- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.801
Baslamaya calisiyorum olmuyor ne kadar yabanciymisim kendime.. denemeye dewamm
sağol canım, ben biraz daha çalışayım o zaman eş denemesine geçmeden, ilerlemeleri paylaşırım, teşekkürler desteğin için:)
arkdaşlar nisan sonu evlendim ben. hiç yapamadık. denemelerimizde sadece penisi vajinama değdi ilerlemesine hiç izin vermedim. bi sefer birazcık penisin başının girdiğini hissettiğini söyledi eşim ama ben bir şey hissetmedim. ama birazdan acıyacak diye düşünerek acıyor diyordum ona farkında olmadan ve devam edemiyordu..
sonra bu forumu takip etmeye başladım makaleler okudum kitap okudum. parmak egzersizi yapmak istiyorum ama ne zaman kendimi buna hazır hissederim. bi sefer denedim ama başaramadım. gene ucunda kaldı. sizler nasıl cesaret ediyorsunuz. dün nefes egzersizi ve kas egzersizi yaptım yarım saat ve 15 dakika vajinamı cinsel organımı inceledim ayna karşısında. bu 3. incelemem. önceden hiç bakamıyordum.. ama parmak egzersizine bi türlü hazır olamıyorum..
kızlarrr merhaba ne durumdasınızzz??????
arkadaslar dun doktora gittim emla krem ve sprey verdi emla kullanıp sonuç alan var mı aranızda?
cnmmmm merhaba ne durumdasın??? merak ettimmm seni.
Merhaba canim pek bir degisiklik yok. iki gundur bir sey yapamadim en son cuma aksami yaptim egzersizleri iki parmaktayim mumla da biraz ilerleyebildim. Belli bir yere kadar oluyo parmaklar da mum da ama bir yerde takiliyorim sanki gitmiyor daha fazla. Esim de rahatsiz bir kac gundur zaten onla da deneme yapmiyorum. Yavas ilerliyorum galiba biraz moralim bozuk
Sevgili arkadaşlar!
1,5 sene bu rahatsızlıkla uğraştımbi gün artık tak etti, yapıcam dedim.1 saat öncesinden Emla kremi sürdüm. Sürdükten yarım saat sonra vajinama sıcak su püskürttüm 5 dk boyunca. Sonra tekrar emla kremi sürdüm. 5 dk sonra eşimle yatağa girdik ve 2 dkda oldu bitti :) ben hiç mi hiç olduğunu anlamadım, en ufak bi acıma olsun hiç bişey girdiğini bile anlamadım eşim girdi dedi ben hala şoktayım yok be falan diyorum kalkıpta kanı farkedince anladım olduğunu ve sevinçten ağladım :)) allahım hepinize böle sevinç gözyaşları dökmenizi nasip etsin dualarım sizinle..[/QUOT
bende üç hafta önce yendım.ama benım kanamam gelmedı zarım yırtılmadan olmuş olabılırmı yada hıc mı kanamayacak... merak ettgım şu normal ınsanlarınkı gıbı oluyormu sızın..yanı benım herzaman olmuyor ...kendımı zorlamam ıle oluyor ve alışamadım ne zaman diğer ınsanlar gıbı hemen gırıverecek sızın öyle olıuyormu tamammen kasılmayı artık bıraktınız mı
Canin sen kendine yabanci falan degilsin bukadar sıkma canini evde yalnizken ac bak incele kendini ve acil basla pes etmek yokkkk yenmek lazim su vajiyi
Gunaydin :) parmak egzerzisi yapamadim ama kafamda bitirdim galiba :) derin nefes aldim ikindim ve dun oldu :) insallah tekrar yapabilirimm :)
Ayyyy kiyamam cinsel iliskimi gerceklesdi canim gozun aydin tabi ki olcak omur boyu yapcagin bisey coookkkkk ama cok sevindim senin adina demekkI neymis hersey beyinde cesaretde bitiyomus COK SUKUR RABBIME))))))
Binbir sukur olsunn :) o stres bitirmisti beni.. herkes yapiyor ben niye yapamayayim dedim.. Allahim diger arkadaslarimiza nasip etsinn.. cok tesekkur ederim.. :)