- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.101
Arkadaslar siz parmak egzersizi eldivenlemi yapiyorsunuz eldivensiz mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ya .. bir pozisyon önerin nooluur.. herkes üstte daha rahat oluyo diyo.. ben yapamıyorum kontrolü alamıyorum yani.. bişeyi yanlış yapıyorum muhtemelen..
hoşgeldin erva26 nerelerdesin diye kkaderim de meraklanmıştı gelmişsin rabbim ççabucak kurtarsın inşallah :)
kadinin cilesi bitmiyor işte bi de calisiyorsa ..hem iş. ..hem eş. ..hem ev işi. ...Offff öldüm bitttimmmm.... Biri bana duvar ve cam silmek mi yoksa fanfinifinfonmu desee.... Fanfinifinfon derimmm o iş daha kolay beeee offff öldüm bitttimmm😩😩😩😩
Hosbuldum canim sagol bi sure hicbirsey dusunmek istemedim ve girmedkm siteye ama simdi gercekten kararliyim ve kurtulmak istiyorum artik. Parmak egzersizlerinw basliyacagim ozelden konusuyoruz kkaderimle ama bi kax gundur ulasmiyorum onasen nasilsin canim kurtuldun mu? Basardiysan nasil basardin :)
iyiyim şükür canım bende karar almıştım daha yeni kurtuldum bende 31 martta dedim evlilik yıl dönümüme kadar bitecek biraz apartla çalıştım ama hergün yapamadım yapsam çok daha hızlı olurdu elbet öylesine bi günde dedim eşime biraz emla sürde en azından rahat apartla çalışırım öyle bi uyuşmuş ki makas yapmış ben hiç hissetmedim güldü birden hiç hissetmiyorsun şu an diye yoksa bağrınırdım daha önce yapsa ...
sonra deneyelim dedi bende aman yine aynı omayacak kalkacağım diye yattım ki olmuş bilemedim tabi uyuşuk olunca kabul etmedim o gün daha sonra bir gün uyuyacağımızda yapalım dedik bi baktık olmuş bebeyağıyla denedik canım şükür belime yastık koydum üstte yapamadım ben
neyi beklicen şeker gel sende bizden ol :)
Bende emla ile denedim dun az surdugum icin mi uyusmasi acaba ya ayrintili olarak bana bi msj atarmisin canim
eşim yok yanımda( yoksa bende isterim anca 3 ay sonra denemeye başlayacağım yoksa istiyorum
Özüm az önce denedim aparatlarla ve o kadar mutluyumki anlatamam😀 önce dediğin gibi ilkini aldım onda hiç zorlanmadım zaten hissetmedim bile. Sonra ikinciyi önce bi yönü bulmaya çalışırken yavaş oldu. Sonra bi anda kaydı gitti biraz canım yandı bi dakika kadar zarın olduğu yer acıdı. Sanırım esnedi ve ben biraz kastım yine. Sonra nefes alıp verdim sonuna kadar soktum. Bi dakika sonra acısı geçti. Sonra biraz hareketsiz beklettim içerde. Sonra da git gel yaptım. Git gel gayet kolay oldu zaten. Bi 10 dakika git gel yaptım. Şükür ikinciyi hallettim. Bi de gleitgelen ile yani😀 yağ falan yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyiyim şükür canım bende karar almıştım daha yeni kurtuldum bende 31 martta dedim evlilik yıl dönümüme kadar bitecek biraz apartla çalıştım ama hergün yapamadım yapsam çok daha hızlı olurdu elbet öylesine bi günde dedim eşime biraz emla sürde en azından rahat apartla çalışırım öyle bi uyuşmuş ki makas yapmış ben hiç hissetmedim güldü birden hiç hissetmiyorsun şu an diye yoksa bağrınırdım daha önce yapsa ...
sonra deneyelim dedi bende aman yine aynı omayacak kalkacağım diye yattım ki olmuş bilemedim tabi uyuşuk olunca kabul etmedim o gün daha sonra bir gün uyuyacağımızda yapalım dedik bi baktık olmuş bebeyağıyla denedik canım şükür belime yastık koydum üstte yapamadım ben
Offff öldüm bitttimmmm.... Biri bana duvar ve cam silmek mi yoksa fanfinifinfonmu desee.... Fanfinifinfon derimmm o iş daha kolay beeee offff öldüm bitttimmm😩😩😩😩
Ah kolay gelsin sekerim sen bize hep böyle Işık tutuyorsun ☺️Valla Allah razı olsun inş bigün bizde fanfinifın deriz
Ben 6 marttaaa yendim hayatımda okadar imkansız bakmışım ki vajınusmusa... Asla cinsellik yaşayamıcamı başaramıcamı sanırdım .... Ovakit o yencem vakit ne zamandır Allahım en azından zamanını bileyim derdim . Çok şükür ki imkansız değilmiş ...
Ben 6 marttaaa yendim hayatımda okadar imkansız bakmışım ki vajınusmusa... Asla cinsellik yaşayamıcamı başaramıcamı sanırdım .... Ovakit o yencem vakit ne zamandır Allahım en azından zamanını bileyim derdim . Çok şükür ki imkansız değilmiş ...
Bunları yazman bize kdr cesaret veriyorki anlatamam diğer yenen arkadaşlarda öyle bize sağolsunlar destek oluyorlar cnm ben sana özelden bişy sorcam ordamısın
Darisi bizlerinde basina insallah
canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)
Bende aparatlarimi gönderecektim karşı taraf nazlı çıktı bekliyorum hala