Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

• ilk defada bile yapamayanlari anlamayan arkadaşa soyle anlatiyim ben kaslarimi o kadar kasmışm ki birleşme benim istememe rağmen gerceklesememisti. Artı bu hastalık zaten biz bekarken yanimizda yok cok acicak, yok balayinda kanamam o kadar oldu ki hastaneye gidip dikis artırdık diyenler yüzünden oldu. Bu başlık altında cok açıyor gibi bi tabir kullanılmasın lütfen. Kızlar ben penis kalinligina yakın bi seviyeye geçtim mumlu çalışmada yalnız 3 cm kadar girdikten sonra bi baskı yanma oluyor. O noktayı geçmek için bi önerisi olan var mi

• ilk defada bile yapamayanlari anlamayan arkadaşa soyle anlatiyim ben kaslarimi o kadar kasmışm ki birleşme benim istememe rağmen gerceklesememisti. Artı bu hastalık zaten biz bekarken yanimizda yok cok acicak, yok balayinda kanamam o kadar oldu ki hastaneye gidip dikis artırdık diyenler yüzünden oldu. Bu başlık altında cok açıyor gibi bi tabir kullanılmasın lütfen. Kızlar ben penis kalinligina yakın bi seviyeye geçtim mumlu çalışmada yalnız 3 cm kadar girdikten sonra bi baskı yanma oluyor. O noktayı geçmek için bi önerisi olan var mi

• Tamam anladım arkadaşım ya özü dilerimmmmmmm kusura bakmayın bende sizlerle aynı durumdayım anlıyorum yani kötülük olsun diye söylemedimmmm

Kizlarr hepinizz yeneceksinizz bu oyle bi hastalikki korkularimiz duygularimiz duusuncelerimiz hepsi ayni sadece azmetmeniz gerekli egzersizlerinizi yapinn kayganlastiricinizi surunn dogru yone itin bukadar yenen herkes gibi bende diyorum ben yaptiysam herkes yapar

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

glcegl yazdıkların bana ceraret verdi. umarım en kısa sürede ben de bu durumu atlatır sizler gibi başaramayanlara destek olurum.
ne zor bir durum yaa yaşamayan bilemez :KK43:

glcegl yazdıkların bana ceraret verdi. umarım en kısa sürede ben de bu durumu atlatır sizler gibi başaramayanlara destek olurum.
ne zor bir durum yaa yaşamayan bilemez :KK43:

Canimm benimm korkucak uzulecek hicbise yok ben yedi ayimi resmen bunalimda yasadimm ama gerekaiz yere uzulmusum artik umudum oyle kesilmistiki ben bu isi hic yapamam diyodumm ama olduu sorucan bise olursa takikdigin bi yer olursa cekinme herseyi sor

Canimm benimm korkucak uzulecek hicbise yok ben yedi ayimi resmen bunalimda yasadimm ama gerekaiz yere uzulmusum artik umudum oyle kesilmistiki ben bu isi hic yapamam diyodumm ama olduu sorucan bise olursa takikdigin bi yer olursa cekinme herseyi sor

Ben sorucam :)) Canım ya yendim ama alışamadım hala ne kadar sürede geçer nasıl geçer. Hala canım çok yanıyor. En son denediğimizde yine yapamamıştım. Sanki hiç geçmcekmiş gibi :KK43:(

alingirli sen en azından ilk aşamayı geçmişsin bir kere olursa bir daha illaki olur.
birde beni düşün. bir an geliyor çok cesaretleniyorum bir an geliyor hiç olmaz gibime geliyor. en kötüsüde kendime çok kızıyorum eşimi ve kendimi böyle bir duruma soktuğum için

glcegl desteğin için çok teşekkür ederim. zaten tek ihtiyacım olan şey motivasyon onu da senden aldım. umarım yarın bambaşka bir gün olur ben ve diğer başaramayan tüm arkadaşlarım için

sevgiler...

Ben sorucam :)) Canım ya yendim ama alışamadım hala ne kadar sürede geçer nasıl geçer. Hala canım çok yanıyor. En son denediğimizde yine yapamamıştım. Sanki hiç geçmcekmiş gibi :KK43:(

Canimm ilk denemeler oyle oluyo ben yeneli iki ayi gecti ama haala zorlaniyorumm bunun icin korkularimizin tamamen bitmesi lazimm ilkinden sonra oluyoo ama biz hala sikiyoz kendimizi nekadar rahatiz desekte ama geciyo yanii

Ben eski vajinismuslu olarak size yardımcı olayım arkadaşlar..bunun için özel ve pahalı merkezler var Ankara'da özellikle..

Hiiç oralara kadar gitmenize ve tonlarca para dökmenize gerek yok..Ben altı yıldır evliyim ve bu sorunu geçen yıla kadar

yaşadım.Çok sıkıntı çektim.Umutsuzluğa kapıldım.. başka bir sorunum için bir Psikiyatrist Doktora gitmiştim..orada konuşurken

çocuğunuz varmı diye sordu,yok dedim..nedenini söylemeyecektim ama sonra Doktora güvenmeyip kime güveneceğim dedim içimden..

iyiki söylemişim. Doktor kadındı ve çok insancıl iyi niyetli birisiydi..onun dediğinin dışına çıkmadım..hepsini hergün yaptım...başarılı oldum.

şimdi çok mutluyuz eşimle..Tüp Bebek deneyimimiz oldu sonuç negatif. ama yılmak yok..sevgiler

İsteyene adını verebilirim.ben eskişehirdeyim..

alingirli sen en azından ilk aşamayı geçmişsin bir kere olursa bir daha illaki olur.
birde beni düşün. bir an geliyor çok cesaretleniyorum bir an geliyor hiç olmaz gibime geliyor. en kötüsüde kendime çok kızıyorum eşimi ve kendimi böyle bir duruma soktuğum için

glcegl desteğin için çok teşekkür ederim. zaten tek ihtiyacım olan şey motivasyon onu da senden aldım. umarım yarın bambaşka bir gün olur ben ve diğer başaramayan tüm arkadaşlarım için

sevgiler...

Cinsellik ve kadın doğumla ilgili konularda benim kadar özgüvenini yitiren yoktur. İyi bir işim eğitimim olmasına rağmen böyle bir konuda o kadar bilgisiz o kadar cahil o kadar özgüvensizimki anlatamam canım. Bizim elimizde olan bişey olmadığını bile bile hepimiz kendimize kızıyoruz ağlıyoruz üzülüyoruz kimselere anlatamıyoruz buralara gelip çareler arıyoruz. Aslında herşey kendine güvenmekte ve olacağına bırakmakta ama niye bizler bunu yapamıyoruz anlamış değilim :KK43:( Benim olmıcak diye sakin düşünme mutlaka oluyor ama zamanı vardır dua et canım. Bir arkadaşım bana 10 bin salavat getirmemi söylemişti ve manen rahatlatmıştı ve o dönemde olmuştu. Rabbim herkesin yuvasına huzur neşe versin inş.

Ben eski vajinismuslu olarak size yardımcı olayım arkadaşlar..bunun için özel ve pahalı merkezler var Ankara'da özellikle..

Hiiç oralara kadar gitmenize ve tonlarca para dökmenize gerek yok..Ben altı yıldır evliyim ve bu sorunu geçen yıla kadar

yaşadım.Çok sıkıntı çektim.Umutsuzluğa kapıldım.. başka bir sorunum için bir Psikiyatrist Doktora gitmiştim..orada konuşurken

çocuğunuz varmı diye sordu,yok dedim..nedenini söylemeyecektim ama sonra Doktora güvenmeyip kime güveneceğim dedim içimden..

iyiki söylemişim. Doktor kadındı ve çok insancıl iyi niyetli birisiydi..onun dediğinin dışına çıkmadım..hepsini hergün yaptım...başarılı oldum.

şimdi çok mutluyuz eşimle..Tüp Bebek deneyimimiz oldu sonuç negatif. ama yılmak yok..sevgiler

İsteyene adını verebilirim.ben eskişehirdeyim..
inşallah psikplog değildir gerçi doktor da aynı olbilir parmağını sok o da girer inan bana....diye başlayan cümleler ya hu parmak ne penis orası için yaratılmış parmağı alabilsem onu daha kolay yaparım of kızlar kusura bakmayın çaresiz ve beceriksizim

Kızlar ben de emlayla denemiştim 4 aylık evliyken olmuştu ve hiçbirşey hissetmemiştim sevincimden ağladım ama sonraki deneme yine aynı acı yine hüsran.10. ayımda doktora gittiğimde (daha önce yazmıştım devlet hast. psikiyatriye gidiyodum)kendime inanarak gittim.serçe parmak diyordu ben orta parmağı yapıyordum,orta parmak diyordu ben iki parmağa geçiyordum.p.. hala beni korkutuyordu ama.tedavi biter bitmez hemen çok kolay oldu falan diyemiyecem.tamam p.. alıyordum(ki bu benim için mucizeydi) ama hala sıkıyordum kendimi.az bi zaman sonra normale döndü çok şükür.egzersiz yaparken lateks eldiven ve kayganlaştırıcı olmazsa olmazınız olsun.ilk girişte ıkının sonrası rahat gidip geliyor.hadi bakalım moral bozmak yok :)

Merhaba herkese...
Forumu zaman zaman okuyucu olarak uzaktan takip ediyordum. Bugüne kadar hiç aranıza dahil olup yazmadım. 4,5 yıllık evliyim ve evet ben de aynı dertten muzdaripim :)
Gülüyorum artık çünkü düşündüğümde aklım mantığım bu problemin çok saçma olduğunu söylüyor. Ama iş uygulamaya gelince tık yok.
Aslında yenebilmek için hiç bir şey yapmıyor da değilim . Çok okuyorum, araştırıyorum. Ama okuduğumla kalıyor. Olmayacak başaramayacağım korkusuyla denemekten bile vaz geçiyorum. Kendimi ikna edip tekrar motive oluyorum, sonra yine denemeden vazgeçiyorum.
2 sene önce o çok bilinen doktorlardan birine gittim. 5000 tl para ödedim. Yarım yamalak giriş oldu sadece 1 kez , sonrası yine yok. 3 farklı boy aparatla çalıştırmıştı 2 gün , 2. günün sonunda deneme istemişti. Neyse.
Doktordan ziyade buranın , bu forumun çok daha fazla işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü birbirimizi anlıyoruz ve ticari amaç gütmeden sadece yardımcı olmak amacıyla yazıyoruz birbirimize.En önemlisi de farklı hikayelere şahit olup kendimize pay biçiyoruz.Verilen taktikler de önemli tabi :)
Benim durumum ; kendim parmak egzersizi yapamıyorum çünkü vajinanın dokusu beni rahatsız ediyor.Eşim parmağı ile giriş yapabiliyor , hiç rahatsızlık acı yanma kaşıntı duymuyorum.Aparatların en kalını ve en uzunu ile (sanırım 10 cm ) giriş yapabiliyorum , sadece baskı hissediyorum, onun dışında acı yanma herhangi bir şey yok.Ama gel gelelim ki penis denemesinde hüsran...Acıyacak korkusu değil de daha ilişkinin en başında kafamda beliren ''ya olmazsa'' korkusu zaten , olacağı varsa da oldurmuyor.
Bende durumlar böyle . Beni de alın aranıza ! :)

Emla ve vemcaine diye krem ve sprey aldım koluma denemek amaçlı sürdüm uyuştu kaldı kızlar yarında ilişki için kullanacam inşallah olur bana dua edin dostlarımm :) ..

erkek doktora eşim izin vermiyor.psikoloğo bile kadın a gittim hiç faydası olmadı hatta daha çok korkuyorum

Canim neden korkuyosun net korkun ne korkularini anlat biz vajiyi YUCE RABBIMIN IZNILE YENENLER yardim etmeye calisalim bende korkuyodum sonra bigun artik evliliyimin yipranacagini anladim okudum deli gibi arasdirma yaptim k.kulubunde parmak egzersizleri yapmaya basladim 1haftada 10 gunde yendim acitmadi da

X