- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.021
isin puf noktalari sunlar mudahale etmemek ese mudahale ettin mi anlaki yapamicaksin bacaklari iyice ayirip bacaklarini beline dolayip disari dogru kuvvetlice nefes vermek nefes tutmamak nefes tutunca vajinayida sikiyosun ister istemez,nefesi verceksin kuvvetlice kayganlastirici kullanmak cok onemli ve sen nefesi verirken o icine ittircek emin olun ozman ne dilador ne doktor ne bisey bunlari basaran olayi bitirdi demektir
Bacakları ıyıce ayırmak mı ben bunu hıc bı zaman yapamadım vajınusmusken arkadaşlarımın da yapıcagını sanmıyorum canım.. Ben üst pozisyonda yenmiştim bunu. Eşimin üstüne cıkmıştım popom eşime dogruydu yuzum dıger tarafa oyle alabılmıstım ıcıme. Ikınma falan yapmadım ama tabı yaparsanız daha ıyı olur tam acılıyo vajına. Sadece zevk almaya odaklanın sankı gırıcekmıs gıbı degılde zrvk alıcakmış gibi başlayın o işe gerisi yavasca gelır. Aklınızda yırtılma parcalanıcak off acıycak falan olursa hiç bi şekşlde girmez otomatıkmen vajen kasları kasılıcak ve oraya isteseniz de hiç bı sey gıremez o an. Çok kuvvetlı kaslara sahıp vajına bolgesı. Benım gıbı ustte yenemezsenız eger bacaklarınızı hafıf acın oyle deneyın ama usttekı pozisyonlar daha kolay gelıyo bence. hakımıyet sızde olsun..