-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.341
Canim neden korkuyosun net korkun ne korkularini anlat biz vajiyi YUCE RABBIMIN IZNILE YENENLER yardim etmeye calisalim bende korkuyodum sonra bigun artik evliliyimin yipranacagini anladim okudum deli gibi arasdirma yaptim k.kulubunde parmak egzersizleri yapmaya basladim 1haftada 10 gunde yendim acitmadi da
Emla ve vemcaine diye krem ve sprey aldım koluma denemek amaçlı sürdüm uyuştu kaldı kızlar yarında ilişki için kullanacam inşallah olur bana dua edin dostlarımm :) ..
Cinsellik ve kadın doğumla ilgili konularda benim kadar özgüvenini yitiren yoktur. İyi bir işim eğitimim olmasına rağmen böyle bir konuda o kadar bilgisiz o kadar cahil o kadar özgüvensizimki anlatamam canım. Bizim elimizde olan bişey olmadığını bile bile hepimiz kendimize kızıyoruz ağlıyoruz üzülüyoruz kimselere anlatamıyoruz buralara gelip çareler arıyoruz. Aslında herşey kendine güvenmekte ve olacağına bırakmakta ama niye bizler bunu yapamıyoruz anlamış değilim( Benim olmıcak diye sakin düşünme mutlaka oluyor ama zamanı vardır dua et canım. Bir arkadaşım bana 10 bin salavat getirmemi söylemişti ve manen rahatlatmıştı ve o dönemde olmuştu. Rabbim herkesin yuvasına huzur neşe versin inş.
Kızlar,kendi kendinize eziyet etmeyin.Bu işin eğitimini almış doktorlar var diyorum..Bende çok okudum araştırdım..
kendi kendine olmaz..olsaydı başta olurdu..Doktor bir kere size ilaç verir rahatlatır,olumsuz düşüncelere yardımcı olur.
Bende ilk penis girişinde zorlandım,yapamadım.ama ertesi gün yine uğraştım bu sefer oldu.Kayganlaştırıcı için ben
zeytinyağı kullandım,çok faydasını gördüm..tavsiye ederim..
nrcngkhn ben de senin gibi emla almayı düşünüyorum. lazer epilasyona giderken doktorum da acıyı hissetmemek için emla kullanabilirsin demişti.
şansa bak epilasyon acısına dayandım krem vs. kullanmadım şimdi ne için kullanıcam.
ben forumu ilk takip ettiğimde çok cesaretlendim. regl dönemimden dolayı deneme yapamadım. ama şimdi anlıyorum ki öyle okumakla olmuyor gercekten zorda olsa parmak çalışmak gerekiyor. sana bol şans :)
Kızlar,kendi kendinize eziyet etmeyin.Bu işin eğitimini almış doktorlar var diyorum..Bende çok okudum araştırdım..
kendi kendine olmaz..olsaydı başta olurdu..Doktor bir kere size ilaç verir rahatlatır,olumsuz düşüncelere yardımcı olur.
Bende ilk penis girişinde zorlandım,yapamadım.ama ertesi gün yine uğraştım bu sefer oldu.Kayganlaştırıcı için ben
zeytinyağı kullandım,çok faydasını gördüm..tavsiye ederim..
İyi güzel diyosunda ben kendi adıma konuşayım ben gidipte doktora 5 bin veremem tek çarem tek umudum burası canımm ..
Yenmeme rağmen iki seferdir olmuyor. Tam girişte yanma oluyor. Sanki biber dökülmüş gbi yanıyor neden olabilir ki ya Çok moralim bozuldu. Sonra parmak egzersizi yaptım iki parmağı rahatlıkla alabildim. İçerisine doğru kayganlaştırıcı sürmemiştim ondan olma ihtimali var mı yoksa enfeksiyon gibi bişeyden öle olabilir mi sizce.
Kizlar kayganlastirici olarak zeytinyagi mi kullaniyorsunuz?
Size gore adı ne olursa olsun bence enayilik diil mesela ... bn hiç pişman olmadım ve yaşadığım mutluluğu da o paraya değişmem sürekli aynı şeyi söylemekten bıktım ister gidin ister gitmeyin bn burda gidenleri okudum gittim ve hiç pişman olmadım cunku bn kendi basıma cozemezdim çözenler varmış e ne guzel helal olsun ama bn burda gidenlerin yazdıklarını okumayip da hala ewde oturup aglasaydim kocamı kendimden uzaklastirsaydim o hata olurdu bnm icin ... kimse ucuz demiyor ben burda aylarca okudum giden herkesin çözdüğünü gördüm ve para biriktirip gittim nasıl bi yakınımız göz ameliyatı oldugunda sevinip bu Dr cok iyi sende git diye tavsiye ediyoruzda tuccarlik olmuyorsa bu da değil !!! O zaman Dr iyi de günlerce aylarca yıllarca beni mahveden bu hastalığı iyilestirince mı kotu bn kendim gibi gitmeyi düşünenler icin tavsiye ettim cunku bende burda okuyup gittim Allah bana sebep olanlardan razı olsun dedim bende belki birine sebep olurum diye tıpkı bir göz Dr tavsiye eder gibi ettim iyilesene kadar herkes herseyi yazıyor da kendi derdi bitince yazıp yol gösterince asıl vazifesini yerine getiriyor bence ben çözdüm diyip kenara çekilmek mı dogru ben kendindurumumda olanlar icin bana faydası olanı yazdım ve ewet fiyatlandırmayı biz yapmıyoruz evet bence de herkesin verebileceği bi rakam diil bende biriktirip gittim ve kurtuldum bunun neresi kotu anlamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence iyi bişey önemli olan kurtulmak şahsen verecek durumum olsa bende gider tedavimi olurdum paradan daha önemli şeyler var mesela eşlerimz çok iyi yaptın bence eger borçlarımız olmasa emin ol bende giderdim
canım sen dogru olanı yaptın takma :)