Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Seni cok iyi anliyorum'neyseki kurtulmusun suan bende ayni durumdayim cok zor bi durum ya anlatilmaz ancak yasayan anlar

Ay kızlar kaçgğndür reglm bitsin diye beklyrm bitti egzersiz başlıcam nerden başlıcam nasıl başlıcam bilmiyorum kafayı yicem 3yl oldu bigün bile kaybetmek istemiyorum artık yaaa gercekten cok bıktım ya kızlar bu elma krem bnm hiç uyuşturmuyo bana bi faydası olmadı spry var onu sürüptemi başlasam ya yoksa anestol mu alyım yardım edin nolur bi yerden başlamam lzm 😞😞😞😞

Cnm sen önce Haydar dmn recetesiylemi yaptın yani öncesinde egzersiz yaptınmı ne kdr egzersiz yaptın su h.dümen reçetesini bende denicemde ne kdr işine yaradı onu merak ettim

Cnm sen önce Haydar dmn recetesiylemi yaptın yani öncesinde egzersiz yaptınmı ne kdr egzersiz yaptın su h.dümen reçetesini bende denicemde ne kdr işine yaradı onu merak ettim

Bn zten egzersz ypmstm aparatla 2-3 hftya yakin snrda bi cesaret bu aksam kesn olck dedm gttim hydar dumen recetesndekileri aldm ve oldu snra kullanmdm bile bi kere denedm onlrla smdi gyet normal ama kesnlikle ustte deneyin kontrol szde ve dha rhattttt

Son düzenleme:
kısslar en son 2 parmakta kalmıştım bir daha deneme yapamadım .. eşim olmayınca yapabiliyorum oda bir süredir akşamları evden çıkmıyor

3 parmağa geçmem lazım.. 3 parmak p... için yeterlimi acaba ???

Eger Kimseye gondermediysen bana gonderebilir misin

çoook benziyor psikolojik durumumuz. seninle aynı durumdayım. oynaşmalar hoşuma gidiyor ama iş o noktaya varacağını hissedince ipler kopuyo bende... Allah yardımcımız olsun inşallah...:44:

nasıl atlatacağız bilmiyorum 2 senedir "biraz yüzümü sev, vucudumu sev hemen başka tarafa geçme" sözünden eşimi bunalttım dün akşam kıyamet koptu yine "psikolog bile kesmedi seni, ona da kulp buldun, ilaç kullan o zaman, kadınlık bu değil" vs...

haklı sanırım; ev temizliğini çamaşırı vs eşime yıktım daha doğrusu eşim herşeyi üzerine aldı sadece tedavime odaklanmam için ama bu sefer daha büyük baskı oluşturdu bu durum bende. 1 ay sonra 2.evlilik yıldönümümüz geliyor ve sonuç sıfıra sıfır. parmak egzersizleri bu durumda işe yaramıyor zira 2 parmağı tamamen aşmışken kocamı istemeyedikten sonra vajinismusu yensek ne olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…