görürsen kendin de rahatlarsın... ben hiç dokunamıodum bile. inanki içine sokmak için ne denesem sanki sıkışıup kalcak gibi geliodu.. ilk olarak 1tane kulak pamuğunu streçleyip de denedim.. ve girdiğini görünce de önünde engel olmadııını anladım.. ve daha sonra kulak pamuğunun adetini artırdım.. 9tane kulak pamuğunu yaptııım gün parmak egzersizlerini yaptım... bence sende böle başla.. sormak istediğiiinn bişi olursa yardımcı olurum
çok teşekkürler ben cevabı daha yeni gördüm... çok mantıklı... kulak çöpünü duymuştum ama itici gelmişti bana.. strece sarmak daha mantıklı... ya da kondomla da olabilir..