Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aaaa ciddi misin 3 ü nerden çıkardım ben o zaman 2 ile olur diyosun yani. Ilk girişte zorlanıyorum diye 2 parmakla. Hani daha da esnemesi gerekiyor diye düşündüm herhalde. Ayy olacak mi şimdi yani ozum

Eğer penise gerçekten odaklanırsan girmesi için aynı parmak için uğraşırsan tek seferde olur.. Bence artık 3 parmağı penis gibi düşün penis almayı dene olmadı die sakın üzülme üstüne git ulan alacam seni yetti artık de üzerine git nefes alıp ıkındınmı ıkınırken sokmaya çalıştınmı olurrr kesinlikle..

:))) peki tatlım tşk ederim ... 8 mayısta deneyeceğim ... bakalım ne olacak

Bencede cnm kız ne üç parmağı 😁 penise geç hemen hatta sen çalışmalara başla böylelikle penis korkunuda yenmiş olursun bence özümün dediği gibide tek seferdede yaparsın yani hadi bakalım haber bekliyoz 😉

ya ben bu işi bayağı bir erteledim. silkelendim ve egzersiz yapmaya karar verdim son zamanda da eş denemesi yapmadık. birazda eşimin nasılsa hallederiz deyip rahat davranması beni de boş vermişliğe sevk etti.

Benim de aynen öle olmuştu bi dönem. Ya herkesin aynı oluyo eşler nasılsa yaparız diye erteliyo, erteleme erteleme zaman geçiyo. Hep aynı durumlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaniiii 2 parmak neyse de 3 parmak ne oluyorrrr yaww oldu olacak elimizi kople sokalım... Psikolog doktorlar 3 parmağıda yaptrıorlar çünkü hasta iyice esnetsin oraya 3 parmağın bile girdiğini geniş olduğunu kabullensin psikolojikmen rahatlasın die 3 parmakta yaptırıorlar ben yapmamıştım 2 parmak yaptım penise geçtim .. Yarısnda hamile kaldım ben o aralar uğraşamadım eğer uğraşsaydım tam anlamıyla yapardım kaynanamalrla bir oturuyordum banyo problemi vardı çok üstüne düşmedim hoppp bide hamile kalınca bana bayram oldu zaten ... Ama gerçekten tüm sanimiyetimlee söylüyorum bebek evliliği kurtarmıyor... Cinsellik karı koca ilişkisi başka -evlat başka.. Bide eşler anlayışlı diorsunuz eşler bir yere kadar anlayışlı daha yeni evlisiniz şöyle 1-2 seneyi geçsin adamlar artık sıkılıor evliyiz cinsellik yok evliyiz çocuk yok ..bi süre sonraa anlayışın yerini öfke sinir alıyor... Benim eşim olmasada olur canını sıkma derdi ama. Herşeye birşey bulur kavga ederdi herşeye öfkelenirdi... Çok şiddetli tartışmaya geçelim hemen sen bana karılık yapamıyorsun derdi...

demek benim de anlam veremediğim öfke ondan yane... her ne kadar çok anlayışlı olsada bi şekilde patlak veriyo yane.. artık bitsin yahu lütfen

demek benim de anlam veremediğim öfke ondan yane... her ne kadar çok anlayışlı olsada bi şekilde patlak veriyo yane.. artık bitsin yahu lütfen

ewet canım yaa hadi ama kızlar ben sizlerden cesaret alarak başladım cesaret aldıklarımda tık yok.. tembellik yapmayalım bitsin bu ay bu iş ....

Mrb arkadaslae az önce esimle plansiz bir anda yakinlastik ve basini alabildim. Devami gelmedi cunku yanma ve aci cok hissediyorum. Kendimi sıktıgımdanmi bu? Birazdan parmak egzersizine basliyacagim ve alabilirsem aksam de hemen denemek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslaarrrr orta parmak isaret parmagi hatta ikisini birden tamamen alabildiimmm.. aci duyuyorum ama dayanilmiyacak gibi degil.. biriniz burda olun lutfen ne yapmaliyim simdi. 5 dk da aldim. Az once es neemesi yaptigimiz icin dokundugumda zaten esnemis oldugunu hissettim

bana msj yollamışsınız ama özel msj atamıyorum henüz burdan yazsam olur mu :)

Paytipo kimseden tık gelmesede sen bu azimle ins basaracaksin bu işi:) hatta çok kısa bir surede ins

he kıs bi deli cesareti geldi bana.. adet olmasam şimdi sokulcam herife :))

çok heyecanlandım ya yapacağıma çok inanıyorum vajide neymiş o benden korksuuuuuuuuuuuuunnnn

Bence tamkivama gelmissin bu aksam bitir artik bu isi kuzum:) hangi pozisyomda denediniz.bak basi girdiyse kayganlikda saglanfiysa ama dogal yolla ama yapay yola devamini getirmen cok mümkün takildigin yerde eşin de sende harekestsiz bi sekilde 3 bes dakika bekleyin nefes alip ver iyice gevse ve sonra siddetlice ikin zaten o kolayca giriyor.ben sirtim esime donum ustte yenmistim cokkolay oldu hic anlamadim

paytipo o cesaretten ben de istiyorum lütfennnnn

tatlım sanki esnedi açıldı p... de alacak gibi beynim inanıyor anlatabiliyor muyum ... egzersizle alakalı ben çok yaptık durup durup parmak egzersizleri yaptım.. ama en verimlileri gece yatağıma uzanıp hayaller kurarken oldu :26::26::26::26:

Canim once ben yuz ustu yattim oyle bi girdi sonra normal ben alttaydim bacaklarim havadaydi. Tamamen dogal denedik yani yag veya jel falan yoktu, bi anda olunca gerek duymadik yani. Denemeye gecmeden once tekrae parmakla yapiyim diyorum cok heycanliyimm :)

he kıs bi deli cesareti geldi bana.. adet olmasam şimdi sokulcam herife :))

çok heyecanlandım ya yapacağıma çok inanıyorum vajide neymiş o benden korksuuuuuuuuuuuuunnnn

Heh şöyle aynen bıktık kurtulalım artık bu arada ben iki parmak geçmeden es denemesine geçtim ıcık zorlasam olacak 😁😁😁hadi inş bu hafta bu iş biterrrrrrtt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…