Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anladım canım peki ne doktoruna gitmem lazım?

Canım psikiyatriste gitmen lazım.ben öncesinde kadın doğuma gittim dedim ki benim vajinada duvar var geçiş yok içeri.doktor güldü alttan muayene etti sorun olmadığını psikolojik olduğunu söyledi.psikiyatrist bayan olduğu için daha rahat anlattım derdimi tedavi sürecimiz çok iyi geçti.darısı size inşallah :)

Ben bi doktora gittim alttan muayene etti bi sorun yok dedi olmazsa tekrar gel dedi ama ben gitmedim
yeşim yerçok muayenesini aradım fiyat 3.500 tl diyor sekreteri yöntemi söylemedi.çok geç kalmışsın dedi zaten canım sıkkındı iyice kötü oldum hiç çözülmeyecek doktora bile güvenemedim kendim yapamıyorum psikolğa gittim olmadı offf...

Off bende ayni durumdayım :KK43: olmuyoo psikologada gitdim yarım biraktim çok para gidiyor sonuc 0 Allah yardımcımız olsun arkadaşlar :KK43:

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yeşim yerçok muayenesini aradım fiyat 3.500 tl diyor sekreteri yöntemi söylemedi.çok geç kalmışsın dedi zaten canım sıkkındı iyice kötü oldum hiç çözülmeyecek doktora bile güvenemedim kendim yapamıyorum psikolğa gittim olmadı offf...

Valla biz böyle ne yapcaz bilmiyorummm :KK43:

Canım psikiyatriste gitmen lazım.ben öncesinde kadın doğuma gittim dedim ki benim vajinada duvar var geçiş yok içeri.doktor güldü alttan muayene etti sorun olmadığını psikolojik olduğunu söyledi.psikiyatrist bayan olduğu için daha rahat anlattım derdimi tedavi sürecimiz çok iyi geçti.darısı size inşallah :)

Anladım canım :) inşallah darısı bize

Arkadaşlar bende bir hafta öncesine kadar vajiliydim. Burayı takip edip 15 günde yendim. Burdan bi arkadaş bana aparat gönderdi sağolsun. O sayede düzenli olarak yaptım, kafaya koydum yapıcam diye ve yaptım Allah'a şükürler olsun. Bu işi yapan doktorlara saygı duyuyorum, eğitimini aldılar emek verdiler. Bende öğretmenim cahil bi insan değilim herkesin emeğine saygım var. Ama Allah aşkına 3500 lira ne ya!! Bu kadar masraflı bi iş mi bu tedavi. Bi düşünün. Onların yaptıkları şey konuşmak rahatlatmak, vajinanın yapısını anlatmak. Telkinle aparatlarla 3 günde çözüyorlar. Maddi imkanı olan gitsin. Onlar da kazansın. Ama burda bazı arkadaşlar sanki doktora gitmeden çözemezsiniz gibi konuşmuş. Doktorun ismini söylüyorlar ne kadar ücret ödediklerini söylemiyorlar. Reklam yapıyorlar gibi geldi bana. Ben doktora gitmeden çözdüm. Öncesinde doktora da gittim, olmadı bıraktım. Dediğim gibi o doktorların yöntemini kendim evde yaptım. Kafaya koydum oldu. Siz bilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ama doktora gitmeden çözülmez şeklinde konuşulursa maddi imkanı olmayıp da doktora gidemeyenleri daha beter çıkmaza sürüklersiniz. Doktora gitmeden de olur arkadaşlar yeterki isteyin, dua edin. Kafanıza koyun ve harekete geçin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bende bir hafta öncesine kadar vajiliydim. Burayı takip edip 15 günde yendim. Burdan bi arkadaş bana aparat gönderdi sağolsun. O sayede düzenli olarak yaptım, kafaya koydum yapıcam diye ve yaptım allah'a şükürler olsun. Bu işi yapan doktorlara saygı duyuyorum, eğitimini aldılar emek verdiler. Bende öğretmenim cahil bi insan değilim herkesin emeğine saygım var. Ama allah aşkına 3500 lira ne ya!! Bu kadar masraflı bi iş mi bu tedavi. Bi düşünün. Onların yaptıkları şey konuşmak rahatlatmak, vajinanın yapısını anlatmak. Telkinle aparatlarla 3 günde çözüyorlar. Maddi imkanı olan gitsin. Onlar da kazansın. Ama burda bazı arkadaşlar sanki doktora gitmeden çözemezsiniz gibi konuşmuş. Doktorun ismini söylüyorlar ne kadar ücret ödediklerini söylemiyorlar. Reklam yapıyorlar gibi geldi bana. Ben doktora gitmeden çözdüm. öncesinde doktora da gittim, olmadı bıraktım. Dediğim gibi o doktorların yöntemini kendim evde yaptım. Kafaya koydum oldu. Siz bilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ama doktora gitmeden çözülmez şeklinde konuşulursa maddi imkanı olmayıp da doktora gidemeyenleri daha beter çıkmaza sürüklersiniz. Doktora gitmeden de olur arkadaşlar yeterki isteyin, dua edin. Kafanıza koyun ve harekete geçin.

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşim de bana verelim parayı kurtulalım diyor .3500 hatta 5000 tl kadar isteyen doktorlar var.birçok doktoru aradım malesef ama onca parayı vermek akıl karı gelmedi.sanki dünyayı kurtarıyorlar da onca parayı alıyorlar.resmen insanların çaresizliklerinden faydalanıyorlar.

eşim de bana verelim parayı kurtulalım diyor .3500 hatta 5000 tl kadar isteyen doktorlar var.birçok doktoru aradım malesef ama onca parayı vermek akıl karı gelmedi.sanki dünyayı kurtarıyorlar da onca parayı alıyorlar.resmen insanların çaresizliklerinden faydalanıyorlar.

Tamam emek veriyorlar ama maalesef çok aparat alıyorlar evet. Sen ne durumdasın egzersiz falan yapabiliyor musun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşim de bana verelim parayı kurtulalım diyor .3500 hatta 5000 tl kadar isteyen doktorlar var.birçok doktoru aradım malesef ama onca parayı vermek akıl karı gelmedi.sanki dünyayı kurtarıyorlar da onca parayı alıyorlar.resmen insanların çaresizliklerinden faydalanıyorlar.[/QUO

iyileşmeyenler de oluyormuş doktorla bilemedim valla ne yapacağımı kesin hallolacağını bilsem gidecem ama ya olmazsadediğim gibi o kadar insan psikologl hallettim diyor bana sökmedi doktor maceram da öyle bitsin istemiyorum

tamam emek veriyorlar ama maalesef çok aparat alıyorlar evet. Sen ne durumdasın egzersiz falan yapabiliyor musun

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben 1.5 yıllık evliyim daha iki haftaya çok daha kötü durumdaydım ama.parmak ekzersizlerine başladım.ancak kendim yapamıyorum eşim yapıyor.ben yapınca olmuyor nedense.tek parmakla gayet iyi ancak iki parmakla yine bir duvarla karşılaşıyoruz.psikolojik olarak çok yıprandım.kimseye anlatamıyorsun.içimde bir volkanla dolaşıyor gibiyim.

X