- 27 Ocak 2011
- 2.446
- 12
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.461
Hülyaa sen ne yaptın nasıl gidiyor 4 e geçebildin mi canım
Hülya adet oldu mola verdi canım😊
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani gerçekten tamamen nasip mesele öyle arkadaşlar varki ne eşinde problem var ne kendinde olmaması için bi problem yok normal ilişki var ama gene de olmuyor.. İşte tamamen nasip meselesi .. Sürtünmeyle bile hamile kalan vargerçektn mı ..yanı girişteyken mı hamile kaldın.... ayy ınşallah bende olurum ....
Tühhh ne güzel gidiyordu kızcağız neyse biraz mola vermiş oldu inşallah hayırlısıyla devam edip en kısa sürede bitirir o da 😊
. Efendim cnmmm geldimmesraaaaaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
. Efendim cnmmm geldimm
Gelmis yarim saate kadar ))))neredesin geldi mi kargo ne yaptın kız: )
Gelmis yarim saate kadar ))))
neredesin geldi mi kargo ne yaptın kız: )
Yuppiiii aparatlarim geldiii sagol cnm yaaa gece deneyecem hemenn
aldın mi nasil lar: ))yaaa fareye gel ya bul beni uff: )))
Canım ben dün regl oldum. Biter bitmez devam edicem inşallah en kısa sürede başarıp sana göndericem vee sende başaracaksın😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben dün regl oldum. Biter bitmez devam edicem inşallah en kısa sürede başarıp sana göndericem vee sende başaracaksın😍😍
Ay canım ağzından bal damlıyooo☺️☺️☺️İnşallah Rabbim herkese şifa nasip etsin 🙏🙏
fare yazmışım face yani: ))
Ay canım ağzından bal damlıyooo☺️☺️☺️İnşallah Rabbim herkese şifa nasip etsin 🙏🙏
Âmin canım🙏
inşallah canım hangi aşamadasın
Tekrar gondersene bana
bulamıyorum ya: (
bulamıyorum ya: (
Bence ilk onunla baslamalısınız bacaklarına ellemesınden rahatsızlık duymadıgında parmak egzersizlerine baslarsın
Ervaa seni bekliyorum, nasıl başardın istersen özelden yaz, burda açık anlaramıyorsan
Ervaa seni bekliyorum, nasıl başardın istersen özelden yaz, burda açık anlaramıyorsan
Kusura bakma canim anca vaktim oldu gec ciktim isten.
Canim bizimki nasil oldu anlatayip. Birden bi yakinlasma oldu ve p nin başini aldim gerisi gelmedi aci duydum cunku. Sonra dedim kendi kendime bugun bitecek ve aldim eldiveni z.yagini actim tv yi izlerken elimi gezindirmeye basladim. Basini aldigim icin orasi esnemisti zaten ikindim elim vajinadayken iyice acildigini hissettim. Elime o gordugumuz et parcasi geldi onun altinda assagiya dogru itince bi baktim kaydi gitti. Serce orta isaret ve iki parmak birden alabildim ve cesaret geldi bana. Aksam denemeye gecmeden once tekrar parmak egzersizi yaptim biraz da emla surdum ve ön sevisme sonrasi ben alttaydim iki bacagim havada ben p yi tutarak kendim yerlestirdim ben ikinirken esim yavas yavas girdi. Tabiki zeytin yagini unutmuyoruz. Yag olunca kaydi gitti. Az once ikinci kez denedik ilkinden daha az yandi canim. Ben alttayken cok baski hissettim baskiya dayanamayinca yuz ustu yattim esimde uzerime uzandi oyle girdi ve oyle bosaldi.
Az once ikinci denememiz oldu yine emla ve yag yardimi ile ama bu kez ckk az surdum. Bu kez ben altta ayaklarim bukuk yana acik sekildi iliskiye girdik tamamen. Sanirim bu ksz tam olarak zar yirtili hafif leke geldi..
Aci var canim ama dayanilmiyacak kadar degil biraz cesaret ve esine tamamen.guvenmen gerek.