-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.141
Cnm mj yolladım sana bakarmısın
eşinin üzerine sen çık ve arkan ona dönük olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamile misin: ))
Canım mesajlar geç geliyor galiba şu an gözükmüyor
Evet canım ilk aydan oldu
Ya Settar
vajine her türlüsünü deniyorum en tuhafıda ben alttaykende elimle mutlaka tutumam gerekiyo ee bu durumdada çok tuhaf oluyo adam yapmaya çalışıyo arada elim var tuhaf saçma sapan bişey oluyo böle olunca tamda girmiyo haliyle ne yapacağımı şaşırdım acaba egzersiz yapmalımıyım bu aşamada yoksa eşimle mi sık sık denemeye devam etmeliyim.Bu arada teşekkür ederim
maşallah canım allah bagislasin
Canım panik yapıyorsun bence eşinle sozles ben dur dedigimde duracaksin de o tamam deyince güveniyorsun zaten p.. gireceğinde ikin ve nefesi burnundan alıp ağzından ver benim rahat olduğum pozisyon yatağın ucunda atina yastık koyup esin ayakta olması bi dene istersen
tmm cnm birde öyle deneyeyim inş yapabilirim elimi her seferinde çekecem diorum ve her defasında bakıyorum isteğim dışında elimle tutumuşum yine saçma bi durum işte teşekkür ederim cnm sağoll
belinin altına yada basının altına köy canım ellerini
belinin altına yada basının altına köy canım ellerini
birde bu aşamada egzersiz yapmalımıyım sence??
Tabi canım öncesinde yap ki vajina açılsın daha rahat olur
tmm cnm deneyecem teşekkürler elim olmadan başarırsam hemen haber verecem:))))
Valla esra maşallah hakettin sen :))) kaç gündür sıkı takipteydin hadi bakalım hayırlı haberlerin tez zamanda gelir inşallah bende hülyayı bekliyorum😉😊😊
Sagol cnm mutluym valla ins yenince daha mutlu olurum hulya bugun yarin bitirir :)
evet talım burda cogumuzunk kanmadan oldu..asıl kanama zorlamadan kaynaklı biz vajinusmuslar rahatca yaptıgımızdan kanama olmuyo panık yapma..ama anlaman için doktora gıttın vakit kaybetmeden
Ay inşallah ya valla kendimi ben artık kıdemli vajili gibi hissediyorum kabullenmişim oldukça 3sene olnca 😁 hülya iyi çalışıo galiba hiç sesi soluğu çıkmıyo sen başla inş bende arkandan gelirim 😊
İns cnm ya herkes bi an once kurtulsun oturmakla olmuyo :)