- 14 Mart 2013
- 118
- 55
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.061
Canim ben mum yapmadim mesela ama mumun uzerine prezervativ kullaniyosundur heralde dimi enfeksion falan mikrop kaparsin Allah korusun
Prezervatif kullanmıyorum da streç film sarıp her defasında değiştiriyorum streç filmi ama bi prezervatif de alayım doğru söylüyorsunuz. Bi internet sitesi keşfettim renkli renkli dilatorler var onlardan da alabiliriz kızlar :)
Kızlar herkezın Mirac kandili mübarek olsun öncelıkle. Eşli ve parmak egzersızlerıne devam edıyor. Dün nerdeyse hepsı oluyordu ama tam oturamadım. Agrı ve acı hıssettım. Sanki bır lastık veya duvarı ıttırıp gerıyormus gıbı. Bırde aklıma gelıyor yaşayanlardan cevap ıstıyorum kızlar tam oturmus olsam bırdaha aynı seylerı hıssedermıyım onu düşünüyorum yoksa bır kerelıkmı
Kızlarr bir şey sorucam..ben egzersizde kendim yapabildim bugün serçe parmağım da olsa denedim ve girdi..ama eşimin parmağını alamıyorum hemen telaş yapıyorum..
Sizler hergün yapıyorsunuz değil mi egzersiz bir de ayna karşısında mı yapıyorsunuz parmak egzersizini?
Bugün kandil Allahım hepimize yardım etsin inşallah :)
ben hiç eşimin parmağıyla denemedim canım aslında apartla denesen daha kolay olur işin parmak biraz daha zor gibi gözüküyo bana ben apartla yendim ve allah yardımcınız olsun bu mubarek günde dualarınız kabul olsun inş. ...
birkere tam yaptıktan sonra gerçekten hiç birşey olmadığına inanacaksın, böylece diğer denemelerinde kendini daha az kasacaksın, beynin buna inanacağı için kendini rahat bıraktıkca birdaha aynı şeyleri yaşamayacaksın, ilk girişte çok normal, sende yabancısın,o bölgede yabancı,en küçük şeyleri bile hissedersin, ama inan sonrasında o detayların hiç birisini hissetmeyeceksin :)
Mrhb bende egzersiz yapamıyorum siz nasıl yendiniz egzersiz yapmadan yardımcı olurmusunuz banada
Kizlar bsy danismak istiyorum cvp verin lutfrn.dedim ya dun gece oldu diye tam icimdeyken esim bosaldi acaba hamile kalirmiyimki ama adet olmam gerekiyordu bi iki gun gecikti dun gecede yaptik iste tam adet usth hamile kalinirmi acaba ?biraz baktimda netten yumurtlama donemi olmadigi icin olmaz diyor oylemi gercekten cok istiyrm hamike kalmak
sana kesinlikle katılıyorum. doktora gitmesinler demiyorum deme hakkımda yok zaten. bence her şey kafada bitiyor. ben 2yıl 11 aylık:) evliyim hala ilişkiye giremedim amaçabalıyorum. çabalayalı da daha bir ay oldu ve bayağı da yol aldım. ilk sene çocuk istemiyorum diye üstüne düşmedim. ikinci senem kursa gittim sınava hazırlanıyorum çocuk yapamam gibi bahanelrim vradı. artık bahanelerim bitince silklendim ve kendime geldim. bu siteyi okuya okuya bişeyler yaptım. ilk zamanlar parmagımı sokamıordum girmiyor diyordum şimdiii iki parmağımı sokabiliyorum. herşey kafada yapmak zorundayım dedim yavaş yavaş eş denemesi inşallah....3 yıla 1 ay herşey kafa kafa o küçücük beynimiz bizi yönetiyorrr
kizlar iliskide canım yanıyor neden olabilir: (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim adetinden once cikmaz diye bsy yok test al yap cok yeni degilse cikar ama hamile olmayada bilirsin cunku dogun kontrol hapini kullananlarda birkac gun unuttugunda boyle ara kanamalar akintilar oluyor belkide ondan kaynaklidir baska belirtileri varmi hamilekikle ilgilo suphelendigin en iyisi bi kan tahlili baktir icin rahat etsinkızlar bişey sorcam sizee.bir ay oldu vajiyi yendim ben.normalde doğum kontrol hapı kullanıyorum vajiyi yendiğim sırada ve sonrasında hapı unuttum bikaçkezz.baya bi aksattım.adetime daha 10 gun var ama benden 2 günden beri kahverengi lekelenme geliyor.netten bakıyorum hamilelik belirtisi olabilir diyo adetime de daha 10 gün varr test alıp yapsam adetimden önce cıkmaz dime?bide doğum kontrol hapı kullanana varmı aranızda.hap adeti düzene sokuyo 7 gün arada adet oluyorum hiç şaşmıyo hap kullandığım için hamile olmuş olsamda adet görürmüyüm yaahic hazır değilim daha hamileliğee
Tabi kuzum hamis kalırsın merak etme ne sekillerde hamile kalanlar var 1gr sperm bile yeter boyle seyler için :) inşallah hayirlisi olsun senin için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaslar ben durumu olanlar gitsin dedim olmayanlarda dilador setini temin etsinler calisssinlar ama su varki o parmaklari oraya sokmaya calismak gunlerce inanain piskolojiyi daha cok bozuyo sahsen bende vajinismus hastasi olarak baya bozuldu yani evet doktor gercekten buyuk bi sansti benim icin evet kontrol cok gerekli cunku insan aynaya bakip vajinasini gorunce acaba bende bi tuhaflik varmi diye saatlerce dusunuyo bi vajinismus hastasiydim ve gectiginiz tum yollardan gectim bu yuzden inanin o yazdikalrimi soylemek benim icinde hayalden ote bisey degildi kaldiki bende asla yenemicemi dusunuyodum ama sagolsunlar oldu bitti evet insanin kocasinin ve kendisinin gostermedigi cesareti onlar gosterdigi icin gayette kolay oldu kendim yaparken milim itiyodum mumu sonra off yandi girmedi yonu bulamadim o bu diyip atip aglamaya basliyodum ama o uc saniyede icime soktu aparati ve hic bisey hissetmedim ustelik esimdende korkuyodum kontrolsuz bi hareket yapip hizlica iticek acicak falan diye kurup duruyodum ama gittigim yerde yaptirmicam diye cok aglamama ragmen acisiz oldugunu gorunce 4 aparata iki gunde gectim ve 2 gun esimle birlikte oldum egerki gercekten gucunuz varsa gidin yoksADA O ALETLERI TEMIN EDINNN emin olun dahada kolay ve sunuda belirtmek istiiyorum eger vajinaniza baktiginizda ortada bi et parcasi goruyosaniz gercekten isem gerektirebilir oranin tamamen yuvarlak olmasi lazim ikindiginizda aynaya bakinca orda bi et parcasi gorurseniz o caninizi acitiyor demektir bilginizee
Canim adetinden once cikmaz diye bsy yok test al yap cok yeni degilse cikar ama hamile olmayada bilirsin cunku dogun kontrol hapini kullananlarda birkac gun unuttugunda boyle ara kanamalar akintilar oluyor belkide ondan kaynaklidir baska belirtileri varmi hamilekikle ilgilo suphelendigin en iyisi bi kan tahlili baktir icin rahat etsin
sen daha yenisin biz vajinusmus konusunda tez yazacak kadar tecrübe kazandık yaratıcılığımız her geçen gün artıyor. keşke burada olmasaydın keske olmasaydıkkkk ama((