-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.541
Kaşıntı yoksa ve egzersiz sirasinda geliyorsa vajinanin yabanci cisim girdidgindr salgiladigi kendini korumak icin olan sivi olabilir canim ama nornalde de geliyorsa ve coksa doktora görün derim benim az az geliyor. Bi de egzersiz yaparken ellerinizi iyice yikayin aparatinizi da bence prezervatife gecirim de yapin
Arkadaşlar parmağınızı vajınanıza soktuğunuzda vajınanız nasıl. Ben ilk defa dün akşam orta parmağımı tamamıyla içime aldım. Merak ettim tabi sağı boşluk solu boşluk hiç kanal gibi bişey yok. iyice ilerleyince hafif tümsek gibi bişey var. Garipsedim biraz. Yazar mısınz lütfen Sizinde öle mi. vajınusmus takıntı hastalığı bence herşeye takar oldum. İllaki bir eksiklik görmek ister gibi oluyor insan. Bu arada birde hafif kan geldi yendikten sonra hiç ilişkiye girmemiştik. Kızlık zarına kadar parmağımla dokunmuş olabilir miyim kan ondan gelmiş olabilir mi yoksa zedelenmeden falan olabilir mi.. Bu arada parmaklarım küçük.
Benim soruma cevap veren yok muuu((((((((((
Canimm her vajinismuslunun yaptigi gibi bende ilk baslarda cok yazi makale okudumm her doktorun yazdigini inceledimm tam hatirlamiyorumm burda birimi yazmisti ama vajinanin icini lastikli pileli bi etek gibi dusunun zayif biri giyerse ona olur pileler acilmaz oldugu gibi kalir sisman biri giyse o etek onuda icine alir bu sefer pileler acilir onun vucuduna oturur diyodu aynende oyle ben aparatla yaparken hicbise anlamadimm giriyodu ama nerde takiliyo nerde ilerliyi bilmedigim icin parmagimla denedimm ilk girisi hissetmeye calistimm ilk giriste idrar deligine baglantili olan kucuk dil gibi olan yer parmagimi sokarken bana engel gibiydi hafif asagi egim verince ona takilmadan ilerledi sonra dar bi yere geldi ikindim ordan gecti icersi putur putur sanki kvrimliydi dedigin gibi saga sola oynattim bosluk ama uyarilinca orasi uzuyo o kivrimlar olmuyo hisstmiyosunn uyarilincada denedimm hepimizin ici ayni yani giris farklida olsa kanda eger eldiven falan gecirmediysen parmagina vajina ici hassas oldugu icin zedelenmis olabilir benim bildiklerimm bukadarr nekadar dogruu bilemem amaBenim soruma cevap veren yok muuu((((((((((
Kızlr kulak çubuğunu bende tamaen alabiliyorum içme ama git gel yapamıyorum zorlanıyorum daha sonra iki tane kulak çıbığunu strack filmle birleştirip dışına prazrtf takarak dededim yok olmuyo acı oluo sanki kapalı bi yere zorluo gibi bi acıı artık oda olmayınca ağladım yaa kendime sövdümm bnden sonra evlenen arkadaşlarım yakında bebeği olcak benn halaaaneyin derdini yaşıyorum deyip duruyorum doktora gitmekte pahalıymış araştırdığıma göre bunada maddi imkanım olmayınca sınırım den ağladım durdum
cevap verin lütfennnnn... ne olurrrrrrrrrr
Neye cevap beklıyorsun canım
Kesin bişey söylemem canım ama yumurtlama dönemindeysen olmus olabilir. Egzersız yapmıyormusun nekadarlık evlısınlişkiye giremedik. ama hamile kalmak istiyorum. vajinama boşaldı bende tuvaletimi yapar gibi ıkındım açılması için. hamile kalma imkanım varmı? yardımcı olun lütfennnn
Canimm her vajinismuslunun yaptigi gibi bende ilk baslarda cok yazi makale okudumm her doktorun yazdigini inceledimm tam hatirlamiyorumm burda birimi yazmisti ama vajinanin icini lastikli pileli bi etek gibi dusunun zayif biri giyerse ona olur pileler acilmaz oldugu gibi kalir sisman biri giyse o etek onuda icine alir bu sefer pileler acilir onun vucuduna oturur diyodu aynende oyle ben aparatla yaparken hicbise anlamadimm giriyodu ama nerde takiliyo nerde ilerliyi bilmedigim icin parmagimla denedimm ilk girisi hissetmeye calistimm ilk giriste idrar deligine baglantili olan kucuk dil gibi olan yer parmagimi sokarken bana engel gibiydi hafif asagi egim verince ona takilmadan ilerledi sonra dar bi yere geldi ikindim ordan gecti icersi putur putur sanki kvrimliydi dedigin gibi saga sola oynattim bosluk ama uyarilinca orasi uzuyo o kivrimlar olmuyo hisstmiyosunn uyarilincada denedimm hepimizin ici ayni yani giris farklida olsa kanda eger eldiven falan gecirmediysen parmagina vajina ici hassas oldugu icin zedelenmis olabilir benim bildiklerimm bukadarr nekadar dogruu bilemem ama
Kesin bişey söylemem canım ama yumurtlama dönemindeysen olmus olabilir. Egzersız yapmıyormusun nekadarlık evlısın
1 senelik evliyim parmak egzersizlerini denedim ama yapamadım. bebek istiyoruz. spermler içime girmiştir ama demi? boşaldığında ıkındım.
Arkadaşlar parmağınızı vajınanıza soktuğunuzda vajınanız nasıl. Ben ilk defa dün akşam orta parmağımı tamamıyla içime aldım. Merak ettim tabi sağı boşluk solu boşluk hiç kanal gibi bişey yok. iyice ilerleyince hafif tümsek gibi bişey var. Garipsedim biraz. Yazar mısınz lütfen Sizinde öle mi. vajınusmus takıntı hastalığı bence herşeye takar oldum. İllaki bir eksiklik görmek ister gibi oluyor insan. Bu arada birde hafif kan geldi yendikten sonra hiç ilişkiye girmemiştik. Kızlık zarına kadar parmağımla dokunmuş olabilir miyim kan ondan gelmiş olabilir mi yoksa zedelenmeden falan olabilir mi.. Bu arada parmaklarım küçük.
arkadaşlar ben bır hafta önce yendım sanırım yanı hepsını aldım 3 kez denedım bu şekılde.daha sonra tekrar yaptık bu kez tamamı olmasada çoğu girdi ve (biraz açık oacak ama )bu şekılde boşalma oldu....ben bekledim o şekılde ....bız bunu cok kez yaptım....hamıle kalabılırmıyım ..bebek ıstıyoruz ılla taamının sonuna kadar gırmesı şartmı...girsede tamamen kasıldgım için yarısından fazalsı gırıyor ve boşalma oluyor bende bekliyorum...yanı hamıle kalmak iiçn bu kadarı yeretlı değil mi.... nasıl hamıle kalıcam ben biri bana akıl versın lütfen
içine girmiştir ama o kadar uzaklıga gidebilmişler midir o bilinmez
kızlar egzersiz yapan arkadaşlar bu egzersizleri kaç dk yapıyorsunuz. ben az önce işaret ve orta parmağımı aldım. çok basit oluyormuş gerçekten sanki başarmış gibi seviniyorum. çok azıcık yanma olduğu için zorlamak da istemedim daha.şimdi nasıl devam edeyim. aparat mı hazırlasam acaba bilemedim....
Merhaba canım bende vajiliyken hamile kaldım gerçi daha yenemedim bu hastalığı ama bence bunu yenmeden çocuk düşünme