Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayrıca fitilin bebeğe zararı olmucagını söledi doktorum
mantar teshisi mi koydu peki? Ben mantar tedavisi gordum canim ama folic oncesinde kullanmak iyi diyorlardi doktora yazdirmadan almak pahali mi olur sen aldin mi petty? Isimlerini yazarsan sevinirim canim ben de alip kullanabilirim ne kadar önce kullanmak gerekiyormus

mantar teshisi mi koydu peki? Ben mantar tedavisi gordum canim ama folic oncesinde kullanmak iyi diyorlardi doktora yazdirmadan almak pahali mi olur sen aldin mi petty? Isimlerini yazarsan sevinirim canim ben de alip kullanabilirim ne kadar önce kullanmak gerekiyormus

canım reçete ile satılmıyo zaten bu folıc plus adı 18 tl bişiy günde 1 tane kullan dedi... tam mantar demedi yada ben anlamadım panikten cünkü ben akıntım oldugunu ve süt kesiği gibi geldiğinde ilşkide yandıgını söledım muayene etti verdi :KK70: ama reçete kullanma talimatında mantarların büyümesi engeller özellikle vajinal pamukcuga neden olan candida albicans a karşı etkilidir yazyo :KK70: tamda bende olan sey :KK70:

ayrıca ben bebek düşünyorum dedim kullanmaya başla dedi ama bu ay olmayabılır gelecek ayda olabılır dedim tamam sen başla bu aydan dedi yanı şimdiden başla sende vitamin zaten

ayrıca ben bebek düşünyorum dedim kullanmaya başla dedi ama bu ay olmayabılır gelecek ayda olabılır dedim tamam sen başla bu aydan dedi yanı şimdiden başla sende vitamin zaten
tesekkurler canim benim ben de alayim o zaman icinde kac tane var ne kadar yeter ins ayni vakitlerde burdan bebis haberlerini de veririz:) burcuuuuuu da bi kac güne oyle bir haberle gelebilir o calismalara devam ediyordu:)

fındık ezmesi... iyiymiş asılnda.. doğal.. ilaç kullanmasını ben istemiyorum aslnda çünkü sertleşiyo hani problem yok ama ben kendimi hazırlıyım nefes alayım vereyim derken.. ereksiyon kaybı.. tekrar tekrar yapınca yine sertleşiyo yani aslında ilaçlık bişiy yok biliyorum hep benim yüzümden:)))
bence de ilac kullanmasin dedigin gibi tamamen bizimle ilgili bir durum yok yavaş ol yok nefes alayim derken onlar da haliyle güçten düşüyor .findik ezmesini deneyin bak ama :)

arkadaşlar egzersize başlamıştım 1 hafta sonra regl oldum kaldı tabi:S en son işaret parmak ilk boğumdaydım şimdi regl bitti deneyeyim dedim serce parmağı dahi alamıorum :KK43::KK43::KK43: bana biraz cesaret lütfern moralim cok bozuldu:S:S

arkadaşlar egzersize başlamıştım 1 hafta sonra regl oldum kaldı tabi:S en son işaret parmak ilk boğumdaydım şimdi regl bitti deneyeyim dedim serce parmağı dahi alamıorum :KK43::KK43::KK43: bana biraz cesaret lütfern moralim cok bozuldu:S:S
regl donemindeyken acaba tekrardan yaapabilir miyim diye stres yaptıysan ondandir canim sakin kafayla mutlu bi sekilde YAPABILIRIM DAHA ÖNCE YAPMISTIM CUNKU diyerek basla arka fonda muzik olabilir relax olursan yaparsin canim hadi tekrar rahatla ve dene nefes egzersiziyle basla bugun isaret parmağın tamamina kadar almaya calis odevin bu olsun:)aynisi bende de olmustu birgun once 2 parmak almisken o gun alamamistim ama pes etmeden devam edince aldim yine

Son düzenleme:
tesekkurler canim benim ben de alayim o zaman icinde kac tane var ne kadar yeter ins ayni vakitlerde burdan bebis haberlerini de veririz:) burcuuuuuu da bi kac güne oyle bir haberle gelebilir o calismalara devam ediyordu:)

heheh evet önce ondan gelecek sanırım..90 tane var canım sen kullanmaya başla sonra doktoruna sorarsın arttırman gerekirse söler..ama şimdilik günde 1 tane dedi doktor bana

canım bugun gittim doktora ve vajınısmusu yenı atlattıgımı bılyo..gayet guzel muayene oldum alttan oldum ama kasılacak bişiy yok merak etme..fitil verdi bi kutunun içinde 2 tane var bide kremini verdi..bide bebek için hazırlık olsun dıe folıc plus verdi bebek gelişimi için iyiymiş..istersen ilaçların isminide veriyim sana mantar için olduguda yazıyo zaten içinde..ama bu şekilde kullanman nasıl olur bılemem.ama bebiş düşünyosan al folıc plus

Canım şükür kaşıntm geçti hiç yok geçmişken gitmeyim demi.bebek düşünüyorum ama biraz daha bekleyecegm

X