- 28 Ocak 2014
- 43
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.661
Selamun aleyküm kızlar...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Rabbim tez zamanda hepinizin kurtulmasını nasip etsin inşallah
Bende resimde gördüğünüz aparatlardan var burda tanıştığım bi arkadaşım yendikten sonra bana gönderdi sağolsun Rabbim binlerce kez razı olsun ondan taaa almanyadan bana ücretsiz gönderdi sağolsun..bende yendim burdan gerçekten ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum hatta gönderdiğim kişi yendikten sonra başka arkadaşa göndersin hepiniz kurtulun bu sıkıntıdan inşallah..5 sene sonra vajiyi yendim hayatım değişti yuvam değişti çok şükür Rabbimee... Dediğim gibi isteyen olursa bana yazsın .. Başkasının şeyine girmiş şeyi almak nasıl olur die düşünmeyin sirkeli suda dezenfekte ettikten sonra hiç birşey olmaz gerekirse prezervatif takarsınız içiniz rahat etmiorsa .. Gerçekten isteyen bana yazsın...
Eki Görüntüle 1085139
Ben istiyorum telefondan girdigim icin msj nerden yaziliyor bulamadim.
Sen bana msj atar msn o sekilde yazayim adresi.
bunları nerden bulabilirız acaba satın almak istiyorum.nerden bulabiliriz????????????
kimler var burda arkadaşlar
ben yenı katıldım aranıza.sız de vajınısmus hastasımısınız
Çok zor durumdayım olmuyor yapamıyorum
parmak egzersizleri işe yaramıyor mu ...23 aylık evliyim bende.. tüm parmak egzersizleri bitti tam eşimle denemelere başladık herşey tepetaklak oldu. eşim işini kaybetti 3 hafta alkol kullandı, yeni iş bulana kadar. 5 aydır herşey yolunda ama cinselliğin c'si bile kaçırıyor beni. evi temizler çamaşır atar her konuda yardımcı ama karşılığında birşey yok benden.
ben yenı katıldım aranıza.sız de
23 aylık evliyim bende.. tüm parmak egzersizleri bitti tam eşimle denemelere başladık herşey tepetaklak oldu. eşim işini kaybetti 3 hafta alkol kullandı, yeni iş bulana kadar. 5 aydır herşey yolunda ama cinselliğin c'si bile kaçırıyor beni. evi temizler çamaşır atar her konuda yardımcı ama karşılığında birşey yok benden.
Bende 2,5 ay yaşadım durumu ve çok şükür burası sayesinde atlattım
Size tavsiyem kegel egzersizlerini yapmanız
Parmak egzersizleri ilişkiye girmeden hemen önce yapmaniz da çok büyük yarar var. Ilişki sırasında gaz çıkartır gibi ikinin kaslarınız gevseyecek bu şekilde.
Allah yardımcınız olsun
ben yenı katıldım aranıza.sız de
Bende 2,5 ay yaşadım durumu ve çok şükür burası sayesinde atlattım
Size tavsiyem kegel egzersizlerini yapmanız
Parmak egzersizleri ilişkiye girmeden hemen önce yapmaniz da çok büyük yarar var. Ilişki sırasında gaz çıkartır gibi ikinin kaslarınız gevseyecek bu şekilde.
Allah yardımcınız olsun
tam olarak nasıl yapılıyor egzersiz bana da yardımcı olurmusunuz.ben bıraz alabılıyorum içerı ama hala yırtılma olmadı doktor sadece zara kadar gelip çekılmişsınız dıyor.bebek ıstıyoruz ne yapacağımı bılemıyorum sadece serce parmağımı sokabıluyrum .ayrıca parmağımı sokarsam yırtılırım cok acı cekerım dıye korkuyorum((
tam olarak nasıl yapılıyor egzersiz bana da yardımcı olurmusunuz.ben bıraz alabılıyorum içerı ama hala yırtılma olmadı doktor sadece zara kadar gelip çekılmişsınız dıyor.bebek ıstıyoruz ne yapacağımı bılemıyorum sadece serce parmağımı sokabıluyrum .ayrıca parmağımı sokarsam yırtılırım cok acı cekerım dıye korkuyorum((
:) gülümsedim cunku bende boyle sanıyordum. sonra cem beyle tanıstık, tedavıye basladık. vajınanın yapısını anlattı plastık organlarla. vajına oyle bişimiş ki oyle ne kan fışkırıyor ılıskıye gırınce ne de zarın yırtıldıgını parmakla ya da penısle anlaşılsın. örneğin doktorum bize demişti parmak egzersızlerıne baslamadan once "her hafta 1 kademe fazla parmak egzersızı olacagından kızlık zarı yavas yavas erıyecek" demıstı. kocama donup bunun sorun olup olmayacagını sormustu. malum kan gelmedı dıye namus cınayetı ıslenıyor bu ulkede. kısacası ne acı cekmesı @night 12, anlamıyorsun bile yırtıldıgını.
bız bebek dusunmuyoruz daha neyse ki... esımın annesı hariç:)
parmak egzersizleri çok işe yarıyor en azından ilk gün bir parmak bir boğum bile olmazdı. doktorum aparatlara karşı çıktı hatta parmak egzersizlerini eşimle yakınlaşmam için eşime yaptırttı. ilk günler tırnak üstü kadar başarabilirken 2 ayın sonunda 2 parmağın tamamında bile zorlanmıyordum. ama eve 2 kere sarhoş geldi eşim ki normaldi aslında çok büyük haksızlıkla işten çıkarılmıştı hemen iş buldu ama o arada alkol alması soğuttu beni. sonra tekrar psikiyatrımıza gittik ama o bizi çift terapisi için psikologa gönderdi. psikologta birşey diyemiyor ki bu konuda gerçekten uzman. 2 kere sarhos gelen adama sırt dönülür mü... şiddet yok taşkınlık yok. geldi yattı. ama o hali aklıma gelince dehşete düşüyorum.
neyse k egzersizleri beni eşimle aynı yatağa nasıl sokacak kisarılıyor yavas yavas vucudumda dolaşmaya baslıyor ama genıtal bolgeme sıra geldıgınde cok rahatsız oluyorum. dun ızınlıydı ben çalışıyordum. bır baktım basucumuza yenı tutsuler masaj kremlerı vs konmus. cocukla ılgılendır gıbı ılgılenıyor, hem cok hos hem cok buyuk baskı yaratıyor uzerımde beklentılerı.
sizi anlıyorum bende acı cktgım için hiç istek duymuyorum.eşim çok anlayışlı ama ona haksızlık ettıgım için uzuluyorum.üstelik bebek çok istiyor.ben bu dilatör setinden almayı düşünüyorum sızce işe yarar mı.hem ben onu soktgum zaman kızlığım yırtılmaz mıkafam cok karışık
sizi anlıyorum bende acı cktgım için hiç istek duymuyorum.eşim çok anlayışlı ama ona haksızlık ettıgım için uzuluyorum.üstelik bebek çok istiyor.ben bu dilatör setinden almayı düşünüyorum sızce işe yarar mı.hem ben onu soktgum zaman kızlığım yırtılmaz mıkafam cok karışık
malesef oyle
cnm merhaba bende vaji hastasıydım neyse ki atlattım. istersen sana da yardımcı olabilirimmm.. sormak istediğin herşeyi sorabilirsin