Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bende bir hafta öncesine kadar vajiliydim. Burayı takip edip 15 günde yendim. Burdan bi arkadaş bana aparat gönderdi sağolsun. O sayede düzenli olarak yaptım, kafaya koydum yapıcam diye ve yaptım Allah'a şükürler olsun. Bu işi yapan doktorlara saygı duyuyorum, eğitimini aldılar emek verdiler. Bende öğretmenim cahil bi insan değilim herkesin emeğine saygım var. Ama Allah aşkına 3500 lira ne ya!! Bu kadar masraflı bi iş mi bu tedavi. Bi düşünün. Onların yaptıkları şey konuşmak rahatlatmak, vajinanın yapısını anlatmak. Telkinle aparatlarla 3 günde çözüyorlar. Maddi imkanı olan gitsin. Onlar da kazansın. Ama burda bazı arkadaşlar sanki doktora gitmeden çözemezsiniz gibi konuşmuş. Doktorun ismini söylüyorlar ne kadar ücret ödediklerini söylemiyorlar. Reklam yapıyorlar gibi geldi bana. Ben doktora gitmeden çözdüm. Öncesinde doktora da gittim, olmadı bıraktım. Dediğim gibi o doktorların yöntemini kendim evde yaptım. Kafaya koydum oldu. Siz bilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ama doktora gitmeden çözülmez şeklinde konuşulursa maddi imkanı olmayıp da doktora gidemeyenleri daha beter çıkmaza sürüklersiniz. Doktora gitmeden de olur arkadaşlar yeterki isteyin, dua edin. Kafanıza koyun ve harekete geçin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben burayı keşfetmiş olsaydım doktora gitmezdim belki hiç.Yöntem aynı yöntem.Beş yıl önce 4.500 TL ödedik.Tek farkı parmakla değilde aparatlarla egzersiz yapıyosunuz.Birde o kadar para verdikden sonra başaramamak gibi bi şansım da yoktu.

canım ben 1.5 yıllık evliyim daha iki haftaya çok daha kötü durumdaydım ama.parmak ekzersizlerine başladım.ancak kendim yapamıyorum eşim yapıyor.ben yapınca olmuyor nedense.tek parmakla gayet iyi ancak iki parmakla yine bir duvarla karşılaşıyoruz.psikolojik olarak çok yıprandım.kimseye anlatamıyorsun.içimde bir volkanla dolaşıyor gibiyim.

Bence senin az kalmış canım, sakın bırakma egzersizi. Iki parmak olmuyor diyorsunya, tek parmak oluyorsa sende bi sorun yok. Iki parmak da olur ama herşeyin bi zamanı var demekki. Biraz beyninin alışması lazım tek parmağa. Sakın bırakma egzersizi.

bence senin az kalmış canım, sakın bırakma egzersizi. ıki parmak olmuyor diyorsunya, tek parmak oluyorsa sende bi sorun yok. ıki parmak da olur ama herşeyin bi zamanı var demekki. Biraz beyninin alışması lazım tek parmağa. Sakın bırakma egzersizi.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş canım ya.bir gün ben de başardım diyebilirim burdan.

Arkadaslar parmak denemesını sorunsuz yapabiliyorsanız eş denemesini kolayca atlatırsınız bunun bir veya iki parmakla alakası yok. Oranın boş olduguna inanın yeter

hulya denemeleri nasil yaptin.her gun mu calisiyordun.bir calisma ortalama kac dk surdu.ben bayagi ara verdim ya :-(

Canım ben hergün egzersiz yaptım ama en fazla yarım saat. Ara verince başa dönüyorsun. Bence bi başla ara vermeden devam et, bi kere yaşa o stresi. Ben önce parmakla başladım iki parmak ilk boğumdan sonra aparatlarla çalışmaya devam ettim. Hergün sırayla aparatları yaptım ama her seferinde en küçüğünden başlayıp alabildiğim en büyüğüne doğru. En büyük aparatı aldığım gün önce duş aldım, aparatları yaptım yine sırayla sonra eş denemesi yaptım ve oldu. O herkesin söylediği takılan yer varya orda geri çekmedim. Zarın önünde yani. Bekledim nefes alıp verdim biraz ıkındım. Bi süre sonra kendiliğinden kaymaya başladı. Yavaş yavaş sonuna kadar kaydı. Anlamadım bile.

bugun orta parmagimi aldim.sonra aparatlardan en kucugunu aldim.5dk sonra 2.aparati aldim zorlandim tabi biraz.ama pes etmemek ve egzersizlere ara vermemek gerek.bu hatayi bir kere yaptim umarim bir daha yapmam :-(

Herkesin butcesi farkli giden var o paralarla gidemeyen ... Ben suan adet donemimdeyim bittiginde sizden okuduklarimla denemek istiyorum .. Pasiflora aldim anastol emla var kas gevsetici neyi onerirsiniz bilmiyorum ama 400 mg bakicam bi tane ....

merhaba herkes ödediğim ücreti sormuş zaten 2009 dan beri tedavi olanlar ödediği tutarı yazmış bn bu başlığın 2009 dan beri yazılan her bir sayfasını okudum ve Dr a az cok ne ödeyeceğimi bilerek gittim herkese gore yani hastalık şiddetine gore ücretin değiştiğini de burdan okuyarak öğrendiğim icin yazmanın dogru olmayacağını düşündüm sonuçta Dr la görüşmeden sizin ne ödeyeceğiniz asla belli olmaz B'nden daha az ödeyenlerde var buraya yazmış herkes, bn 4000₺ ödedim gözünüz korkmasın diye de yazmadım,yok reklammis yok cok pahalliymis ewet herkesin bütçesine uymayabilir haklısınız ama bn pişman diilim ister gidersiniz ister gitmez bn çözdüğümde cok mutlu oldugum icin bi anda aklıma gelen herseyi yazdım ama karşılığında boyle yorumlar okudum zaten herkes yazmış sayfa sayfa ödediğini gizli bisey diil ki bu is bu tutarlara tedavi ediliyor bn kendim çözemedim çözenlere helal olsun bnm gibi ümitsiz olanlarda var diil egzersiz dokunamayanlar var bnde oyleydim o yüzden kendinizin cozebilecegi bisey diil dedim ve gittim tedavi oldum bunu da yardımım olur diye yazdım karşılığında boyle yorumlar okudum ve cok üzüldüm hatta üye olduğuma bile pişman oldum dediğim gibi herkesin kendi kararı bn burda yazılanları okuyup gittim herseyi biliyordum ,herkes okursa bastan beri bnm gibi binlerce yorumu bilir zaten yoksa niye sakliyim lütfen samimi sekilde soranlar alınmasın yine her sorunuzu cevaplamaya hazırım

Ben de kısaca tecrübemi paylaşmak istiyorum. Eşimle severek evlendim. Yaklaşık 5 yıl kadar sevgiliydik. Arada mesafeler vardı. Yılda sadece bir kaç hafta görüşebiliyorduk. Ailem özellikle abim ve babam evlenmemize çok karşı çıktılar. Neyse. Bunların vajinismusla ne alakası var şimdi diyeceksiniz ama size şöyle anlatayım.

Evleneli üç yıl oluyor. Evliliğimizin ilk altı ayında hiç birlikte olamadık. Sanki orda bir duvar var. Sanki ben bu işi yapabilecek şekilde yaratılmamışım. Eşim çok anlayışlıydı çok şükür. Yavaş yavaş yeneriz dedik. Canım sıkıldı. Beni psikoloğa götür dedim. Parmak egzersizleri vs tavsiye etti. Benimle konuştu. Evlenmeden önce babam ve abimden dolayı yaşadığım sorunları anlattım. Bilinçaltında sorun var. Siz evlendiniz artık. Bu işi yapmanız gayet normal. Bunun için sizi kimse kınamaz etmez. Egzersizleri yapın. Baktık olacak gibi değil bir aile büyüğünden bu işi yapabilmen için izin alacaksın dedi. Ben tabi şok şok.:KK53::KK53::KK53: Daha annemle veya kız kardeşimle bu konuyu konuşamazken ben nasıl baba abi dayı gibi birine gidip izin alayım. Bu laftan sonra zaten çok umutsuzluğa düştüm. :KK43: Bir kaç kere daha psikoloğa gittim. Sonra bıraktım. Kendimiz denedik. Yok vazelindi bilmem neydi. Bir gün geldi. Benim üstümden bu konuyla alakası olmayan büyük bir yük kalktı. İşe başladık. Ben tabi yine kas katı kesildim. Sonra bir ande gevşedim. O akşam ilk defa eşimle tam anlamıyla birlikte olduk. Hala o anı düşününce tüylerim diken diken olur. Beni olayın tam ortasında bir ağlama tuttu. Salya sümük. Sonrasında bir kahkaha... :KK9:
Demek ki kafadakileri atınca oluyormuş.

Verebileceğim tavsiyeler şunlar:
Siz artık evlisiniz. Bu olay ayıp değil!!!
Kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın. Biz vazelin kullandık. Fakat kimyasal olduğu için kafamda oraya zarar verir mi düşüncesi oluşuyordu ve tabi yine sonuç hüsran. Kasılıyordum. Zeytinyağı gibi organik birşey kullanmak daha faydalı olabilir. :KK51:
Son olarak ilk denemelerde acı hissedebilirsiniz ama abartılacak birşey yok. Biz oramıza buramıza ağda yaptıran varlıklarıız. Onun yanında bu acı devede kulak kalır. :KK53:

merhaba herkes ödediğim ücreti sormuş zaten 2009 dan beri tedavi olanlar ödediği tutarı yazmış bn bu başlığın 2009 dan beri yazılan her bir sayfasını okudum ve Dr a az cok ne ödeyeceğimi bilerek gittim herkese gore yani hastalık şiddetine gore ücretin değiştiğini de burdan okuyarak öğrendiğim icin yazmanın dogru olmayacağını düşündüm sonuçta Dr la görüşmeden sizin ne ödeyeceğiniz asla belli olmaz B'nden daha az ödeyenlerde var buraya yazmış herkes, bn 4000₺ ödedim gözünüz korkmasın diye de yazmadım,yok reklammis yok cok pahalliymis ewet herkesin bütçesine uymayabilir haklısınız ama bn pişman diilim ister gidersiniz ister gitmez bn çözdüğümde cok mutlu oldugum icin bi anda aklıma gelen herseyi yazdım ama karşılığında boyle yorumlar okudum zaten herkes yazmış sayfa sayfa ödediğini gizli bisey diil ki bu is bu tutarlara tedavi ediliyor bn kendim çözemedim çözenlere helal olsun bnm gibi ümitsiz olanlarda var diil egzersiz dokunamayanlar var bnde oyleydim o yüzden kendinizin cozebilecegi bisey diil dedim ve gittim tedavi oldum bunu da yardımım olur diye yazdım karşılığında boyle yorumlar okudum ve cok üzüldüm hatta üye olduğuma bile pişman oldum dediğim gibi herkesin kendi kararı bn burda yazılanları okuyup gittim herseyi biliyordum ,herkes okursa bastan beri bnm gibi binlerce yorumu bilir zaten yoksa niye sakliyim lütfen samimi sekilde soranlar alınmasın yine her sorunuzu cevaplamaya hazırım

Doktor ne yaptıda halletti?

Ben de kısaca tecrübemi paylaşmak istiyorum. Eşimle severek evlendim. Yaklaşık 5 yıl kadar sevgiliydik. Arada mesafeler vardı. Yılda sadece bir kaç hafta görüşebiliyorduk. Ailem özellikle abim ve babam evlenmemize çok karşı çıktılar. Neyse. Bunların vajinismusla ne alakası var şimdi diyeceksiniz ama size şöyle anlatayım.

Evleneli üç yıl oluyor. Evliliğimizin ilk altı ayında hiç birlikte olamadık. Sanki orda bir duvar var. Sanki ben bu işi yapabilecek şekilde yaratılmamışım. Eşim çok anlayışlıydı çok şükür. Yavaş yavaş yeneriz dedik. Canım sıkıldı. Beni psikoloğa götür dedim. Parmak egzersizleri vs tavsiye etti. Benimle konuştu. Evlenmeden önce babam ve abimden dolayı yaşadığım sorunları anlattım. Bilinçaltında sorun var. Siz evlendiniz artık. Bu işi yapmanız gayet normal. Bunun için sizi kimse kınamaz etmez. Egzersizleri yapın. Baktık olacak gibi değil bir aile büyüğünden bu işi yapabilmen için izin alacaksın dedi. Ben tabi şok şok.:KK53::KK53::KK53: Daha annemle veya kız kardeşimle bu konuyu konuşamazken ben nasıl baba abi dayı gibi birine gidip izin alayım. Bu laftan sonra zaten çok umutsuzluğa düştüm. :KK43: Bir kaç kere daha psikoloğa gittim. Sonra bıraktım. Kendimiz denedik. Yok vazelindi bilmem neydi. Bir gün geldi. Benim üstümden bu konuyla alakası olmayan büyük bir yük kalktı. İşe başladık. Ben tabi yine kas katı kesildim. Sonra bir ande gevşedim. O akşam ilk defa eşimle tam anlamıyla birlikte olduk. Hala o anı düşününce tüylerim diken diken olur. Beni olayın tam ortasında bir ağlama tuttu. Salya sümük. Sonrasında bir kahkaha... :KK9:
Demek ki kafadakileri atınca oluyormuş.

Verebileceğim tavsiyeler şunlar:
Siz artık evlisiniz. Bu olay ayıp değil!!!
Kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın. Biz vazelin kullandık. Fakat kimyasal olduğu için kafamda oraya zarar verir mi düşüncesi oluşuyordu ve tabi yine sonuç hüsran. Kasılıyordum. Zeytinyağı gibi organik birşey kullanmak daha faydalı olabilir. :KK51:
Son olarak ilk denemelerde acı hissedebilirsiniz ama abartılacak birşey yok. Biz oramıza buramıza ağda yaptıran varlıklarıız. Onun yanında bu acı devede kulak kalır. :KK53:

İnşallah ben ve benim gibi arkadaşlarda senin kadar şanslı olur yazın için sagol ben böyle okudukça rahatlıyorumm

X