Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anlıyorum seni çok kötü bişey bu onu bunu boşver sen mutlusun ya ona bak ..

merhaba kizlar ben de hamile bir vajinismusum 7 aylik evli ve 3 aylik bir hamile vajinismus problemi olan bir tarafi sevincli bir tarafi huzunlu olan bir anne adayi,bir kadinim ankarada herada tedavi alsam da ve bawqa sayisiz doktora gitsem de hala bu problemi awmiw deyilim,ilk gecem kabus gibi gecti ewim tecavuz etdi diye bilirim ondanmi boyle oldum bilmiyorum,wimdi sebebini deyil de cozumunu bulmak istiyorum,tedaviden sonra yarim bir iliwkiden sonra hamile oldugumu oyrndim,ama icim buruk sevincim hala,ewimle cok problem yawiyorum bir-birimizi sevmemize ragmen hala kavuwamadik,yardim edin kizlar bana bir fikir verin lutfen,bu durumda aletlerle egzersiz yapsam cocuguma bir zarari olurmu ve ya nasil bir tedavi yontemi uygun gorursunuz?yurtdiwinda yawadigim icin uygun doktor bulamiyorum

merhaba arkadaşım
vajinismusu doğumdan sonra yenersin, çünkü çok yakın bi arkadaşımda aynen senin durumundaydı, yarım yamalak bi ilişkiyle hamile kaldı, doğum sonuna kadar eşiyle beraber olamadı, ama doğumdan sonra hiç bi sorunum kalmadı dedi, şuan 2. çocuğa hamile,dert eme doğumda sıkıntın biter biraz daha dayansın eşin

merhaba kızlar kulak çubuğundan ssonra boyut olarak bizcık kalın ve uzun olann dipliner şişesini prezervatif geçirerek büyük bır kısmını aldım ama diğer denemelerim olumsuz oldu biraz acı oldu acaba bi yönü mü var hala anlamış değilim

tabiki yünü var canım bak takıldğn acı veren yer resimde belli popo yönüne itmelisin
Eki Görüntüle 1146164

çok sağol canım. deniyorum deniyorum acı oluyo en sonunda bıraktım içime aldığı yönde hiç ama hiç acı hissetmedim .. bi çıkardım bidaha olmadı

olur bazen öle cnm pes etme bişi olmaz. nefes al, nefesini verirken yavaş yavaş it. bol kayganlaştırıcı sür olurmu ve resimde de oldğu gibi popo yönüne it

Son düzenleme:
kızlar tam 1 sene önce yendm bu hastalığı.... her ama her şeyimle sizin gibi yaşadım hissettim.... ve sadece burdaki yardımlarla yendim.. hatta size sayfa numarasını da verebilirm benimde nasıl sizlerin yazdıkları şeyleri yazdğmı görebilirsnz..o yüzden sakın pes etmeyin boşuna zaman harcamayın ve hemen harekete geçin

Canim bende senin gibi dusunuyorum dua ediyoruz bol bol. Sanirim zamani var herseyin. insallah bizde kurtuluruz bi an once..

Burada herkes kendi başından geçenleri yazıyor ne güzel..bende kendi yaşadıklarımdan bahsettim..

ben bir kandırmaca asla demedim yazdıklarım iyi okunursa görürsünüz zaten, o merkezde ne yapıldığını da çok iyi araştırdım biliyorum.

dediğim gibi bende gitmeyi düşünmüştüm.ama benim karşıma sıradan bir Devlet Hastanesinde çalışan bir doktor çıktı tam oradan randevu

almayı düşündüğüm sırada..ALLAH karşıma çıkardı diyelim..Buradan bilmeyen insanlara yol göstermeye çalıştım sadece,o kadar para veremem

diyen birisine benim izlediğim yolu önermeye çalıştım..BEN, benim fayda gördüğüm şeyi anlattım diğeri başka bir şey anlatmış..herkes istediği yere gitsin

çözümü burada aramasın kendi kendine çözmeye çalışmasın tedavi olsun dedim..yazdıklarımı anlamadan alınganlık yapmayın lütfen..

canım sen kimden bahsediyorsun inşallah kadındır doktor

chok tesekkur ederim canim sorumu cevapladigin icin,ewimle cok sorun yasiyorum o zaman kadar sabr edermi bilmiyorum,acaba aletleri kullanirsam cocuguma bir zarari olurmu?doktor net olarak bisey soylemiyor cok caresizim( esimi kayb etmek istemiyorum onu cok seviyorum

kızlar nisandan beri bununla mücadele ediyorum. kadın doğuma gittim. her şeyim normalmiş. psikoloğa gittim bi seans... ve ben ilk aşamaları evde kendim yaptığım için beni parmak egzersizinden başlattı. benim için en zor olanı... artık vajinama çok rahat bakabiliyorum. bugün ilk ciddi parmak egzersizimi gerçekleştirdim. eldiven vardı elimde işaret parmağımla denedim. hiç ilerleyemedim. sonra eldiven hiç kaymadığı için çıkardım kondom taktım.. onunla daha iyi ilerledim ama gene yapamadım. yanlızca parmağımın azcık ucu girdi sanırım çünkü içeriyi biraz hissettim. kondomun bi faydası da o oldu. daha iyi hissediyorsun nerde parmağın diye.. eldivenle hiç bir şey anlamadım...

velhasıl parmağımın ucunu vajinamın ucuna almaktan öteye gidemedim... şu durumda bana neler yapabileceğim konusunda yardım edin... iyi olan şu ki eskiden dokunamıodum deliğe.. şimdi hassasiyetim azaldı..

mum egzersizi yaptın mı? prezervatife kayganlaştırıcı sürüyormusun ya da bebek yağı

bebeyagı aldm bnde hiç denemedim.çok korkuyorum...bebe yagı mantar fln yapmaz dimi?

canım ben 2013 martından 2014 martına kadar bu sorunu yaşadım. seni ve korkularını anlıyorum. bebek yağı mantar yapmaz, zaten prezervatifin üzerine döküyorsun. ben su bazlı kayganlaştırıcıda kullandım ama kayganlaştırıcı bir süre sonra yapış yapış oluyor. bebek yağından çok memnun kaldım.

mum egzersizi yaptın mı? prezervatife kayganlaştırıcı sürüyormusun ya da bebek yağı

mum egzersizi nedir? kadın doğum uzmanına bu kayganlaştırıcıları sordum da ıslaklığın tamamsa hiç gerek yok dedi. gerçi o ilişki için demişti.

bu egzersizler için herhangi bir kayganlaştırıcı kullanmadım ben..

bana tavsiye edebileceğiniz bi kayganlaştırıcı jel var mı... direkt isim söylerseniz gider onu alırım. bir de öyle deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…