-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.061
Ama belirtileri yokki p.. sadece yarsına kadar gidip ilerleyemiyor canım acıyor
Oyle rahat oluyor mu
Vajine umudum var dan ses yok bence bekleme esraya gönder
valla bende şaşırdım canım ya akşam birde sen uzatıyorsun falan yazmış şaşırdım kaldım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen bilirsin israr edemem bekleyeceksen nasil istersen
Sen bilirsin israr edemem bekleyeceksen nasil istersen
yatağın ucuna yat altına yastık koy esin ayakta olsun canım
Canım adres gönder: ))
Vajine umudum var dan ses yok bence bekleme esraya gönder
Ayy cok tesekkur ederim sagol beni mutlu ettin gonderdim adresi saskinim hala)
bır doktor bana esnek olabılırsın belkı kanarsın belkı hıc kanamzsın demiştı ama bır profesöre gorundum o kesınlıkle kanayacaksın esnek değilsın zarın kalın dedı ...o gundenberı korktum ve hep kan bekledim ama bugun o kadar gırmesıne rağmen hala kanamadı... ... bu vajınısmuslularda çok mu görülyor yanı kan gelmememsı
Bizi de haber et canim doktor ne dedi benin de kasintim bitti ama kasintisiz beyaz akintim var ara ara iliskide yanma da yok herhelde ici daha temizleniyor ilaclarin etkisiyle diye düşünüyorum bu hafta da gecmezse onumuzdeki hafta tekrar gorunurum doktora ins
keşke senin kadar cesaretli olsaydım gidince bana yazarmısın nasıl baktı ne yaptı belki banada cesaret gelir
Biz oyle bi ilac kullanmadik ama eraksiyon kaybı oldu bir iki defa moralimiz bozuldu sonra burda forumda okumustuk findik ezmesi aldik onu yedik ikimizde yendigimiz gün ve daha sonralari alisana kadar:)kızlar bişey daha sorabilirmiyim.. bu süreçte eşleriniz herhangi bir ilaç kullandılarmı... ben bir kez doktora gitmiştim vaj. ile ilgili.. eşime de bi ilaç söylemişti.. kolaylaştırır diye.. sürekli erekte kalmasını sağlar diye. tedaviye başlamadık doktorla o yüzden ilacın ismini de almadık.. var mı bu şekilde kullanan.
Biz oyle bi ilac kullanmadik ama eraksiyon kaybı oldu bir iki defa moralimiz bozuldu sonra burda forumda okumustuk findik ezmesi aldik onu yedik ikimizde yendigimiz gün ve daha sonralari alisana kadar:)
yazamasamda süreli her satırı okuyorum... sizlerleyim yani...inşallah bu yeni ay hepimiz için ii bir başlanıç olur.....bende çok erteliyorum.....ama artık bi şekilde halletmek lazım......eim biraz uzak duruyo sürekli aynı şeyi yaşamaktan bıktı sanırım.....bende tekrar aparat çalışmalarına dönücem galiba ne kadar zor gelsede...aslında p...s denemesinde başarılı olmuştuk ama zaman giriyo araya...bu ay heleltmek istiyorum..hep birlkte başlayaıkm daha sıkı sarılalım bu işe..
bu arada bu problemi öğretmenelrin daha sık yazılmıştı yürekten katılıyorum çünkü bende öğretmenim :))))))))))))
hepinize sevgiler...
birde aparat önerilerinizi almalk isitiyorum ben daha önce havuç bile kullanmıştum ..