Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmmm benim merhaba öncelikle geçmiş olsunnn... tatlım senin kimden ne eksiğin var ki??? niye yapamıcaksın??? sonuçta bu ezelden beridir de var. herkesin yaptığı birşey. ve vajina penis de birbiri için olan birşey. bize niye acı versinki??? bak şuan başlangıç yapmışsınn.. direk parmakla değil kulak pamuğuyla başla. ilk etapta parmak zor gelebilir. 1tane kulak pamuğunu streçle ve sokmaya çalış.. küçük şeylerden başlarsan bişeylerin oraya girdiğini görürsen kendin de rahatlarsın... ben hiç dokunamıodum bile. inanki içine sokmak için ne denesem sanki sıkışıup kalcak gibi geliodu.. ilk olarak 1tane kulak pamuğunu streçleyip de denedim.. ve girdiğini görünce de önünde engel olmadııını anladım.. ve daha sonra kulak pamuğunun adetini artırdım.. 9tane kulak pamuğunu yaptııım gün parmak egzersizlerini yaptım... bence sende böle başla.. sormak istediğiiinn bişi olursa yardımcı olurum

cnmmmm merhaba ne durumdasın??? merak ettimmm seni.

Merhaba canim pek bir degisiklik yok. iki gundur bir sey yapamadim en son cuma aksami yaptim egzersizleri iki parmaktayim mumla da biraz ilerleyebildim. Belli bir yere kadar oluyo parmaklar da mum da ama bir yerde takiliyorim sanki gitmiyor daha fazla. Esim de rahatsiz bir kac gundur zaten onla da deneme yapmiyorum. Yavas ilerliyorum galiba biraz moralim bozuk

olsun cnmmm ya yavaş olsun tam olsun.. en azından herşeyi oturtarak yaparsın.. gider cnm gitmez die bişi yok. bence yönünü yapamıosun o an. o esnada derin derin nefes alıp ver ve ıkın. takıldııın yerde de geri çıkarma. biraz dur sakinleş ondan sonra devam et... kendini sıktııın için olmuodurr

Sevgili arkadaşlar!
1,5 sene bu rahatsızlıkla uğraştım bi gün artık tak etti, yapıcam dedim.1 saat öncesinden Emla kremi sürdüm. Sürdükten yarım saat sonra vajinama sıcak su püskürttüm 5 dk boyunca. Sonra tekrar emla kremi sürdüm. 5 dk sonra eşimle yatağa girdik ve 2 dkda oldu bitti :) ben hiç mi hiç olduğunu anlamadım, en ufak bi acıma olsun hiç bişey girdiğini bile anlamadım eşim girdi dedi ben hala şoktayım yok be falan diyorum kalkıpta kanı farkedince anladım olduğunu ve sevinçten ağladım :)) allahım hepinize böle sevinç gözyaşları dökmenizi nasip etsin dualarım sizinle..

[quote name="33992teacher" post=35347926]Sevgili arkadaşlar!
1,5 sene bu rahatsızlıkla uğraştım  bi gün artık tak etti, yapıcam dedim.1 saat öncesinden Emla kremi sürdüm. Sürdükten yarım saat sonra vajinama sıcak su püskürttüm 5 dk boyunca. Sonra tekrar emla kremi sürdüm. 5 dk sonra eşimle yatağa girdik ve 2 dkda oldu bitti  ben hiç mi hiç olduğunu anlamadım, en ufak bi acıma olsun hiç bişey girdiğini bile anlamadım eşim girdi dedi ben hala şoktayım yok be falan diyorum kalkıpta kanı farkedince anladım olduğunu ve sevinçten ağladım  allahım hepinize böle sevinç gözyaşları dökmenizi nasip etsin dualarım sizinle..[/QUOT
bende üç hafta önce yendım.ama benım kanamam gelmedı zarım yırtılmadan olmuş olabılırmı yada hıc mı kanamayacak... merak ettgım şu normal ınsanlarınkı gıbı oluyormu sızın..yanı benım herzaman olmuyor ...kendımı zorlamam ıle oluyor ve alışamadım ne zaman diğer ınsanlar gıbı hemen gırıverecek sızın öyle olıuyormu tamammen kasılmayı artık bıraktınız mı

Emla krem vajinanın acaba neresine sürülüyor yani disami yoksa içe biraz girisemi ? Zarin tam biraz onunemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin :) parmak egzerzisi yapamadim ama kafamda bitirdim galiba :) derin nefes aldim ikindim ve dun oldu :) insallah tekrar yapabilirimm :)

Ayyyy kiyamam cinsel iliskimi gerceklesdi canim gozun aydin tabi ki olcak omur boyu yapcagin bisey coookkkkk ama cok sevindim senin adina demekkI neymis hersey beyinde cesaretde bitiyomus COK SUKUR RABBIME))))))

Ayyyy kiyamam cinsel iliskimi gerceklesdi canim gozun aydin tabi ki olcak omur boyu yapcagin bisey coookkkkk ama cok sevindim senin adina demekkI neymis hersey beyinde cesaretde bitiyomus COK SUKUR RABBIME))))))

Binbir sukur olsunn :) o stres bitirmisti beni.. herkes yapiyor ben niye yapamayayim dedim.. Allahim diger arkadaslarimiza nasip etsinn.. cok tesekkur ederim.. :)

Binbir sukur olsunn :) o stres bitirmisti beni.. herkes yapiyor ben niye yapamayayim dedim.. Allahim diger arkadaslarimiza nasip etsinn.. cok tesekkur ederim.. :)

Canim bisey degil)))sana 1 damla bile destek ola bildiysem psikolojik anlamda ne mutlu bana cok seviniyorum vajinismusu yendim diyenleri duydukca cunki ne kadar zor bisey oldugunu biliyorum bizzat kendim yasadim

Bende yenecegime o kadar inanmistim ki. Adetimin bitmesini dort gozle bekledim. Artik hazirdim bir iki derken uc parmak sokabilmistim. Fiziksel olarak hazirdim psikolojik olarak ta bu is olacak oradan cocuk cikiyor dedim. Burada yenenler olmustu bende yenebilirdim. Sonra noldu adet bitti bendeki deli cesaret gitti. Gunler yine gecmeye basladi. Her gecen gun strssikinti. Tekrar topladim cesaretimi 2 gece once . Ve dun gece... oldumu bilmiyorum ama ben artik korkmuyorum

ben yeneli 1 ay oldu..herşey sadece beyın de bıtiyormuş bunu anladım...bazen yaparken yıne yapamayacak gıbı oluyorum ama içimden acımıyor devam et gıbı telkınlerde bulunuyorum ve yapıyorum çok şükür... siz de beynınıze acımayan bısey oldgunu ınandırın

Kizlar simdi bi tam giriste bide daha yukarisinda ic dudaklarin orda bir delik var ama ic dudaklarin ortasindakini demiyorum daha ic kisimda. acaba herkeste oyle mi ve hangisi vajina girişi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…