- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.281
Arkadaşlar bende bir hafta öncesine kadar vajiliydim. Burayı takip edip 15 günde yendim. Burdan bi arkadaş bana aparat gönderdi sağolsun. O sayede düzenli olarak yaptım, kafaya koydum yapıcam diye ve yaptım Allah'a şükürler olsun. Bu işi yapan doktorlara saygı duyuyorum, eğitimini aldılar emek verdiler. Bende öğretmenim cahil bi insan değilim herkesin emeğine saygım var. Ama Allah aşkına 3500 lira ne ya!! Bu kadar masraflı bi iş mi bu tedavi. Bi düşünün. Onların yaptıkları şey konuşmak rahatlatmak, vajinanın yapısını anlatmak. Telkinle aparatlarla 3 günde çözüyorlar. Maddi imkanı olan gitsin. Onlar da kazansın. Ama burda bazı arkadaşlar sanki doktora gitmeden çözemezsiniz gibi konuşmuş. Doktorun ismini söylüyorlar ne kadar ücret ödediklerini söylemiyorlar. Reklam yapıyorlar gibi geldi bana. Ben doktora gitmeden çözdüm. Öncesinde doktora da gittim, olmadı bıraktım. Dediğim gibi o doktorların yöntemini kendim evde yaptım. Kafaya koydum oldu. Siz bilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ama doktora gitmeden çözülmez şeklinde konuşulursa maddi imkanı olmayıp da doktora gidemeyenleri daha beter çıkmaza sürüklersiniz. Doktora gitmeden de olur arkadaşlar yeterki isteyin, dua edin. Kafanıza koyun ve harekete geçin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben burayı keşfetmiş olsaydım doktora gitmezdim belki hiç.Yöntem aynı yöntem.Beş yıl önce 4.500 TL ödedik.Tek farkı parmakla değilde aparatlarla egzersiz yapıyosunuz.Birde o kadar para verdikden sonra başaramamak gibi bi şansım da yoktu.