Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim giris olmamasinin birinci sebebi kuruluk. Jel veya zeytin yagi kullanmismiydin. Bide yönü bulana kadar ugrastiriyor haklisin yönu bulsan girerdi. Iki parmak almissin guzelim p yo daha kolay alirsin. Kendin parmak egzersizi yaparkwn yöne iyi dikkat et esinle deneyeceginizde kendin yerlestir pe yi ve girene kadar tut. Girdikten sonra zaten kayip gidiyor elin arada kalinca cekmek zorunda kaliyorsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zeytinyağı kullanmştm cnm.belkide daha çk egsersiz yapmam lazım.az buçuk girseydi umutlanırdm heycanlanırdm.girmeyince hiç insanın şevki ve morali çk bozuluyr

Canim bisiy sorcam.. Ben hep haftaici basima is cikarmayayim diye hep haftasonuna erteliyorum.sanka iki gun yataktan kalkamayacakmisim gibi:)) acisi ne kadar suruyo.. Sabah kalkip ise gidilebilir mi...ayy cik mu sacma oldu..

Canim bisiy sorcam.. Ben hep haftaici basima is cikarmayayim diye hep haftasonuna erteliyorum.sanka iki gun yataktan kalkamayacakmisim gibi:)) acisi ne kadar suruyo.. Sabah kalkip ise gidilebilir mi...ayy cik mu sacma oldu..

Guzelim gozunde cok buyutuyorsun acisi anlik. Aslinda aci da degil git gellerde cok baski hissediyorum ben. Belki sen hicbisey hissetmiyeceksin. Iliskiye girip bittikten hemen sonra aci falan kalmiyor yendiginin mutlulugunu yasiyorsun :)) ise uca uca gideceginden adim gibi eminim :)

Deligi bulsan girer canim elini o cukura girdirdikce eline boyle nasil diyim et parcasi gibi boncuk gibi bi sertlik geliyor ikindinmi aciliyor ve onun altinda delik ordan giriyorsun..

esra canım eklemek istemiyorsunuz sanırım neyse fazla ısrar ettim kusura bakmadığı çalışmalar

esra canım eklemek istemiyorsunuz sanırım neyse fazla ısrar ettim kusura bakmadığı çalışmalar

Eklenek istemesem msj atmsm dunde attim gece biraz oncede slm diye attim yanlis kisi mi profilde gelin damat var

Ervaa teşekkürler canım, açıkça anlatmışsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yalvarıyorum gozunuzde buyutmeyım ne olursunuzz bende 2 yıl burda yazılan her yazıyı okudum cok agladım sabahlara kadarrr ama cok sukur 23 nısanda yendım bu ılletı ve salakmısım dedımm ne acı ne kanama sadece kararlı olun parmagı yaptıgınızda es denemesıne gecın ustte olunn gırmıyo dıye uzulup bırakmayın basta zorlanıyoo cunkuu ucu gırınce derın derın nefes alıpp yavasca oturunn hıcc bırseyyyy olmuyoo hala olduguna ınanamıyorumm lutfen ertelemeyınnn gercekten sonraaa cok guleceksınızz halınızee

dimiii bende hala inanamıyorum eşimle durum durup sırıtıyoruz :))

Benim yine bi sorum vaaar :)) ama özelden yazıyım canım seni bekliyordum
canım mail atsaydın tesadüfen girdim dayanamadım da demek ki görmeyecektim, nolur mail adresim olanlar mail atsın işim olsa da mail sayfam açık oluyor çünkü, burayı açamıyorum bu aralar.

Cnmm nerelerdeydinn
canım benim ya internete giremedim eşimin işleri vardı falan, bu aralarda siteyi açamaz oldum, sınava az kaldı ders çalışıym diyorum, ama mail sayfam açık ordan mutlaka yazmak istediğiniz olunca çekinmeyin sakın. sen ne yaptın kuzum?

Ben iki parmaga gecemedim burdaki bi arkadas sagolsun aparatini gonderdi dun elime geldi bugun onunla egzersiz yapacam dua ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…