Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

normal bir akıntıdır canım o. Bende uzun yıllardır var. Yumurtlama döneminde genelde akıntı oluyor bazılarında adet öncesi falan. Normaldir yani
yaaa icimi rahatlattin canim ins normaldir kasintim falan yok ama camasirda iz birakinca ben de sinir oluyorum acaba neden diye ins dedigin gibidir adetim yaklasti belki de ondandir

yaaa icimi rahatlattin canim ins normaldir kasintim falan yok ama camasirda iz birakinca ben de sinir oluyorum acaba neden diye ins dedigin gibidir adetim yaklasti belki de ondandir

Kızlar o bendede var acaba bu egzersiz yaparken enfeksiyon filanmı kaptım dedim.bndede kaşıntı yok akıntı söylesi ayıpdır kusura bakmayn kızlar ama süt kesiği gibi beyaz oluo.çk fazlamı oluyr cnm sende ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamile olan arkadaşlar elevit hap kullanmayın domuz yağı varmış

Ewet bende duymustum domuz jelatini varmis hatta firma yalanlamamis bile kabul etmis yani domuz jelatini oldugunu bende hamile bi arkadastan duymustum onun yerine dejevit mi oyle bise varmis onu kullanin diyodu

Arkadaslarr ben yenenlere bise sorucamm ben yeni yendim sayilir sanki penis icerde sıkışır gibi oluyo sizdede oldumu hc bunu nasil asabilirimm

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kızlar o bendede var acaba bu egzersiz yaparken enfeksiyon filanmı kaptım dedim.bndede kaşıntı yok akıntı söylesi ayıpdır kusura bakmayn kızlar ama süt kesiği gibi beyaz oluo.çk fazlamı oluyr cnm sende ?

Mantar olabilir bende de vardi doktora gittim ilaç ve krem kullandim.seninki gibi başladı benimde zamanla ilişkide yanma ve aci oldu

Petty naptin akintin geçti mi? Arkadaslar ben mantar tedavisi gordum kasintim gecti o yogun akintim da yok ama yine de hergun hafif hafif beyaz akintim oluyor yani şeffaf degil cunku camasir ında iz bırakıyor hafif bu normal bir akinti mi ? Cokk canim sıkılıyor acaba iyilesemedim mi? Belki de eskiden de oluyordu ana ben kendinle bu kadar ilgilenmedigimden fark etmiyordun ama simdi gozume batiyor artik okulda bile toplu tualete giremez oldun mikrop kapacagim diye.

Canim tedavim.bitti ama ayni durumdayiz akintim devam sut kesiği de gelyo hatta bazen vajina olyo..fitil kullandigim için içindekileri bosalttigini düşünüyorum sen ne kullanmistin

Arkadaslarr ben yenenlere bise sorucamm ben yeni yendim sayilir sanki penis icerde sıkışır gibi oderinsizdede oldumu hc bunu nasil asabilirimm

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bendede vardi o canim olabildiğince rahat olmaya calis zamanla tamamen geçer...nefes alip vermeyi dene iliski sirasinda drrin derin

biz ilişkiye giremedik daha. ama hamile kalmak istiyorum. eşim vajinamın üstüne boşaldı ve ben ıkındım spermlerin içime girmesi için. acaba böyle hamile kalma şansm varmı? lütfen cevap verinnnnnnnnnnnnnnn....

ben ilk denememde kulak çubuğunu sadece pamuğuna kadar almıştım, bugün de yarısını ve tamamını alıp git gel yaptım, çok sevindim, hatta egzersizi bırakmak istememiştim, neyse bu gece bi deneyelim dedim ama tabi olmadı, parmak denedim o da olmadı, hatta kulak çöpü bile zor oldu, eşimin de morali bozuldu baya, ben de ağladım, ağladım :KK5::KK50:

ben ilk denememde kulak çubuğunu sadece pamuğuna kadar almıştım, bugün de yarısını ve tamamını alıp git gel yaptım, çok sevindim, hatta egzersizi bırakmak istememiştim, neyse bu gece bi deneyelim dedim ama tabi olmadı, parmak denedim o da olmadı, hatta kulak çöpü bile zor oldu, eşimin de morali bozuldu baya, ben de ağladım, ağladım :KK5::KK50:

Canim basarisizligin nedeni yeteri kadar islaklik olmamasi ve yonu bulamaman denerken ikinmayida unutma ikininca islaklikla kendi giriyo zatenn zor hicbise yok

Arkadaslar bende parmak egzersizine basladim cok itici geliyordu ama gunden gune faydasi oluyor sanki.. daha iki parmagin ilk bogumuna kadar alabiliyorum ileri gidemedim henuz yenen arkadaslar bana ozelden yazabulirlermi kkaderim mail adresini yazabilirmisin bana mesaj atamiyorum henuz ben

Arkadaşlar parmağınızı vajınanıza soktuğunuzda vajınanız nasıl. Ben ilk defa dün akşam orta parmağımı tamamıyla içime aldım. Merak ettim tabi sağı boşluk solu boşluk hiç kanal gibi bişey yok. iyice ilerleyince hafif tümsek gibi bişey var. Garipsedim biraz. Yazar mısınz lütfen Sizinde öle mi. vajınusmus takıntı hastalığı bence herşeye takar oldum. İllaki bir eksiklik görmek ister gibi oluyor insan. Bu arada birde hafif kan geldi yendikten sonra hiç ilişkiye girmemiştik. Kızlık zarına kadar parmağımla dokunmuş olabilir miyim kan ondan gelmiş olabilir mi yoksa zedelenmeden falan olabilir mi.. Bu arada parmaklarım küçük.

Kaşıntı yoksa ve egzersiz sirasinda geliyorsa vajinanin yabanci cisim girdidgindr salgiladigi kendini korumak icin olan sivi olabilir canim ama nornalde de geliyorsa ve coksa doktora görün derim benim az az geliyor. Bi de egzersiz yaparken ellerinizi iyice yikayin aparatinizi da bence prezervatife gecirim de yapin

Canım olmamasının sebebi arkadasında dediği gibi yeterince ıslaklık olmadıgından dır. Zeytin yağını denedinmi? Yenmek için acele ediyorsun anlıyorum bende bu kez olacak olacak diye diye cok hayal kırılıgı yasattım eşimede kendimede. Önce sen bı pamak egzersizini güzelce bi yen. Vajinanı hisset oranın bos oldugunu sonunun olmadıgını kendin hisset ve beynini buna ikna et. İnan sen oranın boş oldugunu bi hisset hemen denemek isteyeceksin ve olacak..

X