Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bunu internetden ogrene bilirsi kadin genital organi falan yaz tibbi bi fotograf cikar

uzun bi ara verdikten sonra çalışmalara başlıycam bu gece yine.. sanki en başa dönmüş gibiyim.. off ya bi bitseydi bi kurtulsaydım ben off..

uzun bi ara verdikten sonra çalışmalara başlıycam bu gece yine.. sanki en başa dönmüş gibiyim.. off ya bi bitseydi bi kurtulsaydım ben off..

Ara verme tatlim yoksa stres sikinti bitmiyor zaman aleyhimize isliyor. Aparat bulabilirsen en guzeli o. Ben parmagi cok kolay yaptim ama p.... de zorlandim. Aparat p.... yapisina daha uygun oldugu icin es denemesinde zorlanmssin

Ozum aparat geldi tesekkur ederim.
Kizlar size bir sey danisacagim.bikini bolgesine lazer yaptirmak ne kadar dogru?yaptiran var mi bir sorun yasadiniz mi

Rica ederim .... Güle güle kullan güle güle başar inşallah ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende üç hafta önce yendım.ama benım kanamam gelmedı zarım yırtılmadan olmuş olabılırmı yada hıc mı kanamayacak... merak ettgım şu normal ınsanlarınkı gıbı oluyormu sızın..yanı benım herzaman olmuyor ...kendımı zorlamam ıle oluyor ve alışamadım ne zaman diğer ınsanlar gıbı hemen gırıverecek sızın öyle olıuyormu tamammen kasılmayı artık bıraktınız mı[/QUOTE]

canım esnek olabilir zarın, ilk başlarda kasılma oluyo tabi ama sonra zamanla geçiyo.. kasma hiç acımıyo anlamıyosun bile merak etme!!

Emla krem vajinanın acaba neresine sürülüyor yani disami yoksa içe biraz girisemi ? Zarin tam biraz onunemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

canım ben ilk etapta biraz sürdüm girişe sonra uyuştu zaten öle olunca biraz daha alıp içeriye doğru sürdüm.

Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten

​bilenler lütfen yarım edebilir mi. bugün eş denemesine geçeyim dedim ama yine olmadı. çünkü penise kayganlaştırıcıyı sürdük birazda bana tabi bu sefer penise hakim olamıyorsun penis yerinde durmuyor kayıp gidiyor. zaman uzayınca da penis tabiri caizse balon gibi sönüyor kayganlaştırıcı kullanıp yenenler nasıl yaptınız az mı sürdünüz ? oysaki kendime çok güveniyordumm sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…