Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kaşıntı yoksa ve egzersiz sirasinda geliyorsa vajinanin yabanci cisim girdidgindr salgiladigi kendini korumak icin olan sivi olabilir canim ama nornalde de geliyorsa ve coksa doktora görün derim benim az az geliyor. Bi de egzersiz yaparken ellerinizi iyice yikayin aparatinizi da bence prezervatife gecirim de yapin

Yok cnm normaldede gelir oldu egzersizlerden sonra arttı sanki.çk titiz bir insanımdır normaldede hele bu egzersiz olayında dahada takıntılıyım.ellerimi 2,3 defa yıkarım activeks kullanıyrm.ne kadar dikkat etsende olacağı varsa oluyr demekki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar parmağınızı vajınanıza soktuğunuzda vajınanız nasıl. Ben ilk defa dün akşam orta parmağımı tamamıyla içime aldım. Merak ettim tabi sağı boşluk solu boşluk hiç kanal gibi bişey yok. iyice ilerleyince hafif tümsek gibi bişey var. Garipsedim biraz. Yazar mısınz lütfen Sizinde öle mi. vajınusmus takıntı hastalığı bence herşeye takar oldum. İllaki bir eksiklik görmek ister gibi oluyor insan. Bu arada birde hafif kan geldi yendikten sonra hiç ilişkiye girmemiştik. Kızlık zarına kadar parmağımla dokunmuş olabilir miyim kan ondan gelmiş olabilir mi yoksa zedelenmeden falan olabilir mi.. Bu arada parmaklarım küçük.

Benim soruma cevap veren yok muuu :KK43:((((((((((

BEN DE ÖLE HİSSETTİM TUHAF Bİ HİS OLUYO:) ayağa kalkar gibi olduğunda gidiyor engel kalkıyor gibi:) bişiye benzetemedim tabi duvar gibi o nedir ne işe yarar bilmiyorum...

Kızlr kulak çubuğunu bende tamaen alabiliyorum içme ama git gel yapamıyorum zorlanıyorum daha sonra iki tane kulak çıbığunu strack filmle birleştirip dışına prazrtf takarak dededim yok olmuyo acı oluo sanki kapalı bi yere zorluo gibi bi acıı artık oda olmayınca ağladım yaa kendime sövdümm bnden sonra evlenen arkadaşlarım yakında bebeği olcak benn halaaa:KK43: neyin derdini yaşıyorum deyip duruyorum doktora gitmekte pahalıymış araştırdığıma göre bunada maddi imkanım olmayınca sınırım den ağladım durdum :KK43:

Benim soruma cevap veren yok muuu :KK43:((((((((((
Canimm her vajinismuslunun yaptigi gibi bende ilk baslarda cok yazi makale okudumm her doktorun yazdigini inceledimm tam hatirlamiyorumm burda birimi yazmisti ama vajinanin icini lastikli pileli bi etek gibi dusunun zayif biri giyerse ona olur pileler acilmaz oldugu gibi kalir sisman biri giyse o etek onuda icine alir bu sefer pileler acilir onun vucuduna oturur diyodu aynende oyle ben aparatla yaparken hicbise anlamadimm giriyodu ama nerde takiliyo nerde ilerliyi bilmedigim icin parmagimla denedimm ilk girisi hissetmeye calistimm ilk giriste idrar deligine baglantili olan kucuk dil gibi olan yer parmagimi sokarken bana engel gibiydi hafif asagi egim verince ona takilmadan ilerledi sonra dar bi yere geldi ikindim ordan gecti icersi putur putur sanki kvrimliydi dedigin gibi saga sola oynattim bosluk ama uyarilinca orasi uzuyo o kivrimlar olmuyo hisstmiyosunn uyarilincada denedimm hepimizin ici ayni yani giris farklida olsa kanda eger eldiven falan gecirmediysen parmagina vajina ici hassas oldugu icin zedelenmis olabilir benim bildiklerimm bukadarr nekadar dogruu bilemem ama

Kızlr kulak çubuğunu bende tamaen alabiliyorum içme ama git gel yapamıyorum zorlanıyorum daha sonra iki tane kulak çıbığunu strack filmle birleştirip dışına prazrtf takarak dededim yok olmuyo acı oluo sanki kapalı bi yere zorluo gibi bi acıı artık oda olmayınca ağladım yaa kendime sövdümm bnden sonra evlenen arkadaşlarım yakında bebeği olcak benn halaaa:KK43: neyin derdini yaşıyorum deyip duruyorum doktora gitmekte pahalıymış araştırdığıma göre bunada maddi imkanım olmayınca sınırım den ağladım durdum :KK43:

canım sakin ol jel veya z.yagı kullanıyormusun

Canimm her vajinismuslunun yaptigi gibi bende ilk baslarda cok yazi makale okudumm her doktorun yazdigini inceledimm tam hatirlamiyorumm burda birimi yazmisti ama vajinanin icini lastikli pileli bi etek gibi dusunun zayif biri giyerse ona olur pileler acilmaz oldugu gibi kalir sisman biri giyse o etek onuda icine alir bu sefer pileler acilir onun vucuduna oturur diyodu aynende oyle ben aparatla yaparken hicbise anlamadimm giriyodu ama nerde takiliyo nerde ilerliyi bilmedigim icin parmagimla denedimm ilk girisi hissetmeye calistimm ilk giriste idrar deligine baglantili olan kucuk dil gibi olan yer parmagimi sokarken bana engel gibiydi hafif asagi egim verince ona takilmadan ilerledi sonra dar bi yere geldi ikindim ordan gecti icersi putur putur sanki kvrimliydi dedigin gibi saga sola oynattim bosluk ama uyarilinca orasi uzuyo o kivrimlar olmuyo hisstmiyosunn uyarilincada denedimm hepimizin ici ayni yani giris farklida olsa kanda eger eldiven falan gecirmediysen parmagina vajina ici hassas oldugu icin zedelenmis olabilir benim bildiklerimm bukadarr nekadar dogruu bilemem ama

Tamam çok teşekkür ederim. Eldiven vardı elimde acıma hissi falanda olmamıştı sanırım ilk ilişkide zorlanmıştık kanmaa omuştu ondan olablir. Peki ne zaman iyileşir vajinam korkuyorum ilişkiyegirmeye pazar günü yenmiştim ben

Bilemiyorum canım girmiş olabilir tam bi birlesme olmadıgı ıcın bısey dıyemem. Bu yontem le hamıle kalan da var kalmayanda.. Ben bi kac gun önce yendim canım. Parmak egzersizi yapabilşyorsun yenmemen ıcın bi sebep yok ki

Arkadaşlar parmağınızı vajınanıza soktuğunuzda vajınanız nasıl. Ben ilk defa dün akşam orta parmağımı tamamıyla içime aldım. Merak ettim tabi sağı boşluk solu boşluk hiç kanal gibi bişey yok. iyice ilerleyince hafif tümsek gibi bişey var. Garipsedim biraz. Yazar mısınz lütfen Sizinde öle mi. vajınusmus takıntı hastalığı bence herşeye takar oldum. İllaki bir eksiklik görmek ister gibi oluyor insan. Bu arada birde hafif kan geldi yendikten sonra hiç ilişkiye girmemiştik. Kızlık zarına kadar parmağımla dokunmuş olabilir miyim kan ondan gelmiş olabilir mi yoksa zedelenmeden falan olabilir mi.. Bu arada parmaklarım küçük.

rta parmagının tamamını aldıysan kızlık zarından da geçmişsin demektir canım çünkü kızlık zarı vajinanın 1-2 cm içerisinde..buyuk ihtimal zedelenmen olmuş ilişkiye girdiğinde de olan bu olcak yani acımıcak bende senın gibi orta parmagımı almıstım en son ve yendim...parmaklarının küçük olması kızlıgını bozmucagın anlamına gelmez kızlıgın onlardan da küçük cünkü :)

arkadaşlar ben bır hafta önce yendım sanırım yanı hepsını aldım 3 kez denedım bu şekılde.daha sonra tekrar yaptık bu kez tamamı olmasada çoğu girdi ve (biraz açık oacak ama )bu şekılde boşalma oldu....ben bekledim o şekılde ....bız bunu cok kez yaptım....hamıle kalabılırmıyım ..bebek ıstıyoruz ılla taamının sonuna kadar gırmesı şartmı...girsede tamamen kasıldgım için yarısından fazalsı gırıyor ve boşalma oluyor bende bekliyorum...yanı hamıle kalmak iiçn bu kadarı yeretlı değil mi.... nasıl hamıle kalıcam ben biri bana akıl versın lütfen :KK43:

bu kadarı yeterli bence canım önemli olan yumurtlama donemeni hesaplayıp ilişkiye girmen daha kolay hamıle kalırısn

kızlar egzersiz yapan arkadaşlar bu egzersizleri kaç dk yapıyorsunuz. ben az önce işaret ve orta parmağımı aldım. çok basit oluyormuş gerçekten sanki başarmış gibi seviniyorum. çok azıcık yanma olduğu için zorlamak da istemedim daha.şimdi nasıl devam edeyim. aparat mı hazırlasam acaba bilemedim....

aparat hazırlaman daha kolay yapmanı saglıcaktır..ayrıca egzersız zamanını gunden gune cogalt 5-10-15-20 :KK70: ve gıt gel yap parmagınıda vajınanda beklet en az 5 sn falan

Merhaba canım bende vajiliyken hamile kaldım gerçi daha yenemedim bu hastalığı ama bence bunu yenmeden çocuk düşünme

bensiyah inci12 doğru sölüyo psikiyatristler bıle bunu öneririler ve vajınızmusu yendıkten sonra en az 1 ay alışma suresınınde geçmesini öneririler

X