- 26 Mart 2014
- 474
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.561
Ben de fitil krem ve esimle birlikte hap tedavisi gorduk canim.ins icini bosaltiyodur dedigin gibi:)Canim tedavim.bitti ama ayni durumdayiz akintim devam sut kesiği de gelyo hatta bazen vajina olyo..fitil kullandigim için içindekileri bosalttigini düşünüyorum sen ne kullanmistin
rta parmagının tamamını aldıysan kızlık zarından da geçmişsin demektir canım çünkü kızlık zarı vajinanın 1-2 cm içerisinde..buyuk ihtimal zedelenmen olmuş ilişkiye girdiğinde de olan bu olcak yani acımıcak bende senın gibi orta parmagımı almıstım en son ve yendim...parmaklarının küçük olması kızlıgını bozmucagın anlamına gelmez kızlıgın onlardan da küçük cünkü :)
Şu kızlıkta nasıl bişeyse anlamadm gitti :))) Ne zaman ilişkiye girmeliyim peki biraz beklemelimiyim.
Ben de fitil krem ve esimle birlikte hap tedavisi gorduk canim.ins icini bosaltiyodur dedigin gibi:)
1 senelik evliyim parmak egzersizlerini denedim ama yapamadım. bebek istiyoruz. spermler içime girmiştir ama demi? boşaldığında ıkındım.
biz ilişkiye giremedik daha. ama hamile kalmak istiyorum. eşim vajinamın üstüne boşaldı ve ben ıkındım spermlerin içime girmesi için. acaba böyle hamile kalma şansm varmı? lütfen cevap verinnnnnnnnnnnnnnn....
zaten zeytinyağı ile deneme yapıyorum ve de ıkınmayı da yapmaya çalışıyorum ama açılmıyorCanim basarisizligin nedeni yeteri kadar islaklik olmamasi ve yonu bulamaman denerken ikinmayida unutma ikininca islaklikla kendi giriyo zatenn zor hicbise yok
evet zeytinyağ kullanıyorum, ve dediğiniz gibi kendimi iyice hazır hissetmeden bi daha eşimle denememeye karar verdim, çünkü o üzüldüğünde ben daha da üzülüyorumCanım olmamasının sebebi arkadasında dediği gibi yeterince ıslaklık olmadıgından dır. Zeytin yağını denedinmi? Yenmek için acele ediyorsun anlıyorum bende bu kez olacak olacak diye diye cok hayal kırılıgı yasattım eşimede kendimede. Önce sen bı pamak egzersizini güzelce bi yen. Vajinanı hisset oranın bos oldugunu sonunun olmadıgını kendin hisset ve beynini buna ikna et. İnan sen oranın boş oldugunu bi hisset hemen denemek isteyeceksin ve olacak..
canım sakin ol jel veya z.yagı kullanıyormusun[/QUOTHAYIR CANIM ZEYTİN YAĞI HİÇ KULLANMADIM BEBE YAĞI FALAN DENEDİM AMA VUCUDU İNSANIN ONU ÇABUK EMİYOR KAYGANLAŞTIRMIYO HİÇ ZEYTİN YAĞI DENEMEDİM FAKAT
zaten zeytinyağı ile deneme yapıyorum ve de ıkınmayı da yapmaya çalışıyorum ama açılmıyor
Bu şekildr hamile kalman % 1 ihtimal canım ...
Kizlar nooldunuz ya .heralde cok calisiyorsunuz:)
canım sakin ol jel veya z.yagı kullanıyormusun[/QUOTHAYIR CANIM ZEYTİN YAĞI HİÇ KULLANMADIM BEBE YAĞI FALAN DENEDİM AMA VUCUDU İNSANIN ONU ÇABUK EMİYOR KAYGANLAŞTIRMIYO HİÇ ZEYTİN YAĞI DENEMEDİM FAKAT
Ben zeytin yagı ile yendim canım bide öyle dene istersen
Galibaaa sen naptın canım
Ben hala moladayim canim . Biter bitmez once parmak sonra es denemesi. Senin bebis calismalari ne alemde
kızlar ben 8 yıllık evliyim bu sorunu çözemedim lütfen yardım edin