Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu hayat çok acımasız yaşamak çok zoruma gidiyor yetmezmiş gibi bide bu vaji illetiyle uğraşıyorumm yoruldummmmmmmmmmmmm

Lütfen boyle düşünme istersen aklına gelen herseyi sor bende boyle düşündüm keske olseydimde bunu yaşamasaydım dedim sanki asla çözülmez gibi geliyor ama heryerde yazıyor çözümsüz diil %100 çözülen bir hastalık yazıyor bu kadar karamsar olma bi karar ver ister psikolog ister jinekolog birini sec git insan aylar nasıl geçiyor anlamıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onlarında birşey yaptıgı yok ki ben kendim evde halledecem inşallah

ya merhabalar benim size sorum olacak evleneli 2 ay oldu daha 2 gün önce acıyacak diye korkumdan ilişkiye girebildik baya kan geldi falan ama sadece kızlığın gitmesi oldu pek bi sey anlamadım acıdan.sorum su çok acıdı ilkinde ama bundan sonra yine aynı acı devam mı edecek..?1

Bildigime göre ilk kadar acımazmış

Onlarında birşey yaptıgı yok ki ben kendim evde halledecem inşallah

Demek istediğim her yerde %100 çözülen bir rahatsizliktir yazarken yani boyle bir umut ışığı varken bu kadar karamsar olma demekti şimdiden basarılar istedikten sonra çözülemeyecek bisey diil )

adını bile bilmezken cuma günü itibariyle tanıştım vajinismus denilen hastalıkla napıcam nasıl olcak bilmiyorum daha yeni söledi doktor eşimle birlikte olamamıştım gecen gün bagırmıştım 3 yıldır evliyim gayet güzel cinsel hayatım vardı taki cocuk olmadıgını anladıgımda tedavıye başladım 1 yıldır piskolajım yerlerde muayene olacgım gunun akşamından başlıyordum aglamaya yinemi yoruldum 1 yıldır gidiyorum sonuç yok takmasınlar onu bana bakmasın aşagıdan başlarda böle sorunum yoktu 2 aydır yarın gtceksem akşamları aglıyordum cuma gunude muayene olunca canım cok yandı acile kaldırdılar kasıklarımn agrısından uyuyamıyorum buda iltihaba yol açmış şimdi hala kötüyüm sabah akşam igne yiyorum cok şükür yinede bakalım daha neler görcem neler yaşıcam rabbim yardımcımız olsun..

İlk olduğunda çok azcık sızı oldu daha sonralarında hic birşey hissetmedim

Kizlarr hepinizz yeneceksinizz bu oyle bi hastalikki korkularimiz duygularimiz duusuncelerimiz hepsi ayni sadece azmetmeniz gerekli egzersizlerinizi yapinn kayganlastiricinizi surunn dogru yone itin bukadar yenen herkes gibi bende diyorum ben yaptiysam herkes yapar

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genc kizlik donemimde patronum taciz etmisti beni kimseye anlatmamistim ki hala anlatmadim kocama bile .... Ben sanirim bu korkuya saplandim kendimi o donemde cok suclamistim neden bu olabilirmi

Genc kizlik donemimde patronum taciz etmisti beni kimseye anlatmamistim ki hala anlatmadim kocama bile .... Ben sanirim bu korkuya saplandim kendimi o donemde cok suclamistim neden bu olabilirmi

Hadi sana ondan oldu diyelim bize niye oldu bence ilk gece çok acıyor ya ondan oluyor ben ona baglıyorum yine acıyacak diye kafaya yerleştiriyoruz çünkü ilk çok acıyor çünkü acımadı diyen yalan söyler bana ondan oldu çünkü acıyacak diye korkuyorum kendimi kasıyorum bence sebep acı ..

Bak canım burda acıyacak diye korkudan hiç yapamayanlar var. Sen ilk gece çok acıyor dersen onları daha beter çıkmaza sürüklersin. Benim çok acımadı. Kendini çok kasmışsındır ondan acımıştır.

Bana hiç denemeden yapamamak çok saçma geliyor herkez farklı tabi benim arkadaşım var benden küçük hamile o fazla bi acı yok diyo tabi ki herkez farklı ben herkezin canı çok acır demedim yanlış anlamayın kusura bakmayın arkadaşlar ..

Ama birçok kişi hiç denemeden yapamıyor arkadaşım. Ben mesela 9 ay hiç denemeden yapamadım. Bu şekilde ilk gece çok acıyor şeklinde konuştukları için. Iyi niyetini anlıyorum ama dediğin gibi herkes farklı.

Anladım kusura bakmayın olabiliyormuş demek ki canımm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…