Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rta parmagının tamamını aldıysan kızlık zarından da geçmişsin demektir canım çünkü kızlık zarı vajinanın 1-2 cm içerisinde..buyuk ihtimal zedelenmen olmuş ilişkiye girdiğinde de olan bu olcak yani acımıcak bende senın gibi orta parmagımı almıstım en son ve yendim...parmaklarının küçük olması kızlıgını bozmucagın anlamına gelmez kızlıgın onlardan da küçük cünkü :)

Şu kızlıkta nasıl bişeyse anlamadm gitti :))) Ne zaman ilişkiye girmeliyim peki biraz beklemelimiyim.

bende yeni yndim evet bebek çok istiyoruz ama eşimde bende kendimize bi 6 ay süre verdik ilişkiyi yaşamak ve iyice alışmak için..ben il olduğunda acemiliğime geldi içime boşaldı eşim korktum hamile kalacağım diye ama hem adetime 5 gün vardı hemde hemen kalktım içimde durmamış..allah kimseye bebe aratmasın ama

biz ilişkiye giremedik daha. ama hamile kalmak istiyorum. eşim vajinamın üstüne boşaldı ve ben ıkındım spermlerin içime girmesi için. acaba böyle hamile kalma şansm varmı? lütfen cevap verinnnnnnnnnnnnnnn....

arkadaşım bu şekilde hamile kalınmaz ilişkiye girememe sebebin vajinismus mu yardımcı olmak isterim benim başımdanda geçti bu rahatsızlık tam 7 ay birlikte olamadım.

Son düzenleme:
Canım olmamasının sebebi arkadasında dediği gibi yeterince ıslaklık olmadıgından dır. Zeytin yağını denedinmi? Yenmek için acele ediyorsun anlıyorum bende bu kez olacak olacak diye diye cok hayal kırılıgı yasattım eşimede kendimede. Önce sen bı pamak egzersizini güzelce bi yen. Vajinanı hisset oranın bos oldugunu sonunun olmadıgını kendin hisset ve beynini buna ikna et. İnan sen oranın boş oldugunu bi hisset hemen denemek isteyeceksin ve olacak..
evet zeytinyağ kullanıyorum, ve dediğiniz gibi kendimi iyice hazır hissetmeden bi daha eşimle denememeye karar verdim, çünkü o üzüldüğünde ben daha da üzülüyorum

X