-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.701
geçen hafta ben dedim eşime çok üzerime düşünce"beni böyle çekmek zorunda değilsin boşayabilirsin beni" diye. sonra hiçbişey demeden geldi arkamdan sarıldı tüm akşam vucudumu sevdı,sakınlestırmeye calıstı. "10 sene bıle surecegını bılsem beklerım ama adım attıgını gormek ıstıyorum; tedavın ıcın pes ettıgını gormek ıstemıyorum" dedı. "benım sertleşme sorunum olsa 2 sene, hıcbır adım atmasam bu adam ne yapmaya çalışıyor diye düşünmez misin" dedi. fazla ileri gidiyorum sanırım ondan sonra da haftada hatta aydabir iki bira içmesini laf ediyorum.belki de beni boşayabilirsin kendime güvenmeyişimin dışa vurumu. inancım var mı bilmiyorum bunu aşabileceğime. seks yapmadan cocuk sahıbı olma sansım olsa kabul ederdim sanırım:) ne kadar sure gectı sız yenene kadar evlılık tarıhınden sonra?
peki nasıl topladınız? eşim 3 hafta işsiz kaldı 4 aydır aksattım eşli denemeleri. doktorum bile benle işin yok önce evlilik terapisi görün siz dedi oysa sorun gerçekten bende. nasıl unutuldu işsizlik günleri. maddiyat çok sorun olmadı ama manen çökmüştüm ben kocamı işsizlik karsısında pes ettıgını gorunce. psıkolog bıle abartıyorsun demeye getırıyor en son ılaclı tedavı önerdi. ben de gıtmedım daha ona da.
cnm benim tamam eşin seni bekleyebilir ama şuan yenisiniz. ilk başlarda bizdede öleydi. ama zamanla etraftan çocuk baskısı başladı. bizden sonra evlenenlerin çocuğu oldu. çocuğunuz olmuyor mu gibisinden sorular başladı. bunlarıda eşim kaldıramadı. ve bendende tedavi konusunda bişi göremeyince bana baskı uyguladı. ama bak ben diorum ki iyiki bana baskı uygulamış ki bende kafamı duvara vurdum ve becerdim. ben egzersize başladım 4 . gün eş denemesinde eşimin penisinin yarısını alabildim. o gün çok zorlamadık. ama eşimin gözlerinin içinde ayrı bi mutluluk gördüm. eşim bana dediki bizimde artık çocuğumuz olacak... ve o an varya yerin dibine girdim. niye 2 sene bekledim deidm. bak cnm vajinismus sadece erteleme hastalığıdr bunu sakın unutma. erteledikçe kafanda daha da büyütürsün. ben 4.gün yendiysem sende yaparsın...
çok haklısın bu yönümüzde çok benziyor.. evin bütün işlerinde yardımcı .. sabahları işe giderken bi dudak istiyo öpüp kaçıyorum.. bu ne şimdi diyor....
akşamda aynı .. bari 3 saniye öp diyo adam yazık :)
bakalım şu 3. parmağa geçeyimde gözümü yumup bi çocuk yapacam artık (((( 52:
peki herhangi bir destek almadan kişisel motivasyonla mı başardınız bunu?[/QUOTE
evet cnm destek almadan kendim yendim. eşimin söledikleri yetti bana. biz eş denemesine geçtiğimizde herkes üstte yendiğini anlattı. ama ben öle yapamadım. ben alta geçtim eşim üste. artık yerini de bildiğim için kendim tutarak yaptım. bak cnm bide orgazm anında orası açılıo. penis de orası için olan birşey. ve kolaylıkla girio da. şahsen ben penisi aparattan daha kolay alabildimmmm
ben ekndimi çok şımarttım sanırım bilmiyorum sizin söylediklerinizden sonra bakalım yeni bir rota çizmem gerek gibi. ya eşimin desteğini suistimal ediyorum ya da gerçekten çok zayıfım.
yalnız bu da tedavilik bir durum... frijit deniyor. şimdi bunu arastırıyorum. psikologuma "cocuk sahıbı olma sartı olmasa seks yapmayı ıstemem" dedıgımde hıc gercek anlamda orgazm olmadın ki tedavın bıtınce tekrar konusalım demıstı. ne kadarlık evlısın bılmıyorum ama 2 sene sonunda esımın sabrı tasıyor boyle jenga gıbı yıkılacak bısıler bızde yanı şimdi siz guluyorsunuz " adam yazık" dıyıp ama:)) ılerde ben kendı adıma korkuyorum uzun suredır dalaşmıyor gel buraya vs demıyoroufff kendı adıma ağlanacak halıme guluyorum bu durumda bıle kocalarımızın ılgısı hosumuza gıdıyor:))[QUOTE=
bilmiyom bacım .. ben de çok psikologlara gittim de şansıma doğru düzgün biri çıkmadı 2. seansta kaçtım. sonra antidepresan verdi iyice soğudum herşeyden bırakalı 2 sene oluyo ama ben düzelmedim...
ben söylüyorum boşanmak isterse hiç naz etmem adama işkence etmeye de niyetim yok... şimdilik sorun etmiyor yada bana yansıtmıyor.. çocuk olaydı iyiydi(((
cnmmmm bence alışmadan çocuk düşünme. ben yeneli 2 ay oldu. bende istiyorum çocuk. ama yüzde yüz alışmadan istemiorum. araya hamilelik doğum girince soğursun.. sormak istediğin bişi olursa yardımcı olurum
cnm evet kalabilrsin ama bence acele etme. daha ilişkiye alışmadan hamile kalırsan eğer hamile kaldıktan sonra hiç alışamazsın. işte karşına duvar gibi birşeyin çıkması da yanlış yönde olman. kaydıraktan kaymayı düşün. kaydırağın ilk başına otururuz. burayı penisin yada aparatın ilk girdiği an gibi düşlün. daha sonra katdıraktan aşağı doğru kayarız demi?? düzdüz kayamayızz. işte penis de öle. hafif aşağı doğru eğdireceksin. oreasın zaten içi boş o gider
peki herhangi bir destek almadan kişisel motivasyonla mı başardınız bunu?[/QUOTE
evet cnm destek almadan kendim yendim. eşimin söledikleri yetti bana. biz eş denemesine geçtiğimizde herkes üstte yendiğini anlattı. ama ben öle yapamadım. ben alta geçtim eşim üste. artık yerini de bildiğim için kendim tutarak yaptım. bak cnm bide orgazm anında orası açılıo. penis de orası için olan birşey. ve kolaylıkla girio da. şahsen ben penisi aparattan daha kolay alabildimmmm
ben de bırazını alabılıyorum ama zarım yırtılcak kadar değil.snrım ben acıdan çok korkuyorum çünkü çok canım yanıyor.ya da ben andgını düşünüyorum((((((((
cnm bak penis etten yapılan ve orası için yapılan bi organ.. ve niye bize zarar verebilsin ki????nayrıca kendini de düşün. kendinde zevk alacaksın. niye kendini böle bişeyden mahrum bırakıosun.. emin ol ki yatakta sen ne kadar zevk alırsan eşin de o kadar zevk alır. o adamı sen etkilersin.. bak ben seni anlıorum ama sen diosun ki egzersiz işi tamam. sadece o olmuo. ama bide şöle düşün. oraya birşeyler girdi. ve emin ol apartlar daha zor. niye penis de girmesin ki???
bizde aynı pozisyonda yaptık ve yapıyoruz canım herkes farklı şekilde rahat ediyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar 9 aydir evliyim ve hala iliskiye giremedim.parmak egzersizlerini denedim tam bi basari saglayamadim psikolojim bozuldu ne iliski ne egzerdiz deniyorm 1 aydir.olmuyo ben yapamicam gibi geliyo cok zor bisi bu.esimde saatlerce ugrasiyo ben istemeden asla bisi yapmiyo.cok anlayisli ve ben onu cok seviyorum artik su adami mutlu etmek istiyorum o bunu hakediyo.lutfen yardim edin fikir verin.en rahat pozisyonlar hakkinda bilgi verin.birde alkol alip denesem faydasi olurmu?
kizlar ben 4 yildir bu illetle ugrasiyorum. oyle egzersiz falan denemedim. p.. dokundurmasina izin veriyorum hersey yolunda acilir gibi oluyo ama sonra sanki bir duvar.. yani asamiyorum. doktoruna asilama teklif eden oldu mu? allahtan en buyuk dilegim bir evlat. biz artik cinsellik boyutunu unuttuk. esim neredeyse 40 yasina geldi. nasil istiyoruz beni en iyi siz anlarsiniz. isin kotu tarafi bebegimiz olacak mi onu bile bilmiyoruz bu illeti asamadigimiz icin. normal bir doktora gidip (ozel) sorunumu anlatip asilama istedigimi soylicem ama cesaret edemiyorum tepki gosterirler mi sizce? buna hakki yok tabiki de.. su an oyle bir ruh halindeyim ki evliligim sabun kopugu gibi kayip gidiyo yas geciyo. araya bebek girerse daha da sogur gibi yorum yapilmasin lutfen. buna katilmiyorum benim durumum farkli. su an cinselligin onune gecti evlat ozlemi.
zar bozulmadan da hamilelik olabiliyor bence o kadarini alabiliyosaniz ileri de gidebilirsiniz bu bir basari. ben o kadarini bile yapamiyorum. ya biz 10 yildir tanisiyoruz birbirimizi o kadar istedikki evlenmeden olmaz dusuncesi yuzunden bunu yasiyorum. keske zamaninda sonucu ne olursa olsun yasasaymisim. esim bana parmaginin ucuyla dokunsa bulutlarin uzerindeyim bizim oyle guzel bir elektrigimiz var. ama olmuyo iste. ikimizde cok yiprandik. evde en ufak bir olaydan kavga ediyoruz artik. ikimiz de bittik. bu yon olayini bende duymustum ona dikkat ederek dene arkadasim..