-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.121
Cnm aparatların duruyosa birine söz vermediysen eğer bana gönderrmsn☺️
Eki Görüntüle 1097817
Ne kadar doğruuu.......
Yani sadece kulak çöpüyle yapıp es denemesinemi geçtin cnmcanım kulak çöpüne peçeteyi sar :) hemde her boyut ayarlayabilirsin burda aparatı olan arkadaşlar belki 20 30 kişide birdi pahalı olunca kimseler almadı hepimiz bununla yendik :)
Eki Görüntüle 1097817
Ne kadar doğruuu.......
Yani sadece kulak çöpüyle yapıp es denemesinemi geçtin cnmcanım kulak çöpüne peçeteyi sar :) hemde her boyut ayarlayabilirsin burda aparatı olan arkadaşlar belki 20 30 kişide birdi pahalı olunca kimseler almadı hepimiz bununla yendik :)
Yani sadece kulak çöpüyle yapıp es denemesinemi geçtin cnm
evet canım sonra eş parmağı deneleri de var tabii önceki sayfaları mutlaka oku yardımcı olacaktır
evet canım sonra eş parmağı deneleri de var tabii önceki sayfaları mutlaka oku yardımcı olacaktır
evet maalesef.işinde yükselecek bunun içinde 6 aylık eğitim var orada ama 1 ay felan kaladı şükürsenin eşin işinden dolayımı gidiyo canım
Ayy cok tesekkur ederim sagol beni mutlu ettin gonderdim adresi saskinim hala)
Canım sen ne zaman yendin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
31 martta canım :) daha bir ay oldu :)
Oh maşallah sorunsuz yapabiliyor musun canım
Yapıyordum artık yapamıyorum bebek için 5 hafta yasak
Ya Settar
Bu akşam olmazsa yarın Allahın izniyle kesin başlıyorum egzersizlere
hiç erteleme bi an once başla derim
Offff öldüm bitttimmmm.... Biri bana duvar ve cam silmek mi yoksa fanfinifinfonmu desee.... Fanfinifinfon derimmm o iş daha kolay beeee offff öldüm bitttimmm😩😩😩😩
ne olur yardım edin dün yazdım kimse cevap vermemiş tam alamıyorum ve elimle tutmadan hangi pozisyon olursa olsun yapamıyorum bende bir vajinusmusluyum sanırım bu aşamada ne yapmalıyım.