Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ben mum yapmadim mesela ama mumun uzerine prezervativ kullaniyosundur heralde dimi enfeksion falan mikrop kaparsin Allah korusun

Prezervatif kullanmıyorum da streç film sarıp her defasında değiştiriyorum streç filmi ama bi prezervatif de alayım doğru söylüyorsunuz. Bi internet sitesi keşfettim renkli renkli dilatorler var onlardan da alabiliriz kızlar :)

Kızlarr bir şey sorucam..ben egzersizde kendim yapabildim bugün serçe parmağım da olsa denedim ve girdi..ama eşimin parmağını alamıyorum hemen telaş yapıyorum..
Sizler hergün yapıyorsunuz değil mi egzersiz bir de ayna karşısında mı yapıyorsunuz parmak egzersizini?
Bugün kandil Allahım hepimize yardım etsin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar herkezın Mirac kandili mübarek olsun öncelıkle. Eşli ve parmak egzersızlerıne devam edıyor. Dün nerdeyse hepsı oluyordu ama tam oturamadım. Agrı ve acı hıssettım. Sanki bır lastık veya duvarı ıttırıp gerıyormus gıbı. Bırde aklıma gelıyor yaşayanlardan cevap ıstıyorum kızlar tam oturmus olsam bırdaha aynı seylerı hıssedermıyım onu düşünüyorum yoksa bır kerelıkmı

evet dr bana verdiği aparatlarda nerdeyse aynuısı setleri var onların en küçükten büyüğe internette gördüm bence mumdan daha kolay olabilir. canım denemekten ne çıkar

birkere tam yaptıktan sonra gerçekten hiç birşey olmadığına inanacaksın, böylece diğer denemelerinde kendini daha az kasacaksın, beynin buna inanacağı için kendini rahat bıraktıkca birdaha aynı şeyleri yaşamayacaksın, ilk girişte çok normal, sende yabancısın,o bölgede yabancı,en küçük şeyleri bile hissedersin, ama inan sonrasında o detayların hiç birisini hissetmeyeceksin :)

canım yorumun ıcın t.ederım bu yazın mutlu ettı benı. Sen yendın sanırım. Okadar gırıs oldugunda o agrıda dahada bastırmak zorluyor oraya yogunlasmayarak yapmaya calısıyorum anestol pomad kullanarak üstteyken arkamı dönerek yapıyorum. Bır tavsıyen varmı canım?

Tabi kuzum hamis kalırsın merak etme ne sekillerde hamile kalanlar var 1gr sperm bile yeter boyle seyler için :) inşallah hayirlisi olsun senin için

Slm Arkadaslar benimde yardiminiza ihtiyacim var 1 bucuk senedir evliyim ve hala o isi yapamadik sanirim bendede vajinismus denen illet var 😢😢 esim bana yaklastiginda sanki yabanci biriymis gibi bana itici geliyor onu uzaklastiriyorum ama elimde olmadan aslinda esimi cok seviyorum cok anlayisli olucak basaricaz diyor her defasinda ama benim hic bir ümidim kalmadi Allah rizasi icin banada yardim edin bende bu yükün altindan kalknak istiyorum piskolojim allak bullak oldu cok sinirli bir yapiya sahip oldum yardim ltf neyapmam gerekiyor?

arkadaslar ben durumu olanlar gitsin dedim olmayanlarda dilador setini temin etsinler calisssinlar ama su varki o parmaklari oraya sokmaya calismak gunlerce inanain piskolojiyi daha cok bozuyo sahsen bende vajinismus hastasi olarak baya bozuldu yani evet doktor gercekten buyuk bi sansti benim icin evet kontrol cok gerekli cunku insan aynaya bakip vajinasini gorunce acaba bende bi tuhaflik varmi diye saatlerce dusunuyo bi vajinismus hastasiydim ve gectiginiz tum yollardan gectim bu yuzden inanin o yazdikalrimi soylemek benim icinde hayalden ote bisey degildi kaldiki bende asla yenemicemi dusunuyodum ama sagolsunlar oldu bitti evet insanin kocasinin ve kendisinin gostermedigi cesareti onlar gosterdigi icin gayette kolay oldu kendim yaparken milim itiyodum mumu sonra off yandi girmedi yonu bulamadim o bu diyip atip aglamaya basliyodum ama o uc saniyede icime soktu aparati ve hic bisey hissetmedim ustelik esimdende korkuyodum kontrolsuz bi hareket yapip hizlica iticek acicak falan diye kurup duruyodum ama gittigim yerde yaptirmicam diye cok aglamama ragmen acisiz oldugunu gorunce 4 aparata iki gunde gectim ve 2 gun esimle birlikte oldum egerki gercekten gucunuz varsa gidin yoksADA O ALETLERI TEMIN EDINNN emin olun dahada kolay ve sunuda belirtmek istiiyorum eger vajinaniza baktiginizda ortada bi et parcasi goruyosaniz gercekten isem gerektirebilir oranin tamamen yuvarlak olmasi lazim ikindiginizda aynaya bakinca orda bi et parcasi gorurseniz o caninizi acitiyor demektir bilginizee

kızlar bişey sorcam sizee.bir ay oldu vajiyi yendim ben.normalde doğum kontrol hapı kullanıyorum vajiyi yendiğim sırada ve sonrasında hapı unuttum bikaçkezz.baya bi aksattım.adetime daha 10 gun var ama benden 2 günden beri kahverengi lekelenme geliyor.netten bakıyorum hamilelik belirtisi olabilir diyo adetime de daha 10 gün varr test alıp yapsam adetimden önce cıkmaz dime?bide doğum kontrol hapı kullanana varmı aranızda.hap adeti düzene sokuyo 7 gün arada adet oluyorum hiç şaşmıyo hap kullandığım için hamile olmuş olsamda adet görürmüyüm yaahic hazır değilim daha hamileliğee

Canim adetinden once cikmaz diye bsy yok test al yap cok yeni degilse cikar ama hamile olmayada bilirsin cunku dogun kontrol hapini kullananlarda birkac gun unuttugunda boyle ara kanamalar akintilar oluyor belkide ondan kaynaklidir baska belirtileri varmi hamilekikle ilgilo suphelendigin en iyisi bi kan tahlili baktir icin rahat etsin

Tabi kuzum hamis kalırsın merak etme ne sekillerde hamile kalanlar var 1gr sperm bile yeter boyle seyler için :) inşallah hayirlisi olsun senin için

Canimmm ay ins yaa buarada adet olmam gerekiyordu 4-5 gun gecikti heveslenmek istemiyrm ama ister istemez hevesleniyrm acabami diye :)

canım bu kastettıgın zar mı? Benımde nerdeyse hepsı gırdı bırkac defa ama oturamıyorum tamamen o et parcası gerılıyor yada duvarı ıttırır gıbı oluyor bırakıyorum dayanamayıp. Yatarken ıcıme almam cok zor. Üstteyken arkam dönük yapıuyorum. Bır tavsıyen varmı canım ben anestol ve kayganlastırıcı kullanıyorum. Bırde düşünüyorum bunları kullanınca bebek olması zorlasıyormu spermmi öldürüyormu öyle bılıyorum ama onada üzülüyorum..

evet unuttugun zaman kanama oluyodu ama böle değil bu biraz farklı ve uzun sürdü o yusden supheleniyorum zaten nese artık hayırlısıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…