- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.121
Canim çok teşekkür ederim desteği n için. Yapmaya ve cesaret li olmaya çalışıyorum. Onun acısını hissedince ne zaman zar gidicek diyorum daha önce dışladığı çok oldu ama hala orda doktorun dediğine göre. Kızlar ben zarı aldırmayı düşünüyorum belki Ozaman yapabilirim çünkü en büyük zorlanmayi onun açısından yaşıyorum gibi geliyor hissediyorum yani onu zorlarken. Sizce.. ??
Canim çok teşekkür ederim desteği n için. Yapmaya ve cesaret li olmaya çalışıyorum. Onun acısını hissedince ne zaman zar gidicek diyorum daha önce dışladığı çok oldu ama hala orda doktorun dediğine göre. Kızlar ben zarı aldırmayı düşünüyorum belki Ozaman yapabilirim çünkü en büyük zorlanmayi onun açısından yaşıyorum gibi geliyor hissediyorum yani onu zorlarken. Sizce.. ??
Canim biz onu almışız denicem yeniden hiçbir şey sürmeden dua edin bana kızlar.. ınş olucak.. bebisssssss
Kızlar haklısíníz bende sizin gibiydim, ama zarı aldiripta yapamayan bir çok kisi gördüm,önemli olan oraya girişi beyninin kabul etmesi,size tavsiyem bol bol parmak egzersizi yapin,ondan sonra p. Girince çok kolay oluyo.
canım nekadar basıt dıye düşünsemde ordaki darlık veya o parça acı hıssettırıyor yani resmen oraya takılıyor onu hıssedıyorum ıttırmem cok zorlasıyor. O ilk giriş zor gelıyor o duvarı gectıkten sonrada agrım artıyor. Dün femore yı sürdüm canım dedıgın sekılde ama ınan hıcbır etkısını görmedım ben nedense..canım sen soğan zarı gibi bişeyi bildiğin taş duvar yapmışsın. tabi psikolojik olarak...
e haliyle böyle yapınca öyle bişey olmasada varmış gibi hissediyosun
canım abarata devam edıcem hemen sonra yıne denıcem basit bırsey dıye düşünmeye calısıyorumKızlar haklısíníz bende sizin gibiydim, ama zarı aldiripta yapamayan bir çok kisi gördüm,önemli olan oraya girişi beyninin kabul etmesi,size tavsiyem bol bol parmak egzersizi yapin,ondan sonra p. Girince çok kolay oluyo.
kizlar banada yardim edin bende 1 bucuk senedir evliyim kimseyle oturup konusamiyorum derdimicok bunalima girdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar sizlerinde yardımıyla mart ayında vajinismusu yenmiştim ve şimdi hamileyim allahıma bin şükürve bu mutlu haberı sizlerle paylaşmak istedim uzun süredir bu topice girmiyodum ama eskiler beni tanır...asla pes etmeyin ve bol bol dua edin rabbim hepinizin bu illetten kurtulması için yar yardımcınız olsun
Pettyy tebrik ederim bende kaç gündür merakla bekliodum ne çıkacak die çok sevindim. Allah kolay doğumlar versin. Darısı bizim başımıza olsun
Bugün kadin doktorum bana birsey önerdi. Narkosla beni bayiltip kizlik zarini alicak. Ben hic bi sekilde kendim parmak egsersizi yapamam hic cesaretim yok orayi elliyemiyorum bile. Sizce onu yapsam sonrasinda iliskiye rahat girebilirmiyim. Bendeki sorun aciyacak korkusu cünkü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nasılsın? ne durumdasın? seninle hemen hemen aynıyız merak ettim nasıl gidiyor?
canım en son cuma günü iki parmak egzersizi yaptım. o günden sonra bir akıntı ve kasıklarımda bir ağrı başladı. bende enfeksiyon falan kapmışımdır diye ara verdim. parmak dışında bir şeyle yapamıyorum ama. sen ne durumdasın...
Günaydın arkadaşlar. Ben farklı bişey sorucam size vajıyı yendikten sonralki ilişki sonralarında eşim içime boşaldıktan sonraki iki gün ara ara akıntım oluyor. Akıntı kokulu oluyor ama. Sonrasında geçiyor. Kaşıntı falanda olmuyor. Böyle bişey yaşayan var mı ve sizce neden olabilir.
cevap verende yok artıkım(
merhaba arkadaşlar sizlerinde yardımıyla mart ayında vajinismusu yenmiştim ve şimdi hamileyim allahıma bin şükürve bu mutlu haberı sizlerle paylaşmak istedim uzun süredir bu topice girmiyodum ama eskiler beni tanır...asla pes etmeyin ve bol bol dua edin rabbim hepinizin bu illetten kurtulması için yar yardımcınız olsun
Senin adına çok sevindim Cnm bende bu hastaligi yeni yendim sayilir,bende bebeğim olsun çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inş....