Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar siz parmak egzersizi eldivenlemi yapiyorsunuz eldivensiz mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin erva26 nerelerdesin diye kkaderim de meraklanmıştı gelmişsin rabbim ççabucak kurtarsın inşallah :)

kızlar ya .. bir pozisyon önerin nooluur.. herkes üstte daha rahat oluyo diyo.. ben yapamıyorum kontrolü alamıyorum yani.. bişeyi yanlış yapıyorum muhtemelen..

canım ben altta olurum hep yastık koy altına öyle dene :)

Offff öldüm bitttimmmm.... Biri bana duvar ve cam silmek mi yoksa fanfinifinfonmu desee.... Fanfinifinfon derimmm o iş daha kolay beeee offff öldüm bitttimmm😩😩😩😩

hoşgeldin erva26 nerelerdesin diye kkaderim de meraklanmıştı gelmişsin rabbim ççabucak kurtarsın inşallah :)

Hosbuldum canim sagol bi sure hicbirsey dusunmek istemedim ve girmedkm siteye ama simdi gercekten kararliyim ve kurtulmak istiyorum artik. Parmak egzersizlerinw basliyacagim ozelden konusuyoruz kkaderimle ama bi kax gundur ulasmiyorum ona sen nasilsin canim kurtuldun mu? Basardiysan nasil basardin :)

iyiyim şükür canım bende karar almıştım daha yeni kurtuldum bende 31 martta dedim evlilik yıl dönümüme kadar bitecek biraz apartla çalıştım ama hergün yapamadım yapsam çok daha hızlı olurdu elbet öylesine bi günde dedim eşime biraz emla sürde en azından rahat apartla çalışırım öyle bi uyuşmuş ki makas yapmış ben hiç hissetmedim güldü birden hiç hissetmiyorsun şu an diye yoksa bağrınırdım daha önce yapsa ...
sonra deneyelim dedi bende aman yine aynı omayacak kalkacağım diye yattım ki olmuş bilemedim tabi uyuşuk olunca kabul etmedim o gün daha sonra bir gün uyuyacağımızda yapalım dedik bi baktık olmuş bebeyağıyla denedik canım şükür belime yastık koydum üstte yapamadım ben

Bende emla ile denedim dun az surdugum icin mi uyusmasi acaba ya ayrintili olarak bana bi msj atarmisin canim

Bende emla ile denedim dun az surdugum icin mi uyusmasi acaba ya ayrintili olarak bana bi msj atarmisin canim

Canım kkaderimin anlattığı gibi önce bir sonra iki parmak yaptı eşim ve emla sürdü sonra

Ya Settar

Hulyacigim sen hallettikten sonra aparatlari bana gond erir msn.senin adina da cok sevindim hadi yolu yarilamissin

Cnm aparatların duruyosa birine söz vermediysen eğer bana gönderrmsn☺️

Offff öldüm bitttimmmm.... Biri bana duvar ve cam silmek mi yoksa fanfinifinfonmu desee.... Fanfinifinfon derimmm o iş daha kolay beeee offff öldüm bitttimmm😩😩😩😩

Ah kolay gelsin sekerim sen bize hep böyle Işık tutuyorsun ☺️Valla Allah razı olsun inş bigün bizde fanfinifın deriz

Ah kolay gelsin sekerim sen bize hep böyle Işık tutuyorsun ☺️Valla Allah razı olsun inş bigün bizde fanfinifın deriz

Ben 6 marttaaa yendim hayatımda okadar imkansız bakmışım ki vajınusmusa... Asla cinsellik yaşayamıcamı başaramıcamı sanırdım .... Ovakit o yencem vakit ne zamandır Allahım en azından zamanını bileyim derdim . Çok şükür ki imkansız değilmiş ...

Darisi bizlerinde basina insallah

Bunları yazman bize kdr cesaret veriyorki anlatamam diğer yenen arkadaşlarda öyle bize sağolsunlar destek oluyorlar cnm ben sana özelden bişy sorcam ordamısın

canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)

Bende aparatlarimi gönderecektim karşı taraf nazlı çıktı bekliyorum hala

Ben istiyorum :-( diger arkadasin alicisi cok sunu keske bir siraya soksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…