Merhaba herkese...
Forumu zaman zaman okuyucu olarak uzaktan takip ediyordum. Bugüne kadar hiç aranıza dahil olup yazmadım. 4,5 yıllık evliyim ve evet ben de aynı dertten muzdaripim :)
Gülüyorum artık çünkü düşündüğümde aklım mantığım bu problemin çok saçma olduğunu söylüyor. Ama iş uygulamaya gelince tık yok.
Aslında yenebilmek için hiç bir şey yapmıyor da değilim . Çok okuyorum, araştırıyorum. Ama okuduğumla kalıyor. Olmayacak başaramayacağım korkusuyla denemekten bile vaz geçiyorum. Kendimi ikna edip tekrar motive oluyorum, sonra yine denemeden vazgeçiyorum.
2 sene önce o çok bilinen doktorlardan birine gittim. 5000 tl para ödedim. Yarım yamalak giriş oldu sadece 1 kez , sonrası yine yok. 3 farklı boy aparatla çalıştırmıştı 2 gün , 2. günün sonunda deneme istemişti. Neyse.
Doktordan ziyade buranın , bu forumun çok daha fazla işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü birbirimizi anlıyoruz ve ticari amaç gütmeden sadece yardımcı olmak amacıyla yazıyoruz birbirimize.En önemlisi de farklı hikayelere şahit olup kendimize pay biçiyoruz.Verilen taktikler de önemli tabi :)
Benim durumum ; kendim parmak egzersizi yapamıyorum çünkü vajinanın dokusu beni rahatsız ediyor.Eşim parmağı ile giriş yapabiliyor , hiç rahatsızlık acı yanma kaşıntı duymuyorum.Aparatların en kalını ve en uzunu ile (sanırım 10 cm ) giriş yapabiliyorum , sadece baskı hissediyorum, onun dışında acı yanma herhangi bir şey yok.Ama gel gelelim ki penis denemesinde hüsran...Acıyacak korkusu değil de daha ilişkinin en başında kafamda beliren ''ya olmazsa'' korkusu zaten , olacağı varsa da oldurmuyor.
Bende durumlar böyle . Beni de alın aranıza ! :)