Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gerçektn mı ..yanı girişteyken mı hamile kaldın.... ayy ınşallah bende olurum ....
Yani gerçekten tamamen nasip mesele öyle arkadaşlar varki ne eşinde problem var ne kendinde olmaması için bi problem yok normal ilişki var ama gene de olmuyor.. İşte tamamen nasip meselesi .. Sürtünmeyle bile hamile kalan var
Rabbim ol derse oluyor

Canım ben dün regl oldum. Biter bitmez devam edicem inşallah en kısa sürede başarıp sana göndericem vee sende başaracaksın😍😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım ağzından bal damlıyooo☺️☺️☺️İnşallah Rabbim herkese şifa nasip etsin 🙏🙏

inşallah canım hangi aşamadasın

Cnm ben tek parmak ve eşimin iki parmağını almıştım eş denemesinde bir türlü giriş olmadı.hemen ardından eşim şehir dışına çkmk zorunda kaldı.öylece kaldk malesef. Kendi başıma bişiyler yapim bari dedim aparat araştırdm netten emin olamadm burdan kızlara sordm cvp veren olmadı.kendim aparat yaptm ama zor geldi yapamadm.şimdi inşAllah yrn tekrar başlıcam parmak egzersizine.kısaca özetlemeye çalıştm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ervaa seni bekliyorum, nasıl başardın istersen özelden yaz, burda açık anlaramıyorsan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kusura bakma canim anca vaktim oldu gec ciktim isten.

Canim bizimki nasil oldu anlatayip. Birden bi yakinlasma oldu ve p nin başini aldim gerisi gelmedi aci duydum cunku. Sonra dedim kendi kendime bugun bitecek ve aldim eldiveni z.yagini actim tv yi izlerken elimi gezindirmeye basladim. Basini aldigim icin orasi esnemisti zaten ikindim elim vajinadayken iyice acildigini hissettim. Elime o gordugumuz et parcasi geldi onun altinda assagiya dogru itince bi baktim kaydi gitti. Serce orta isaret ve iki parmak birden alabildim ve cesaret geldi bana. Aksam denemeye gecmeden once tekrar parmak egzersizi yaptim biraz da emla surdum ve ön sevisme sonrasi ben alttaydim iki bacagim havada ben p yi tutarak kendim yerlestirdim ben ikinirken esim yavas yavas girdi. Tabiki zeytin yagini unutmuyoruz. Yag olunca kaydi gitti. Az once ikinci kez denedik ilkinden daha az yandi canim. Ben alttayken cok baski hissettim baskiya dayanamayinca yuz ustu yattim esimde uzerime uzandi oyle girdi ve oyle bosaldi.

Az once ikinci denememiz oldu yine emla ve yag yardimi ile ama bu kez ckk az surdum. Bu kez ben altta ayaklarim bukuk yana acik sekildi iliskiye girdik tamamen. Sanirim bu ksz tam olarak zar yirtili hafif leke geldi..

Aci var canim ama dayanilmiyacak kadar degil biraz cesaret ve esine tamamen.guvenmen gerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X