- 26 Mart 2014
- 474
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.521
yaaa icimi rahatlattin canim ins normaldir kasintim falan yok ama camasirda iz birakinca ben de sinir oluyorum acaba neden diye ins dedigin gibidir adetim yaklasti belki de ondandirnormal bir akıntıdır canım o. Bende uzun yıllardır var. Yumurtlama döneminde genelde akıntı oluyor bazılarında adet öncesi falan. Normaldir yani
yaaa icimi rahatlattin canim ins normaldir kasintim falan yok ama camasirda iz birakinca ben de sinir oluyorum acaba neden diye ins dedigin gibidir adetim yaklasti belki de ondandir
yaaa icimi rahatlattin canim ins normaldir kasintim falan yok ama camasirda iz birakinca ben de sinir oluyorum acaba neden diye ins dedigin gibidir adetim yaklasti belki de ondandir
hamile olan arkadaşlar elevit hap kullanmayın domuz yağı varmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy ciddi misin ? nasıl öğrendin
Ewet bende duymustum domuz jelatini varmis hatta firma yalanlamamis bile kabul etmis yani domuz jelatini oldugunu bende hamile bi arkadastan duymustum onun yerine dejevit mi oyle bise varmis onu kullanin diyoduhamile olan arkadaşlar elevit hap kullanmayın domuz yağı varmış
Kızlar o bendede var acaba bu egzersiz yaparken enfeksiyon filanmı kaptım dedim.bndede kaşıntı yok akıntı söylesi ayıpdır kusura bakmayn kızlar ama süt kesiği gibi beyaz oluo.çk fazlamı oluyr cnm sende ?
Petty naptin akintin geçti mi? Arkadaslar ben mantar tedavisi gordum kasintim gecti o yogun akintim da yok ama yine de hergun hafif hafif beyaz akintim oluyor yani şeffaf degil cunku camasir ında iz bırakıyor hafif bu normal bir akinti mi ? Cokk canim sıkılıyor acaba iyilesemedim mi? Belki de eskiden de oluyordu ana ben kendinle bu kadar ilgilenmedigimden fark etmiyordun ama simdi gozume batiyor artik okulda bile toplu tualete giremez oldun mikrop kapacagim diye.
Arkadaslarr ben yenenlere bise sorucamm ben yeni yendim sayilir sanki penis icerde sıkışır gibi oderinsizdede oldumu hc bunu nasil asabilirimm
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben ilk denememde kulak çubuğunu sadece pamuğuna kadar almıştım, bugün de yarısını ve tamamını alıp git gel yaptım, çok sevindim, hatta egzersizi bırakmak istememiştim, neyse bu gece bi deneyelim dedim ama tabi olmadı, parmak denedim o da olmadı, hatta kulak çöpü bile zor oldu, eşimin de morali bozuldu baya, ben de ağladım, ağladım
arkadaşlar sorusu olan var mı?
Kaşıntı yoksa ve egzersiz sirasinda geliyorsa vajinanin yabanci cisim girdidgindr salgiladigi kendini korumak icin olan sivi olabilir canim ama nornalde de geliyorsa ve coksa doktora görün derim benim az az geliyor. Bi de egzersiz yaparken ellerinizi iyice yikayin aparatinizi da bence prezervatife gecirim de yapinKızlar o bendede var acaba bu egzersiz yaparken enfeksiyon filanmı kaptım dedim.bndede kaşıntı yok akıntı söylesi ayıpdır kusura bakmayn kızlar ama süt kesiği gibi beyaz oluo.çk fazlamı oluyr cnm sende ?
ben ilk denememde kulak çubuğunu sadece pamuğuna kadar almıştım, bugün de yarısını ve tamamını alıp git gel yaptım, çok sevindim, hatta egzersizi bırakmak istememiştim, neyse bu gece bi deneyelim dedim ama tabi olmadı, parmak denedim o da olmadı, hatta kulak çöpü bile zor oldu, eşimin de morali bozuldu baya, ben de ağladım, ağladım