- 28 Eylül 2013
- 669
- 142
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.481
Cnm ben tek parmak ve eşimin iki parmağını almıştım eş denemesinde bir türlü giriş olmadı.hemen ardından eşim şehir dışına çkmk zorunda kaldı.öylece kaldk malesef. Kendi başıma bişiyler yapim bari dedim aparat araştırdm netten emin olamadm burdan kızlara sordm cvp veren olmadı.kendim aparat yaptm ama zor geldi yapamadm.şimdi inşAllah yrn tekrar başlıcam parmak egzersizine.kısaca özetlemeye çalıştm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim giris olmamasinin birinci sebebi kuruluk. Jel veya zeytin yagi kullanmismiydin. Bide yönü bulana kadar ugrastiriyor haklisin yönu bulsan girerdi. Iki parmak almissin guzelim p yo daha kolay alirsin. Kendin parmak egzersizi yaparkwn yöne iyi dikkat et esinle deneyeceginizde kendin yerlestir pe yi ve girene kadar tut. Girdikten sonra zaten kayip gidiyor elin arada kalinca cekmek zorunda kaliyorsun :)
Kusura bakma canim anca vaktim oldu gec ciktim isten.
Canim bizimki nasil oldu anlatayip. Birden bi yakinlasma oldu ve p nin başini aldim gerisi gelmedi aci duydum cunku. Sonra dedim kendi kendime bugun bitecek ve aldim eldiveni z.yagini actim tv yi izlerken elimi gezindirmeye basladim. Basini aldigim icin orasi esnemisti zaten ikindim elim vajinadayken iyice acildigini hissettim. Elime o gordugumuz et parcasi geldi onun altinda assagiya dogru itince bi baktim kaydi gitti. Serce orta isaret ve iki parmak birden alabildim ve cesaret geldi bana. Aksam denemeye gecmeden once tekrar parmak egzersizi yaptim biraz da emla surdum ve ön sevisme sonrasi ben alttaydim iki bacagim havada ben p yi tutarak kendim yerlestirdim ben ikinirken esim yavas yavas girdi. Tabiki zeytin yagini unutmuyoruz. Yag olunca kaydi gitti. Az once ikinci kez denedik ilkinden daha az yandi canim. Ben alttayken cok baski hissettim baskiya dayanamayinca yuz ustu yattim esimde uzerime uzandi oyle girdi ve oyle bosaldi.
Az once ikinci denememiz oldu yine emla ve yag yardimi ile ama bu kez ckk az surdum. Bu kez ben altta ayaklarim bukuk yana acik sekildi iliskiye girdik tamamen. Sanirim bu ksz tam olarak zar yirtili hafif leke geldi..
Aci var canim ama dayanilmiyacak kadar degil biraz cesaret ve esine tamamen.guvenmen gerek.
Ayy canum ne guzel detayli anlatmissin.tesekkur ederiz
Canim bisiy sorcam.. Ben hep haftaici basima is cikarmayayim diye hep haftasonuna erteliyorum.sanka iki gun yataktan kalkamayacakmisim gibi:)) acisi ne kadar suruyo.. Sabah kalkip ise gidilebilir mi...ayy cik mu sacma oldu..
Zeytinyağı kullanmştm cnm.belkide daha çk egsersiz yapmam lazım.az buçuk girseydi umutlanırdm heycanlanırdm.girmeyince hiç insanın şevki ve morali çk bozuluyr
İstek gonderdim
esra canım eklemek istemiyorsunuz sanırım neyse fazla ısrar ettim kusura bakmadığı çalışmalar
Ayy canum ne guzel detayli anlatmissin.tesekkur ederiz
Guzelim gozunde cok buyutuyorsun acisi anlik. Aslinda aci da degil git gellerde cok baski hissediyorum ben. Belki sen hicbisey hissetmiyeceksin. Iliskiye girip bittikten hemen sonra aci falan kalmiyor yendiginin mutlulugunu yasiyorsun :)) ise uca uca gideceginden adim gibi eminim :)
Ervaa teşekkürler canım, açıkça anlatmışsın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar sorusu olan var mı?
yalvarıyorum gozunuzde buyutmeyım ne olursunuzz bende 2 yıl burda yazılan her yazıyı okudum cok agladım sabahlara kadarrr ama cok sukur 23 nısanda yendım bu ılletı ve salakmısım dedımm ne acı ne kanama sadece kararlı olun parmagı yaptıgınızda es denemesıne gecın ustte olunn gırmıyo dıye uzulup bırakmayın basta zorlanıyoo cunkuu ucu gırınce derın derın nefes alıpp yavasca oturunn hıcc bırseyyyy olmuyoo hala olduguna ınanamıyorumm lutfen ertelemeyınnn gercekten sonraaa cok guleceksınızz halınızee
arkadaşlar sorusu olan var mı?
canım mail atsaydın tesadüfen girdim dayanamadım da demek ki görmeyecektim, nolur mail adresim olanlar mail atsın işim olsa da mail sayfam açık oluyor çünkü, burayı açamıyorum bu aralar.Benim yine bi sorum vaaar :)) ama özelden yazıyım canım seni bekliyordum
canım benim ya internete giremedim eşimin işleri vardı falan, bu aralarda siteyi açamaz oldum, sınava az kaldı ders çalışıym diyorum, ama mail sayfam açık ordan mutlaka yazmak istediğiniz olunca çekinmeyin sakın. sen ne yaptın kuzum?Cnmm nerelerdeydinn
canım benim ya internete giremedim eşimin işleri vardı falan, bu aralarda siteyi açamaz oldum, sınava az kaldı ders çalışıym diyorum, ama mail sayfam açık ordan mutlaka yazmak istediğiniz olunca çekinmeyin sakın. sen ne yaptın kuzum?