- 10 Mart 2013
- 55
- 2
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.681
nasıl başardınız ben sadece serce parmağımı sokabılıyorum.ayrıca eşim bıraz girebılıyr ama kızlık zarım duruyor doktor zarı gecememişsınız dıyor
@burcu anlatır mısın tüm aşamaları geçen birisi yani parmak egzersizleri bitti ama eşimin yaklaşmasına izin veremiyorum. ne yapmak gerekir ne önerirsin? mesela siz zorlanırken eşinizle atıştığınızda nasıl motivasyonunuzu kaybetmediniz
cnmmm benim öncelikle biraz sakin ol ve olacağını düşün.. bak ne güzel serçe parmağını sokabiliosun.. en azından oraya birşeyler girebildiğini kafana oturtmuşsundur artık.. canım peki sen yönü bilio musun???? bu konuda bilgin var mı???*
yön derken ? anlayamadım bılmıyorum
içeri girebiliyor eşim ama sonra dedğiniz gıbı duvar gıbı bişey çıkıyor ıtsemde gıtmıyor ... ben acıdan korkuyorum galıba cok acıyacak içmde bır et parçası var yırtılacak gıbı hıssedıyorum çok korkuyrumcnm tabiki anlatırımmm.. bak ben ilk başta öğrenmem gerekenleri öğrendim. öle hemen egzersize başlamadım.. ilk önce niye olmasın dedim. yapanların benden ne fazlası var ki. ve ayrıca eşim bebek istiyor bu da onun hakkı. bunları beynime oturttum. biraz rahatladım. daha sonra elime ayna alıp vajina bölegesini incelemeye başladım. ıkındıkça oranın açıldığını gördüm. ertesi günde bu siteden yön olayını öğrendim. vajina popo yönündeymiş. yani parmağını yada aparatı düz bi şekilde sokma. hafif aşağı doğru eğdir. o zaman gidiyor. düz bi şekilde itemezsin. karşında duvar varmış gibi hissedersin. ben ilk başta parmağımı bile sokamıodum. işe kulak pamuğuyla başladım. derin derin nefes aldım ıkınırken bie tane kulak pamuğunu alabildim. hemen o gazla 4 tane kulak pamuğunu sitreçledim ve onuda alabildim. yönünü bilince biraz da ıkınınca oluomuş.. ben tabe hemen durmadan aparatı kalınlaştırdım o gün 9 taneye kadar çıktım.. biraz baskı ve tuvalet hissetmen çok normall tabe.. ertesi günde mumdan aparat yaptım. bakkal mumuna peçete sardım ve sitreçledim. evet onuda alabilmiştim olmuştu... 2 gün daha bakkal mumuyla denedim daha sonra eş denemesine geçtimmm
cnm mesela parmak olsun aparat olsun soktuğun zaman düz bi şekilde mi sokuosun. eğer dümdüz kattırırsan girmez karşına duvar gibi bişi çıkar. hafif eğdirmen gerekir.
cnm tabiki anlatırımmm.. bak ben ilk başta öğrenmem gerekenleri öğrendim. öle hemen egzersize başlamadım.. ilk önce niye olmasın dedim. yapanların benden ne fazlası var ki. ve ayrıca eşim bebek istiyor bu da onun hakkı. bunları beynime oturttum. biraz rahatladım. daha sonra elime ayna alıp vajina bölegesini incelemeye başladım. ıkındıkça oranın açıldığını gördüm. ertesi günde bu siteden yön olayını öğrendim. vajina popo yönündeymiş. yani parmağını yada aparatı düz bi şekilde sokma. hafif aşağı doğru eğdir. o zaman gidiyor. düz bi şekilde itemezsin. karşında duvar varmış gibi hissedersin. ben ilk başta parmağımı bile sokamıodum. işe kulak pamuğuyla başladım. derin derin nefes aldım ıkınırken bie tane kulak pamuğunu alabildim. hemen o gazla 4 tane kulak pamuğunu sitreçledim ve onuda alabildim. yönünü bilince biraz da ıkınınca oluomuş.. ben tabe hemen durmadan aparatı kalınlaştırdım o gün 9 taneye kadar çıktım.. biraz baskı ve tuvalet hissetmen çok normall tabe.. ertesi günde mumdan aparat yaptım. bakkal mumuna peçete sardım ve sitreçledim. evet onuda alabilmiştim olmuştu... 2 gün daha bakkal mumuyla denedim daha sonra eş denemesine geçtimmm
içeri girebiliyor eşim ama sonra dedğiniz gıbı duvar gıbı bişey çıkıyor ıtsemde gıtmıyor ... ben acıdan korkuyorum galıba cok acıyacak içmde bır et parçası var yırtılacak gıbı hıssedıyorum çok korkuyrum(( bız bu halde bebek ıstıyoruz yanı eşim zara kadar yakşabıldıg için içerıye boşalıyor bu şekılde hamıle kalabılırmıyız sızce ((
evet anladım şimdi.ben dun bu sıtede okudum bırısı yamış asaşı bastır dıye serçe parmağımı sokabıldım dun aşağı doğru ıtınce :) haklıınız ama sanırım ben acıdan kaynaklı korkuyrum çok canım yanacak sanyorum... doktoragıtmek ıstemıyorum sızın gıbı kednımbaşarmak ısıtyorum.sizce dılatör alsam işe yaramı viblator aldım kalın oldgu için onu sokamadım ...bu dlatörler boy boy oluyormusu sanırım... öylemı yapamyım.pekı sız bu sekılde zarınızı kendınız mı yırttınız yoksa esınız mı
biz bunları geçtik zor kısmı bitti. tam ben üstte olacak şekilde egzersizlere başladık eşimin iş olayı patlak verdi o günden sonra da olmuyor. eşimin "senin tek parça kısa geceliklerin vardı" demesi bile itiyor beni, polar pijamalarımı çıkartamıyorum.sabah uykumdan öpücükle uyandırıyor zor kaçıyorum, gece uykumdan uyandırıyor paylıyorum karsımda cocuk var sanki... bir kutu bıra ıcınce de o açıyor agzını. ben bu kadar anlayıs gosterıyorum neden diye soruyor. kendimi sünepe gibi hissediyorum.
bunu nasıl aşacağım yoksa vajınaya penıs nasıl gırer nasıl genısler cocuk nasıl cıkar vajına nasıl penıse gore sekıl alır... bunları doktorumuz bıze tek tek anlattı, korkum kalmadı. ama istek yok.
cnm ama bu eşinin en doğal hakkı.. sen böle devam edersen eğer evliliğini riske atarsın.. bende senin gibiydim. eşim çok anlayıştı ama ben sürekli binbir bahaneyle kaçıodum. hastalık rolü bile yapıodum düşün artık.. en sonunda eşim bu böle devam etmez ben çocuk istiorum ya çözüm bul yada ayrılalım dedi. beynimden vuruldum resmen.. ama eşim haklıydı artık bişeyler olmalıydı. eşim iyiki bana karşı öle şeyler sölemiş ki ben hemen ertesi gün başlamıştım olaya. ve 4.gün eş denemesinde de yendim...ben eşimi kaybedebilrdim evliliğim bitebilrdi.. bunları düşün cnm. etrafında birçok kişinin çocuğu vardır. sende bunu hakediosun en baştada eşin tabe.
23 aylık evliyim bende.. tüm parmak egzersizleri bitti tam eşimle denemelere başladık herşey tepetaklak oldu. eşim işini kaybetti 3 hafta alkol kullandı, yeni iş bulana kadar. 5 aydır herşey yolunda ama cinselliğin c'si bile kaçırıyor beni. evi temizler çamaşır atar her konuda yardımcı ama karşılığında birşey yok benden.
tam olarak nasıl yapılıyor egzersiz bana da yardımcı olurmusunuz.ben bıraz alabılıyorum içerı ama hala yırtılma olmadı doktor sadece zara kadar gelip çekılmişsınız dıyor.bebek ıstıyoruz ne yapacağımı bılemıyorum sadece serce parmağımı sokabıluyrum .ayrıca parmağımı sokarsam yırtılırım cok acı cekerım dıye korkuyorum((
parmak egzersizinde sen acıyı hıssettiğin için yırtılma olmaz ama ihtimali de var. yırtılmayı bence eşinizle ilişkide yapmaya çalışın.
Canim bu biz vajililerin kaderi galiba tam herseyi halleder egzersizleri basarir es denemesine geceriz bise cikarr bendede oyle oldu esim isten ciktii hayatmiz resmen degisti ama pes etme olacakk hayatta ne zorlukla karsilasirsan karsilazz bizi esas yikan bu vaji o duzelince hic bise umrunda olmuyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun
nasıl atlatacağız bilmiyorum 2 senedir "biraz yüzümü sev, vucudumu sev hemen başka tarafa geçme" sözünden eşimi bunalttım dün akşam kıyamet koptu yine "psikolog bile kesmedi seni, ona da kulp buldun, ilaç kullan o zaman, kadınlık bu değil" vs...
haklı sanırım; ev temizliğini çamaşırı vs eşime yıktım daha doğrusu eşim herşeyi üzerine aldı sadece tedavime odaklanmam için ama bu sefer daha büyük baskı oluşturdu bu durum bende. 1 ay sonra 2.evlilik yıldönümümüz geliyor ve sonuç sıfıra sıfır. parmak egzersizleri bu durumda işe yaramıyor zira 2 parmağı tamamen aşmışken kocamı istemeyedikten sonra vajinismusu yensek ne olacak.
çok haklısın bu yönümüzde çok benziyor.. evin bütün işlerinde yardımcı .. sabahları işe giderken bi dudak istiyo öpüp kaçıyorum.. bu ne şimdi diyor....
akşamda aynı .. bari 3 saniye öp diyo adam yazık :)
bakalım şu 3. parmağa geçeyimde gözümü yumup bi çocuk yapacam artık (((( 52: