Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar hepinize söylüyorum parmak egzersizini yapinca basarmis oluyosunuz.P. girince hic bisey hissetmiyosunuz parmagin girmesi daha zor ama ötekisi daha kolay.sürekli yaziyorum çünkü sizinde kurtulmanizi istiyorum artik....bak bi kez yapsaniz göreceksiniz ne kadar kolay olduğunu....acı yok hem de bir gr yokk

dediğin doğrudur. fakat bu aralar eşimi bekliyoruz çok yoğun çalışıyor eve yorgun geliyor bu yüzden bizde denemyemiyoruz. bir kez deneyelim dedim kayganlaştırıcı sürünce elimden kayıp durdu vajinama yerleştirmeyle uğraşırken sertleşme sorunu yaşadık. oyüzden bende parmak egzersizi yapıyorum motive oluyorum en azından. yalnız şöyle bir sorum olacak ben parmak egzersizini çok kolay yapıyorum da aparatlarla yapamıyorum. mumdan aparat hazırladım hiçç girmiyor girmeyince de moralim azcık bozuluyuor. sen sadece parmak egzesizi mi yaptın?

dediğin doğrudur. fakat bu aralar eşimi bekliyoruz çok yoğun çalışıyor eve yorgun geliyor bu yüzden bizde denemyemiyoruz. bir kez deneyelim dedim kayganlaştırıcı sürünce elimden kayıp durdu vajinama yerleştirmeyle uğraşırken sertleşme sorunu yaşadık. oyüzden bende parmak egzersizi yapıyorum motive oluyorum en azından. yalnız şöyle bir sorum olacak ben parmak egzersizini çok kolay yapıyorum da aparatlarla yapamıyorum. mumdan aparat hazırladım hiçç girmiyor girmeyince de moralim azcık bozuluyuor. sen sadece parmak egzesizi mi yaptın?
Cnm ben mum falan hic bisey denemedim.ilk önce parmak egzersizi yaptim sonrada iyice ıslak olunca p. denedim baktım girdi ve hic hissetmedim bile.

Kizlar bsy danismak istiyorum cvp verin lutfrn.dedim ya dun gece oldu diye tam icimdeyken esim bosaldi acaba hamile kalirmiyimki ama adet olmam gerekiyordu bi iki gun gecikti dun gecede yaptik iste tam adet usth hamile kalinirmi acaba ?biraz baktimda netten yumurtlama donemi olmadigi icin olmaz diyor oylemi gercekten cok istiyrm hamike kalmak :KK43:

Canim o hesaplama herkese ait degil mesela benim bi arkadasim adetliyken iliskiye girmis hamile kalmisdi kI doktoru demisdi demekki ozaman yumurtlamis amin cani. Bizde istiyoruz insallah rabbim kucuk kelebeklerimizi esirgemez bizede nasip eder amin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Yazılanları okuyunca yalnız olmadığımi hissedip biraz da olsa rahatladim. Buna sevinmeli mi yoksa uzulmeli mi muamma elbette.. bugun evliligimin 1. Ayi henuz. Birlikte olamadik. Tabi aranizda bu durumla seneler gecirmis olan arkadaslari gorunce benim durumum icin cok erken mi acaba diyorum.. Fakat giderek hicbir asama kaydedemezsek diye de korkuyorum.
Iliskiye girmeyi denemeyi birakin, artik dokunmasina bile izin vermiyorum. Bahanelerle uzaklaşıyorum. Hepinizin soz ettigi kasilmalar, itmeler vs.. neden boyle oluyor diye uzuluyorum cok.
Bankaciyim, iyi bir egitimim var, severek evlendim. Ozel hayatimda yada sosyal yasantimda beni psikolojik olarak bu duruma iten hicbir sey olmadi. Okuduklarimdan yola cikarak sebep ne olabilir diye dusunuyorum. bugune degin bu durum hakkinda cokca sey duydum fakat onemsemedim. Cunku karsilasacagim aklima gelmezdi.
hepinize tesekkur ederim ki ortak dertlerin sahibi insanlar olarak en paylasarak bir seyleri asabilmemiz icin moral oluyorsunuz. En azindan bende boyle oldu. Yoksa benim icin icimi bu denli dokebilmek zor is :) Dilerim bu durum sona erer.
Onerilerinizi, yaptiklarinizi takip edecegim, tavsiyeleriniz benim icin altin degerinde.
Sevgiler

Canim benimde mesela cok guzel bi egitimim var ama ne yazikki bende bunu yasadim sen simdiden kendini bukadar kasarsan esini dokundurtmazsan falan daha baska sorunlar pesinden gelir ip senin elinde ya cozersin insallah yada o dugumlerin arasinda kalirsin canim uzme kendini ama anla bende kasimda yenenlerdenim dusunki ben bu siteye uye bile degildim sadece kim neyazmissa internetden okuyodum parmak egzersizi ile tanisdim daha vajinanin yerini bile bilmezken ama elastik oldugunu biliyodum kucuk parmakla basladim isaret orta parmak derken isaretle orta birlikte yapmaya calisiyodum ama sadece ilk bogum giriyodu toplam bu egzersiz olayim 5 gun falan surdu ama onemli olan zaman degil anlayarak korkunu yenmen canin iki parmagimin ucu girdiyi gun esim hadi deneyelim dedi bende tamam dedim bol kayganlasdirici ile ALLAHIN IZNILE YENDIM.kan bile gelmedi canim parmak egzersizi kizlik zarinida bazen esnetiyormus bende boyle oldu simdi sen kendini bu olaya kilitlersen kimse yardim edemez sen anlamaya calisirsan egzersize baslarsan yenersin insallah

Kizlar bsy danismak istiyorum cvp verin lutfrn.dedim ya dun gece oldu diye tam icimdeyken esim bosaldi acaba hamile kalirmiyimki ama adet olmam gerekiyordu bi iki gun gecikti dun gecede yaptik iste tam adet usth hamile kalinirmi acaba ?biraz baktimda netten yumurtlama donemi olmadigi icin olmaz diyor oylemi gercekten cok istiyrm hamike kalmak :KK43:

geçen aylarda da arkadaşım adetine yakın ilişkiye girmişler. adetim yakın bişey olmaz diye düşünmüşler. sınava hazırlandığı için bebek de istemiyorlardı. eşi iş dolayısıyla başka şehirde yaşıyor. düşün yani hafta sonu bir gecede gerçekleşiyor bu olay. demek istediğim kısa şu olacak olan olurrr. nasipse olurr. kısmetse olurr..

Kızlar merhaba nasıl gidiyor çalışmalar? Ben muma devam ediyorum eşim ne de olsa iki ay yok diye haftada iki kez falan calistim. Yalnız iltihap sorunum var iki gündür vajinal akintim olduğundan mi ne, cok açıyor egzersiz yaparken. Normal de bu bakkal mumları dediğimiz mumları almaya başlamıştım. Sizce iyi bir seviye mi bu esim gelince eş denemesi basarili olur mu ? Parmağı yapamıyorum hala itici geliyor :s

Kızlar merhaba nasıl gidiyor çalışmalar? Ben muma devam ediyorum eşim ne de olsa iki ay yok diye haftada iki kez falan calistim. Yalnız iltihap sorunum var iki gündür vajinal akintim olduğundan mi ne, cok açıyor egzersiz yaparken. Normal de bu bakkal mumları dediğimiz mumları almaya başlamıştım. Sizce iyi bir seviye mi bu esim gelince eş denemesi basarili olur mu ? Parmağı yapamıyorum hala itici geliyor :s

bireysel ayrılıklar söz konusu valla. mumu kalınlaştırıyor musun bilmiyorum ama bana parmak daha kolay geliyor. iki parmak yapıyorum bu aralar. mumu azıcık kalınlaştırayım dedim olmadı. nasıl yapıyorsun mumla egzersizi daha açık yazabilir misin?

bireysel ayrılıklar söz konusu valla. mumu kalınlaştırıyor musun bilmiyorum ama bana parmak daha kolay geliyor. iki parmak yapıyorum bu aralar. mumu azıcık kalınlaştırayım dedim olmadı. nasıl yapıyorsun mumla egzersizi daaçık yazabilir misin?[/QU]
Ben önce cok küçük doğum günü mumunun etrafını streç folyo ile kaplayarak başladım sonra bi boy büyüğünü aynı yöntemle yaptım sonra beyaz bakkal mumlarindan alıp etrafını peceteyle kaplayip streç filmle kapladim onu yapıyorum suan. Gittikce peceteyle kalinlastirmayi düşünüyorum ama gerçek penise ne kadar yakın olur bilmiyorum.
Aklima oyun hamuruyla mumun etrafını kaplayip gerçek penise yakın hale getirmek geldi, ben bunu bi deniyim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar kayganlaştırıcı jel kullanın hemencik oluverir:)
bende ilk gunlerde cok kasıldım bir türlü olmadı 6.günde jel sayesinde başardık.
acıdan korkmayın sadece aşkınıza yoğunlaşın gerisi gelir.
korkulacak hiçbirşey yok hele bir olsun sonra siz adamı rahat bırakmazsınız valla hehe :KK70: :KK70:

birde tavsiyem egzersizi eşinizle beraber yapın daha faydalı oluyor.

Canim ben mum yapmadim mesela ama mumun uzerine prezervativ kullaniyosundur heralde dimi enfeksion falan mikrop kaparsin Allah korusun

Ayka 777 cok tesekkur ederim. Burada benimle es sorunlar yaşayan ve cok anlayisli olan kadinlarla karsilasmak cok hos.. dilerim atlatiriz

Bisey degil canim benim yapacaksin insalllahhhh yeterki egzersiz ihmal etme es denemesinden imtina etmeyin denemenizde kayganlasfirici muhakkak kullanin mutlakaa ve en oNEMLI RABBIMIZE BOL DUA EDIN UNUTMAYALIM RABBIMIN BIR SEYE OL DEDIYI ANDA OLUR CANIM BOL DUAAAAA BOL DUAA ALLAH YARDIM ETSIN INSALLAH YEMIN EDIYORUM KIZLAR BURDA KIm YAZIYOSA 1 DAMLADA OLSA ALLAHIN IZNILE PSIKOLOJIK OLARAKDA OLSA YARDIM ETMEYE CALISIYORUM KIZLAR HADI TOPARLANIN IYI HABERLERINIZI BEKLIYORUMMMM hadiiiii bakSOZLER VERDINIZ HEPINIZ EGZERSIZLERE FULL DEVAM YAZA KADAR YENDIMMM DIYENLERRRR NIYE SIZ OLMAYASINIZ HADIII YAPABILIRSINIIIZZ INANIN BUNA

inşallah canım ya ne güzel demişsin inşallah dediğin gibi olur

İnşallah olucak canım benım sen sadece kendıne guven nıye yapamıycakmışsınız oyle seyler getırme aklına beynıne yerlestırırsen olur bak. Sadece eşinle dene zevk almaya bak acıyı falan gırmez dıye falan dusunme.

X