Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparat kullanan daha memnun ama parmakdan cok daha kolaymis

Parmakta zor değil ben iki parmak soktuğumda eşli deneme yaptım sonra hamile kaldım ... Parmakta zor değil eğer aparat yoksa mecbur parmak yapmalısın beklememelisin ... Bir parmağını tamamen soktuğumda yenmişcesine çok sevinmiştim...

32 varmısın kız😄😄

Evet😊 canım 32 yaşına girdim Nisan'da. O yüzden bu durumu çok stres yaptım. Yaşım çok geçmeden anne olmak istiyorum. Allah isteyen herkese versin. Ben sana mavi aparatla ilgili bişey yazdım ona bakar mısın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım söylediğin gibi sıcak suya tuttum önce. Kanama olmasın zaten hiç problem değil, eşim de sorun etmiyo bunu. Eşim zaten fen bilgisi öğretmeni herşeyi biliyor😊bugün tatil bana maviyi deneyeceğim ama nasıl yapayım önce küçükten başlayıp yine aşama aşama mı yoksa direkt maviyi mi denesem. Ondan biraz korkuyorum açıkçası, ikincide acı hissettimya biraz maviyi alamam diye korkuyorum. Ama denicem pes etmek yok. Bi de bende namaz kılıyorum. Birisi yazmış abdest bozulur mu diye. Ben egzersizlerden sonra boy abdesti almıyorum. Namaz abdesti alıyorum tabiki. Niyet önemli bence. Teyzemin kızı jinekolog tesettürlü o da. Ondan boy abdestin bozulmaz dedi, bu hastalık kalbini bozma sen dedi. Neyse inşallah maviyi de başarırım🙏

Senin psikolojikmen nasıl kolayına geliyorsa .. Direk maviyi sokma ilk küçükten başla sok çıkar at ikinciye geç sok çıkar at üçüncüye geç... Bi dahaki yapışında diyelimki morda sıra ilk olarak morun bi alttaki küçüğünü sok hepsine gerek yok yapacağın aparatı bir alt boyunu sok beklet ondan sonra geç onun büyüğüne ...

Evet😊 canım 32 yaşına girdim Nisan'da. O yüzden bu durumu çok stres yaptım. Yaşım çok geçmeden anne olmak istiyorum. Allah isteyen herkese versin. Ben sana mavi aparatla ilgili bişey yazdım ona bakar mısın

Amin Rabbim istwyen herkese tattırsın evlat sevgisini... 32 göstermion 26-27 gibi gösterion...
Bugün eğer maviyi alırsan maviyi beklet moru al ... Diyelim yarın tekrar yapacan aparatlarla bu sefer en baştan başlama maviyi almıştın zaten maviyi sok beklet biraz çok değil 2-3 dk çıkar moru dene moru sok ... Moruda soktuysa. Ertesi gün deniyeceksen gene mordan başla morun bi büğüne geç anladın 😊 daha doğruusu anlatabildimmi😊

Anladım canım çok sağol. Evet herkes öle diyor. Yaşıma inanmıyorlar. Yüzüm küçük ve minyon olduğumdan sanırım. Mavide çok canım yanmaz inşallah.

Anladım canım çok sağol. Evet herkes öle diyor. Yaşıma inanmıyorlar. Yüzüm küçük ve minyon olduğumdan sanırım. Mavide çok canım yanmaz inşallah.

Emin ol bana inan hiç birinde canın yanmaz .. Hepsini aynı senin gibi zor zor aldım yapamıcam sandım sonra bi baktım bunlar neki dedim ... Yaptıkça kademe atladıça kolaylaşacak şimdi sen onlarla kademe kademe esnete eanete gidiyorsun hadi bakalım ne zaman yenecen sen bakalım seninde 1 hafta yı geçmez eminimki.. Pazar gününnr kadar aparatları yap bitir pazar günü eşli deneme ye geç geçtinde ilk denemende bitiyor zaten yeniyorsun.

Parmakta zor değil ben iki parmak soktuğumda eşli deneme yaptım sonra hamile kaldım ... Parmakta zor değil eğer aparat yoksa mecbur parmak yapmalısın beklememelisin ... Bir parmağını tamamen soktuğumda yenmişcesine çok sevinmiştim...

Ben tek parmak alabiliyorum sadece ikiyi asla yapamiyorum :KK43:

Ben tek parmak alabiliyorum sadece ikiyi asla yapamiyorum :KK43:

Hahahah 😄 bende öyle diordum biri yapan ikiyide yapıor ikinin tamamını sokmana gerek yok iki parmak yarıya kadar soktunmu tamamdır ben öyle yapmıştım.. Üç parmak alanda vardı ama ben hayatta yapamam dedim üç parmağıda denemedim .. Hadi ilk parmağı soktun iki parmak ucundan ucundan sokmaya başla halledersin

Emin ol bana inan hiç birinde canın yanmaz .. Hepsini aynı senin gibi zor zor aldım yapamıcam sandım sonra bi baktım bunlar neki dedim ... Yaptıkça kademe atladıça kolaylaşacak şimdi sen onlarla kademe kademe esnete eanete gidiyorsun hadi bakalım ne zaman yenecen sen bakalım seninde 1 hafta yı geçmez eminimki.. Pazar gününnr kadar aparatları yap bitir pazar günü eşli deneme ye geç geçtinde ilk denemende bitiyor zaten yeniyorsun.

Inşallah çok iyi motive ediyorsun beni. Bugün bi özel dersim var öğrencim gitsin denicem maviyi

CNm Hülya yenerse inş ki baba göre yenmiş oda bana göndercek ☺️Bende inş yener baskasına gönderrim

Ben sana da özelden atmıştım mesaj galiba gönderimmi sana die değilmi.. İnan 1 haftada halledersiniz 1 haftada hallede hallede giderseniz birbirinize gönderirseniz hepinizin eline ulaşır Allahın izniyle ...
Bu arada bana gönderen arkadaşa fiyatını sordum kargoyla 100-110 euro
Geliyormuş...

Inşallah çok iyi motive ediyorsun beni. Bugün bi özel dersim var öğrencim gitsin denicem maviyi

Uyyy hülya ısıtmadan yapma bi hoş oluyor insan .. Şeyi buz gibi oluyor acı sanıor onu ben en son büyüğünü aklıma gelmiştide ısıtmıştım😄 güZel gidiorsun senden pazara kadar hepsini almanı bekliyorum hatta en büyük pembeyi alıp evde onla gezmeni bi bütün olmanızı istiyorum😄
Bu arada nasıl yendimide anlatim pazar gününe kadar halleder eşli deneme geçersin belki .. Eşime ogün deniyelim dedim eşim yorgunum dedi çünkü denemekten artık olmamasından bıkmıştı sen birşey yapmıcan ben yapcam dedim .. Sırt üstü yattı bende çıktım üstüne ters pozisyondayım ama totom ona dönük şekilde üsteyim o yatıor.. Diz kapaklarımın altına koltuk yastıklarını koydum beni biraz yükseltti gerçi hiç gerek yokmuş ona sonradan onlarsızda yaptım ... Sonra pipisini zeytin yapladık tuttum elimle vajinama yerleştirdim eşime sen hiç birsey yapma konusma tepki bile verme ben kendin yavaş yavaş sokcam dedim ... Neyse vajinaya yerleştirdim yavaş yavaş oturdum takıldım binyerde bekledim derin derin nefes aldım biraz daha gittim sonra biraz daha bekledim yavaş yavaş soktum bi nokta var orada bekleyip derin nefes alıp ıkındın mı orası geçilior oradan sonra bi problem yok zaten tam anlamıyla girior.. Derin nefes alıp ıkındınmı ımınırkende sokmaya çalıştınmı olayyy bitiyorrr

Isıttım da aldım canım. Aynen benim eşim de başaramamaktan korktuğu için sanırım deneyelim dediğimde yorgunum diyor. En son onunkini biraz aldığımda sen yat hiç bişe yapma dedim bende. Ben onun üzerinde ama yüzüm ona dönüktü. Senin dediğin gibi deniyim bende eşimle ilk denerken.

Uyyy hülya ısıtmadan yapma bi hoş oluyor insan .. Şeyi buz gibi oluyor acı sanıor onu ben en son büyüğünü aklıma gelmiştide ısıtmıştım😄 güZel gidiorsun senden pazara kadar hepsini almanı bekliyorum hatta en büyük pembeyi alıp evde onla gezmeni bi bütün olmanızı istiyorum😄
Bu arada nasıl yendimide anlatim pazar gününe kadar halleder eşli deneme geçersin belki .. Eşime ogün deniyelim dedim eşim yorgunum dedi çünkü denemekten artık olmamasından bıkmıştı sen birşey yapmıcan ben yapcam dedim .. Sırt üstü yattı bende çıktım üstüne ters pozisyondayım ama totom ona dönük şekilde üsteyim o yatıor.. Diz kapaklarımın altına koltuk yastıklarını koydum beni biraz yükseltti gerçi hiç gerek yokmuş ona sonradan onlarsızda yaptım ... Sonra pipisini zeytin yapladık tuttum elimle vajinama yerleştirdim eşime sen hiç birsey yapma konusma tepki bile verme ben kendin yavaş yavaş sokcam dedim ... Neyse vajinaya yerleştirdim yavaş yavaş oturdum takıldım binyerde bekledim derin derin nefes aldım biraz daha gittim sonra biraz daha bekledim yavaş yavaş soktum bi nokta var orada bekleyip derin nefes alıp ıkındın mı orası geçilior oradan sonra bi problem yok zaten tam anlamıyla girior.. Derin nefes alıp ıkındınmı ımınırkende sokmaya çalıştınmı olayyy bitiyorrr

Egzersiz yapamıyorum ben bugun emla ile deneyeceğim.. Bilgisi olan var mı

Ne kadarlık evlisin ... Hiçmi egzersiz yapamıon ozaman eşinle denion ne kadar girdi.. Emlayı azıcık sürün yazıordu ama ben bol bol sürerdim hissizlik verior sanki odahada kötü gibi geliordu bana ama emlayla da yenen var tabiki

X