- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.821
Kizlar simdi bi tam giriste bide daha yukarisinda ic dudaklarin orda bir delik var ama ic dudaklarin ortasindakini demiyorum daha ic kisimda. acaba herkeste oyle mi ve hangisi vajina girişi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozum aparat geldi tesekkur ederim.
Kizlar size bir sey danisacagim.bikini bolgesine lazer yaptirmak ne kadar dogru?yaptiran var mi bir sorun yasadiniz mi
Cikti ama pek anlamadım ki.
uzun bi ara verdikten sonra çalışmalara başlıycam bu gece yine.. sanki en başa dönmüş gibiyim.. off ya bi bitseydi bi kurtulsaydım ben off..
Ozum aparat geldi tesekkur ederim.
Kizlar size bir sey danisacagim.bikini bolgesine lazer yaptirmak ne kadar dogru?yaptiran var mi bir sorun yasadiniz mi
[quote name="33992teacher" post=35347926]Sevgili arkadaşlar!
1,5 sene bu rahatsızlıkla uğraştım  bi gün artık tak etti, yapıcam dedim.1 saat öncesinden Emla kremi sürdüm. Sürdükten yarım saat sonra vajinama sıcak su püskürttüm 5 dk boyunca. Sonra tekrar emla kremi sürdüm. 5 dk sonra eşimle yatağa girdik ve 2 dkda oldu bitti  ben hiç mi hiç olduğunu anlamadım, en ufak bi acıma olsun hiç bişey girdiğini bile anlamadım eşim girdi dedi ben hala şoktayım yok be falan diyorum kalkıpta kanı farkedince anladım olduğunu ve sevinçten ağladım  allahım hepinize böle sevinç gözyaşları dökmenizi nasip etsin dualarım sizinle..[/QUOT
bende üç hafta önce yendım.ama benım kanamam gelmedı zarım yırtılmadan olmuş olabılırmı yada hıc mı kanamayacak... merak ettgım şu normal ınsanlarınkı gıbı oluyormu sızın..yanı benım herzaman olmuyor ...kendımı zorlamam ıle oluyor ve alışamadım ne zaman diğer ınsanlar gıbı hemen gırıverecek sızın öyle olıuyormu tamammen kasılmayı artık bıraktınız mı
Emla krem vajinanın acaba neresine sürülüyor yani disami yoksa içe biraz girisemi ? Zarin tam biraz onunemi
Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten[/QUOT
tek parmak yapabildim sadece çünkü iki parmakta zara takılıyordum ve ilerleyemiyordum. emlayı ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinci denememde hem daha fazla hem de 2 defa sürdüm bi de sıcak su püskürttüm tabi. hiç anlamadım olduğunu epey bi uyuşmuş yani
Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten[/QUOT
tek parmak yapabildim sadece çünkü iki parmakta zara takılıyordum ve ilerleyemiyordum. emlayı ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinci denememde hem daha fazla hem de 2 defa sürdüm bi de sıcak su püskürttüm tabi. hiç anlamadım olduğunu epey bi uyuşmuş yani
Anladım bende denicem emlayla umarım olur
Anladım bende denicem emlayla umarım olur
olur olur pes etme yeter , bi de kayganlaştırıcı sür canım çünkü stresten kupkuru oluyo.
olur olur pes etme yeter , bi de kayganlaştırıcı sür canım çünkü stresten kupkuru oluyo.
egzersiz yaparken yaparken mi kayganlaştırıcı sürdünüz sadece. penis denemesinde de sürdünüz mü. ben penise sürdüğümde penis kayıyıor bana yardım edermisin moralim çok bozuk
egzersiz yaparken yaparken mi kayganlaştırıcı sürdünüz sadece. penis denemesinde de sürdünüz mü. ben penise sürdüğümde penis kayıyıor bana yardım edermisin moralim çok bozuk
öyle kayması daha iyi değil mi
elimden kayıyor.ben vajinama yerleştirmek istiyorum ama olmuyor.
hayır canım egzersizde değil ilişki anında. ayrıca canım emla kremle uyuştuğu için bişey hissetmiyosun zaten, o yüzden kontrolü eşine ver o yerleştirsin çünkü sen kaydığı için yerleştiremiyebilirsin.