Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen soğan zarı gibi bişeyi bildiğin taş duvar yapmışsın. tabi psikolojik olarak...

e haliyle böyle yapınca öyle bişey olmasada varmış gibi hissediyosun

canım sen soğan zarı gibi bişeyi bildiğin taş duvar yapmışsın. tabi psikolojik olarak...

e haliyle böyle yapınca öyle bişey olmasada varmış gibi hissediyosun
canım nekadar basıt dıye düşünsemde ordaki darlık veya o parça acı hıssettırıyor yani resmen oraya takılıyor onu hıssedıyorum ıttırmem cok zorlasıyor. O ilk giriş zor gelıyor o duvarı gectıkten sonrada agrım artıyor. Dün femore yı sürdüm canım dedıgın sekılde ama ınan hıcbır etkısını görmedım ben nedense..

Kizlar ben bu illeti 4,5yıl çektim...dr la atlattım. şimdide 4,5aylık hamileyim...ins hepiniz atlatirsiniz.öncelikle şunu soyleyim hiç düşündüğümüz gibi değil orayı bi tünel olarak düşünün ve onun bi yapılış sistemi var onu öğrenince çok kolay oluyo.parmak egzersizi yapmadim ama ona benzer bi sistemdi yaparken kalcanizin altına biraz yükseltici birşey koyun ve fito krem kullanin onunla çok kolay oluyo.ins tez zamanda halledersiniz...

merhaba arkadaşlar sizlerinde yardımıyla mart ayında vajinismusu yenmiştim ve şimdi hamileyim allahıma bin şükür ve bu mutlu haberı sizlerle paylaşmak istedim uzun süredir bu topice girmiyodum ama eskiler beni tanır...asla pes etmeyin ve bol bol dua edin rabbim hepinizin bu illetten kurtulması için yar yardımcınız olsun

Kizlar simdi kan verdim gebelik testi icinn dua edin hamile oliyim cok istyrmmm ama doktor henuz erken test icin cikmazsa uzulme dedi haftaya tekrar yapariz dedi sonucu alinca yazarim

merhaba arkadaşlar.Ben bu illetle 1,5 yıl ugraştım. Çözümü var bu hastalığın sakın umutsuzluğa kapılmayın.Vajiyi yendim birde üstüne normal doğum yaptım.Şimdide ikiz bebişlerime hamileğim.Rabbim bu hastalığı yaşayanlara şifa versin biran önce.

kizlar banada yardim edin bende 1 bucuk senedir evliyim kimseyle oturup konusamiyorum derdimi cok bunalima girdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sakın bunalıma girme canım.. yapılmayacak bir şey yok inan bana.. kendine güven!! benim önceki yazımda nasıl yaptığımı anlatmıştım, onu dene.. merak etme halledersin inan bana hiç acımıyor..

Pettyy tebrik ederim bende kaç gündür merakla bekliodum ne çıkacak die çok sevindim. Allah kolay doğumlar versin. Darısı bizim başımıza olsun

Bugün kadin doktorum bana birsey önerdi. Narkosla beni bayiltip kizlik zarini alicak. Ben hic bi sekilde kendim parmak egsersizi yapamam hic cesaretim yok orayi elliyemiyorum bile. Sizce onu yapsam sonrasinda iliskiye rahat girebilirmiyim. Bendeki sorun aciyacak korkusu cünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bnde cok dusundum senin gibi dojtorumlada cok konustum bu konulari ama bana dediki ister zari aldr hatta istersen normal dogum yap istersen anestezi yaptir ole iliskiye gir beyinde bu isi bitirmedikce yapamazsn nekadar orasi genislerse gnislesin yapamazsn is beyinde bitiyo dedi bak mesela ben dilator seti aldim hic egxersz yapamazdm kucugunden bi basladim en buyugune kadar icime alabiliyodum tamamen alismistim ama es denemsnde kasiliyodum korkuyodum iste o an anladmki is gercekten beyinde bitiyormus o yuzden hic o ise kalkisma bak arastir zarini aldiranlarda var ama yine yapamiyorlar parmk itici gelebilir ama bnxe sende set alip calismaya basla ancak oyle yenersn

canım nasılsın? ne durumdasın? seninle hemen hemen aynıyız merak ettim nasıl gidiyor?

canım en son cuma günü iki parmak egzersizi yaptım. o günden sonra bir akıntı ve kasıklarımda bir ağrı başladı. bende enfeksiyon falan kapmışımdır diye ara verdim. parmak dışında bir şeyle yapamıyorum ama. sen ne durumdasın...

ben de iki parmaktayım hala, aynen aparat denemedim hiç. ama iki parmakta şöyle bir ilerlemem oldu ilk kez sonuna kadar yapabildim. üç gündür öyle çalışıyorum ve kegel yapıyorum parmaklar içerideyken. daha önce ikinci boğuma kadar oluyordu gerçekten iki boğumla sonuna kadar arasında çok fark varmış ben bunu daha yeni keşfedebildim. neden enfeksiyon kapmış olabilirsin acaba? benim de kasıklarımda ağrı ve baskı oluyor egzersizlerde yarım saat sonra filan geçiyor. Regl dönemin yakınsa ondan da olabilir belki

cevap verende yok artıkım (

Arkadaşlar merhaba aynı sorun bendede var 10 aydır evliyim ama ilişkiye giremiyorum bazı haplar kremler aldım deniycem inşallah işe yararsa sizede söyliycemm

Arkadaşlar hepinize merhaba,
3 senelik evliyim. Evliliğimin 1 yılı vajinismus problemiyle geçti. Bu sorun yüzünden ne doktora gidebildim, ne kimseye bir şey söyleyebildim. Egzersiz vs.. hiçbir deneme bile yapmıyordum. Kafamda bitirdiğim gün üstesinden geldim bu işin. Bu sorunu yendikten 6 ay sonra hamile kaldım.
Şimdiyse 9 aylık dünyalar güzeli bir kızım var. Ve üstelik normal doğumla çook kolay bir doğum gerçekleştirdim. Vajinismus ve normal doğum mucize gibi. Benim hikayem umarım size bir umut ışığı ve destek verir. Hepinizi seviyorum bu sorunu en kısa sürede çözmeniz umuduyla..

Senin adına çok sevindim Cnm bende bu hastaligi yeni yendim sayilir,bende bebeğim olsun çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…