Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Seni cok iyi anliyorum'neyseki kurtulmusun suan bende ayni durumdayim cok zor bi durum ya anlatilmaz ancak yasayan anlar

Ay kızlar kaçgğndür reglm bitsin diye beklyrm bitti egzersiz başlıcam nerden başlıcam nasıl başlıcam bilmiyorum kafayı yicem 3yl oldu bigün bile kaybetmek istemiyorum artık yaaa gercekten cok bıktım ya kızlar bu elma krem bnm hiç uyuşturmuyo bana bi faydası olmadı spry var onu sürüptemi başlasam ya yoksa anestol mu alyım yardım edin nolur bi yerden başlamam lzm 😞😞😞😞

Canim bak ben parmk dahi ypamadim inan hepnzden ktu drumdaydim gtmedgm doktor klmdi en son para ayarladim ankrda bunun tedavsni ypan doktora gttim ve aparatlarla calstrdi bni her gun calstm o aparatlarla cesaretim vardi inancimda vardi ama yarida tikaniyorum dye haydar dumen recetesini yaptim ve oldu. Ve ben asla ustte ypamam derdim dsuncesi bile korkunctu bna gore altta cok zor oldu ama ustte daha rhatmissss kesinlikle aparat yapin yada alin inanin cozmeye inanilmaz yardimci oluyo. Sormk isteyen arldslra yardmci olrm insallah..

Cnm sen önce Haydar dmn recetesiylemi yaptın yani öncesinde egzersiz yaptınmı ne kdr egzersiz yaptın su h.dümen reçetesini bende denicemde ne kdr işine yaradı onu merak ettim

Cnm sen önce Haydar dmn recetesiylemi yaptın yani öncesinde egzersiz yaptınmı ne kdr egzersiz yaptın su h.dümen reçetesini bende denicemde ne kdr işine yaradı onu merak ettim

Bn zten egzersz ypmstm aparatla 2-3 hftya yakin snrda bi cesaret bu aksam kesn olck dedm gttim hydar dumen recetesndekileri aldm ve oldu snra kullanmdm bile bi kere denedm onlrla smdi gyet normal ama kesnlikle ustte deneyin kontrol szde ve dha rhattttt

hayır sürtünme yolunu demedi, kendi kendini tatmin etmesine izin ver sen de yanında ol dedi. iyi hoş onu da dese şuan yapamıyorum. başkası mı var sorusunu eşim sordu iş arkadaşım olan biri hakkında olumlu yorum yapınca. oysa ben kocamı gerçekte seviyorum şüphe bile duymam. 5 yıl evlilik öncesi var. 2 yıldır da evliyiz. tam cinsel birleşme dışında herşey yaşanmıştı, beraber tatile gittik birbirimizin evinde kaldık vs... ama ilk başta çok korkuyordum eşim farklı pozisyonlardan oluşan cinsel ilişkiden bahsediyordu sanırım daha narin cümlelerle yaklaşsa böyle olmayacaktı. ya da suçu üzerimden atıyorum. ablamın cocugu oldu kaynanam başladı darısı size vs diye. kocam tapıyor ablamın cocuguna kokluyor kucagındna dusurmuyor biz eve gelıyoruz ıkı yabancı gibi. psikologa gidiyorum o soruyor bana "neden" diye... yahu bilsem sorar mıyım ben bu koltuğa oturur muyum dıyemıyorum. psikologa da kızamıyorum herşey düzgün hayatımda iş hayatım,kocam ailelerimiz vs... cocukluguma vs dönüyor ama zaman kaybı gibi geliyor bana.

bazen sabah aradan sarılıp uyandırıyor penisini sert hissetmek çok itici geliyor öpüşme vs iğrenç geliyor, birşey var işte kilitleyen ne bilmiyorum.

ince bir çizgi bu. arkadan sarılmasına bayılıyorum:) ama penisini hissettirmediği sürece. vucudumu okşamasına bayılıyorum ama goguslerıme dokunmadıgı surece. yuzume ufak opucukler kondurmasını sevıyorum ama dudaga gelmedıgı surece... kocamla değil cinsellıkle sorunum var benım.

çoook benziyor psikolojik durumumuz. seninle aynı durumdayım. oynaşmalar hoşuma gidiyor ama iş o noktaya varacağını hissedince ipler kopuyo bende... Allah yardımcımız olsun inşallah...:44:

Son düzenleme:
kısslar en son 2 parmakta kalmıştım bir daha deneme yapamadım .. eşim olmayınca yapabiliyorum oda bir süredir akşamları evden çıkmıyor :KK36::KK36:

3 parmağa geçmem lazım.. 3 parmak p... için yeterlimi acaba ??? :KK4::KK4:

Aparatı yapan peniside yapar ki sen iki kere yaşadım diorsun çok kolay halledersin aparatlaaa... Ben 5 sene yaşadım ,bana gönderen vaji arkadaşım ben 2senelik evliyken gene bana gönderim die teklif etmişti kızcağız.. Keşke ozaman tamam gönder deseymişim die çok ahlandım vahlandım...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Eger Kimseye gondermediysen bana gonderebilir misin

Selamun aleyküm kızlar...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Rabbim tez zamanda hepinizin kurtulmasını nasip etsin inşallah
Bende resimde gördüğünüz aparatlardan var burda tanıştığım bi arkadaşım yendikten sonra bana gönderdi sağolsun Rabbim binlerce kez razı olsun ondan taaa almanyadan bana ücretsiz gönderdi sağolsun..bende yendim burdan gerçekten ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum hatta gönderdiğim kişi yendikten sonra başka arkadaşa göndersin hepiniz kurtulun bu sıkıntıdan inşallah..5 sene sonra vajiyi yendim hayatım değişti yuvam değişti çok şükür Rabbimee... Dediğim gibi isteyen olursa bana yazsın .. Başkasının şeyine girmiş şeyi almak nasıl olur die düşünmeyin sirkeli suda dezenfekte ettikten sonra hiç birşey olmaz gerekirse prezervatif takarsınız içiniz rahat etmiorsa .. Gerçekten isteyen bana yazsın...
Eki Görüntüle 1085139

Ben istiyorum telefondan girdigim icin msj nerden yaziliyor bulamadim.
Sen bana msj atar msn o sekilde yazayim adresi.

çoook benziyor psikolojik durumumuz. seninle aynı durumdayım. oynaşmalar hoşuma gidiyor ama iş o noktaya varacağını hissedince ipler kopuyo bende... Allah yardımcımız olsun inşallah...:44:

nasıl atlatacağız bilmiyorum 2 senedir "biraz yüzümü sev, vucudumu sev hemen başka tarafa geçme" sözünden eşimi bunalttım dün akşam kıyamet koptu yine "psikolog bile kesmedi seni, ona da kulp buldun, ilaç kullan o zaman, kadınlık bu değil" vs...

haklı sanırım; ev temizliğini çamaşırı vs eşime yıktım daha doğrusu eşim herşeyi üzerine aldı sadece tedavime odaklanmam için ama bu sefer daha büyük baskı oluşturdu bu durum bende. 1 ay sonra 2.evlilik yıldönümümüz geliyor ve sonuç sıfıra sıfır. parmak egzersizleri bu durumda işe yaramıyor zira 2 parmağı tamamen aşmışken kocamı istemeyedikten sonra vajinismusu yensek ne olacak.

Son düzenleme:
X