Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar simdi bi tam giriste bide daha yukarisinda ic dudaklarin orda bir delik var ama ic dudaklarin ortasindakini demiyorum daha ic kisimda. acaba herkeste oyle mi ve hangisi vajina girişi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bunu internetden ogrene bilirsi kadin genital organi falan yaz tibbi bi fotograf cikar

uzun bi ara verdikten sonra çalışmalara başlıycam bu gece yine.. sanki en başa dönmüş gibiyim.. off ya bi bitseydi bi kurtulsaydım ben off..

uzun bi ara verdikten sonra çalışmalara başlıycam bu gece yine.. sanki en başa dönmüş gibiyim.. off ya bi bitseydi bi kurtulsaydım ben off..

Ara verme tatlim yoksa stres sikinti bitmiyor zaman aleyhimize isliyor. Aparat bulabilirsen en guzeli o. Ben parmagi cok kolay yaptim ama p.... de zorlandim. Aparat p.... yapisina daha uygun oldugu icin es denemesinde zorlanmssin

bende üç hafta önce yendım.ama benım kanamam gelmedı zarım yırtılmadan olmuş olabılırmı yada hıc mı kanamayacak... merak ettgım şu normal ınsanlarınkı gıbı oluyormu sızın..yanı benım herzaman olmuyor ...kendımı zorlamam ıle oluyor ve alışamadım ne zaman diğer ınsanlar gıbı hemen gırıverecek sızın öyle olıuyormu tamammen kasılmayı artık bıraktınız mı[/QUOTE]

canım esnek olabilir zarın, ilk başlarda kasılma oluyo tabi ama sonra zamanla geçiyo.. kasma hiç acımıyo anlamıyosun bile merak etme!!

Emla krem vajinanın acaba neresine sürülüyor yani disami yoksa içe biraz girisemi ? Zarin tam biraz onunemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

canım ben ilk etapta biraz sürdüm girişe sonra uyuştu zaten öle olunca biraz daha alıp içeriye doğru sürdüm.

[quote name="33992teacher" post=35347926]Sevgili arkadaşlar!
1,5 sene bu rahatsızlıkla uğraştım  bi gün artık tak etti, yapıcam dedim.1 saat öncesinden Emla kremi sürdüm. Sürdükten yarım saat sonra vajinama sıcak su püskürttüm 5 dk boyunca. Sonra tekrar emla kremi sürdüm. 5 dk sonra eşimle yatağa girdik ve 2 dkda oldu bitti  ben hiç mi hiç olduğunu anlamadım, en ufak bi acıma olsun hiç bişey girdiğini bile anlamadım eşim girdi dedi ben hala şoktayım yok be falan diyorum kalkıpta kanı farkedince anladım olduğunu ve sevinçten ağladım  allahım hepinize böle sevinç gözyaşları dökmenizi nasip etsin dualarım sizinle..[/QUOT
bende üç hafta önce yendım.ama benım kanamam gelmedı zarım yırtılmadan olmuş olabılırmı yada hıc mı kanamayacak... merak ettgım şu normal ınsanlarınkı gıbı oluyormu sızın..yanı benım herzaman olmuyor ...kendımı zorlamam ıle oluyor ve alışamadım ne zaman diğer ınsanlar gıbı hemen gırıverecek sızın öyle olıuyormu tamammen kasılmayı artık bıraktınız mı

Emla krem vajinanın acaba neresine sürülüyor yani disami yoksa içe biraz girisemi ? Zarin tam biraz onunemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten

Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten[/QUOT

tek parmak yapabildim sadece çünkü iki parmakta zara takılıyordum ve ilerleyemiyordum. emlayı ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinci denememde hem daha fazla hem de 2 defa sürdüm bi de sıcak su püskürttüm tabi. hiç anlamadım olduğunu epey bi uyuşmuş yani :KK1:

​bilenler lütfen yarım edebilir mi. bugün eş denemesine geçeyim dedim ama yine olmadı. çünkü penise kayganlaştırıcıyı sürdük birazda bana tabi bu sefer penise hakim olamıyorsun penis yerinde durmuyor kayıp gidiyor. zaman uzayınca da penis tabiri caizse balon gibi sönüyor:KK43: kayganlaştırıcı kullanıp yenenler nasıl yaptınız az mı sürdünüz ? oysaki kendime çok güveniyordumm sanki:KK43:

Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten[/QUOT

tek parmak yapabildim sadece çünkü iki parmakta zara takılıyordum ve ilerleyemiyordum. emlayı ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinci denememde hem daha fazla hem de 2 defa sürdüm bi de sıcak su püskürttüm tabi. hiç anlamadım olduğunu epey bi uyuşmuş yani :KK1:

Anladım bende denicem emlayla umarım olur

egzersiz yaparken yaparken mi kayganlaştırıcı sürdünüz sadece. penis denemesinde de sürdünüz mü. ben penise sürdüğümde penis kayıyıor bana yardım edermisin moralim çok bozuk:KK43:

hayır canım egzersizde değil ilişki anında. ayrıca canım emla kremle uyuştuğu için bişey hissetmiyosun zaten, o yüzden kontrolü eşine ver o yerleştirsin çünkü sen kaydığı için yerleştiremiyebilirsin.

X