- 14 Mart 2013
- 118
- 55
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.321
doğum ve cinsellikle ilgili ne zaman bir konuşma duysam ben hemen ordan uzaklaşıyorum.yoksa tansiyonum düşüyor.bayılcak gibi oluyorum ben de.
- ilk defada bile yapamayanlari anlamayan arkadaşa soyle anlatiyim ben kaslarimi o kadar kasmışm ki birleşme benim istememe rağmen gerceklesememisti. Artı bu hastalık zaten biz bekarken yanimizda yok cok acicak, yok balayinda kanamam o kadar oldu ki hastaneye gidip dikis artırdık diyenler yüzünden oldu. Bu başlık altında cok açıyor gibi bi tabir kullanılmasın lütfen. Kızlar ben penis kalinligina yakın bi seviyeye geçtim mumlu çalışmada yalnız 3 cm kadar girdikten sonra bi baskı yanma oluyor. O noktayı geçmek için bi önerisi olan var mi
Kizlarr hepinizz yeneceksinizz bu oyle bi hastalikki korkularimiz duygularimiz duusuncelerimiz hepsi ayni sadece azmetmeniz gerekli egzersizlerinizi yapinn kayganlastiricinizi surunn dogru yone itin bukadar yenen herkes gibi bende diyorum ben yaptiysam herkes yapar
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
glcegl yazdıkların bana ceraret verdi. umarım en kısa sürede ben de bu durumu atlatır sizler gibi başaramayanlara destek olurum.
ne zor bir durum yaa yaşamayan bilemez
Canimm benimm korkucak uzulecek hicbise yok ben yedi ayimi resmen bunalimda yasadimm ama gerekaiz yere uzulmusum artik umudum oyle kesilmistiki ben bu isi hic yapamam diyodumm ama olduu sorucan bise olursa takikdigin bi yer olursa cekinme herseyi sor
Canimm yenicektinn yaaaa hani birazni aliyodun senn biticektiiMrhb arkadaşlar dün boşandım ben yapamadım yenemedim bu hastalığı çok kötüyüm
Ben sorucam :)) Canım ya yendim ama alışamadım hala ne kadar sürede geçer nasıl geçer. Hala canım çok yanıyor. En son denediğimizde yine yapamamıştım. Sanki hiç geçmcekmiş gibi(
Canimm yenicektinn yaaaa hani birazni aliyodun senn biticektii
olmadı yapamadım
Mrhb arkadaşlar dün boşandım ben yapamadım yenemedim bu hastalığı çok kötüyüm
alingirli sen en azından ilk aşamayı geçmişsin bir kere olursa bir daha illaki olur.
birde beni düşün. bir an geliyor çok cesaretleniyorum bir an geliyor hiç olmaz gibime geliyor. en kötüsüde kendime çok kızıyorum eşimi ve kendimi böyle bir duruma soktuğum için
glcegl desteğin için çok teşekkür ederim. zaten tek ihtiyacım olan şey motivasyon onu da senden aldım. umarım yarın bambaşka bir gün olur ben ve diğer başaramayan tüm arkadaşlarım için
sevgiler...
inşallah psikplog değildir gerçi doktor da aynı olbilir parmağını sok o da girer inan bana....diye başlayan cümleler ya hu parmak ne penis orası için yaratılmış parmağı alabilsem onu daha kolay yaparım of kızlar kusura bakmayın çaresiz ve beceriksizimBen eski vajinismuslu olarak size yardımcı olayım arkadaşlar..bunun için özel ve pahalı merkezler var Ankara'da özellikle..
Hiiç oralara kadar gitmenize ve tonlarca para dökmenize gerek yok..Ben altı yıldır evliyim ve bu sorunu geçen yıla kadar
yaşadım.Çok sıkıntı çektim.Umutsuzluğa kapıldım.. başka bir sorunum için bir Psikiyatrist Doktora gitmiştim..orada konuşurken
çocuğunuz varmı diye sordu,yok dedim..nedenini söylemeyecektim ama sonra Doktora güvenmeyip kime güveneceğim dedim içimden..
iyiki söylemişim. Doktor kadındı ve çok insancıl iyi niyetli birisiydi..onun dediğinin dışına çıkmadım..hepsini hergün yaptım...başarılı oldum.
şimdi çok mutluyuz eşimle..Tüp Bebek deneyimimiz oldu sonuç negatif. ama yılmak yok..sevgiler
İsteyene adını verebilirim.ben eskişehirdeyim..
erkek doktora eşim izin vermiyor.psikoloğo bile kadın a gittim hiç faydası olmadı hatta daha çok korkuyorum