Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

23 aylık evliyim bende.. tüm parmak egzersizleri bitti tam eşimle denemelere başladık herşey tepetaklak oldu. eşim işini kaybetti 3 hafta alkol kullandı, yeni iş bulana kadar. 5 aydır herşey yolunda ama cinselliğin c'si bile kaçırıyor beni. evi temizler çamaşır atar her konuda yardımcı ama karşılığında birşey yok benden.

parmak egzersizleri işe yaramıyor mu ...

Çok zor durumdayım olmuyor yapamıyorum

parmak egzersizleri çok işe yarıyor en azından ilk gün bir parmak bir boğum bile olmazdı. doktorum aparatlara karşı çıktı hatta parmak egzersizlerini eşimle yakınlaşmam için eşime yaptırttı. ilk günler tırnak üstü kadar başarabilirken 2 ayın sonunda 2 parmağın tamamında bile zorlanmıyordum. ama eve 2 kere sarhoş geldi eşim ki normaldi aslında çok büyük haksızlıkla işten çıkarılmıştı hemen iş buldu ama o arada alkol alması soğuttu beni. sonra tekrar psikiyatrımıza gittik ama o bizi çift terapisi için psikologa gönderdi. psikologta birşey diyemiyor ki bu konuda gerçekten uzman. 2 kere sarhos gelen adama sırt dönülür mü... şiddet yok taşkınlık yok. geldi yattı. ama o hali aklıma gelince dehşete düşüyorum.

neyse k egzersizleri beni eşimle aynı yatağa nasıl sokacak ki sarılıyor yavas yavas vucudumda dolaşmaya baslıyor ama genıtal bolgeme sıra geldıgınde cok rahatsız oluyorum. dun ızınlıydı ben çalışıyordum. bır baktım basucumuza yenı tutsuler masaj kremlerı vs konmus. cocukla ılgılendır gıbı ılgılenıyor, hem cok hos hem cok buyuk baskı yaratıyor uzerımde beklentılerı.

sizi anlıyorum bende acı cktgım için hiç istek duymuyorum.eşim çok anlayışlı ama ona haksızlık ettıgım için uzuluyorum.üstelik bebek çok istiyor.ben bu dilatör setinden almayı düşünüyorum sızce işe yarar mı.hem ben onu soktgum zaman kızlığım yırtılmaz mı kafam cok karışık

cnm merhaba bende vaji hastasıydım neyse ki atlattım. istersen sana da yardımcı olabilirimmm.. sormak istediğin herşeyi sorabilirsin

ben acı cekemedım pek deneyemedık tam anlamıyla. bebek ıstemıyoruz bız cınsellıgı daha fazla yasamak ıstıyoruz. 2 senedır bekledık hemen hamıle kalmak kocama ceza olacak sanırım:) eğer ayıracak bir bütçeniz varsa doktorumu tavsiye edebilirim size. zira ben tam halledemedim ama en azından doktorum yüzünden değil zira vajinamı hallettik ancak kocama kızgınlıgım yuzunden bılıncaltım ket vuruyor.

ayrıca kızlık zarınız yırtılır bu aparatta da parmak egzersizinde de geçerli, kaçınılmaz.

doktorum da cem incesu acıbadem hastanesi'nde çalışıyor. hastanede cinsel işlev bozukluğu polikliniği var, her doktoru çok iyi değil örneğin psikologundan memnun kalmadım ama cem bey çok iyidir.

arkadaşlar merhaba.. ben de vaji hastasıydım. neyseki 2 ay önce yendim çok şükü
r.. isterseniz tecrübelerimle sizlere de yardımcı olabilirimm.. sormak istediklerinizi burdan sorabilirsiniz bana yardımcı olurum her zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…