Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kimseyle paylaşamamaktan artık patlamak üzereyim evliliğim bitmek üzere ve ben artık tükendim..

olmuyor işte yapamıyorum neden evlendimki of ya..

Canım doktora gttnmi . .
Nolur evliliğim bitmk üzere deme ya . herşeyin bi çözümüwardır.
Bak hergün vajiyi yenen arkadaşlarwar . bizde yeneriz İnşallah :nazar:

guest bak yanlız değlsin hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz . . . ne yazıkki hepimiz bu sorundan müzdaripiz. ve yenen bütün arkadaşlar ben bile yaptıysam herkes yapar diyor.ve dikkat ettnmi bilmiorum herbiri ben yapamam kelimesnin arkasnda duran bayanlar

şunuda söylemeden geçemicem bi yanım yaparım bi yanım yapamam diyor. ne ylan söyliyim terazi şuanda eşit. ama uyuşturucu spreyleri aldm. bunlarla yapıcağımı düşünüyorum . . . benim yapanlardan ne eksiğim warki :sinifsinif:

şunuda söylemeden geçemicem bi yanım yaparım bi yanım yapamam diyor. ne ylan söyliyim terazi şuanda eşit. ama uyuşturucu spreyleri aldm. bunlarla yapıcağımı düşünüyorum . . . benim yapanlardan ne eksiğim warki :sinifsinif:

emlayı denedim okadar çok bekledimki hiç uyuşmadı maksimum süreye kadar bekledim en son ama yine olmadı.. çok kararlı oluyorum o noktada yine olmuyor.. eşimde zaten çok kötü tepki veriyor artık başıma kalkılmasından yoruldum..

2 aydır bende aynı sıkıntıyı çekiyorum yatağa girmek istemiyordum , dün dr. gittim kontrollerden geçtim
krem verdi bi de rahim ağzında küçük bir yara oluşmuş onada fitil kullanmaya başladım bakalım ne olacak allah büyüktür. Ama ağrım çok fazla sanırım sizlerde hemen hemen aynı sıkıntıyla karşılaşmışsınız inşallah sizinki gibi benimde hemen geçer

albenimm nasıll gidiyoo canımm ben hasta oldumm.böylece egzersizlere başlayamadımm.bende anestol kullancamm doktor onu verdii bana.

cnm bugün biraz düzelme var tahrişi azaldı sanırım zemuszemus arkadaşlardan allah razı olsun bepanthen kullanıyorum ii gelio inşallah hiç bişey kalmazsa eger tekrar egzersizlere dönecem :eek: bakalım 2 gün sonra ancak şuan egzersize başlarsam daha iyileşmedi tekrar tahriş ederim bu sefer dayanamam walla Çok üzgünüm çoook
canım senin nasıl gidiooooo napiosunn egzersize başladın mııı

ya ben emla denedim uyuşmadı acaba sprey emladan daha mı etkili olur bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

canım ben o dediğiniz spreyi denedim.uyuşturuyor ama inan kafada bitirmediğin sürece hiçbir işe yaramıyor..uyuşturdu denedim eşimle ama kendimi yine kastığım için yapamadık..kendimizi kastıımız sürece ne kadar uyuşturursak uyuşturalım ve zorlarsak zorlayalım olmuyor..ben tekrar denicem yinede.burdaki arkadaşların çoğu parmak egzersiziyle yenmiş...ben doktora gitmek istemediğim için hala kendim yapmak için uğraşıyoırum.parmak egzersizinide yapamıyorum istemiyorumda zaten....ama sen yapabilirsen egzersiz yap zaten mantııklı olanda o.yada doktora git mutlaka.evliliğini kurtarmaya çalış canımm...

bitmiş bi evlilikte aslında ben sündürüyorum zaten..

yapamıyorum olmuyor işte..

canım ne zamandır evlisin? yaaa hırs yap ltfen parmak egzersizleri yapp evliliğim bitti deme amaaa bende senin gibiyim eşimle aram çok bozuk ama bian önce egzersizlere tekrar başlamak istiyorum gittikçe kötüye gidioruz bi de düşün ben yeni evliyim mirmirmirmir kocam hemen bıktı benden :roflol:

merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve evliliğimn ilk 9 ayını vajınusmus belasıyla geçirdim
evde başka bi siteden arkadaşların yardımıyla parmak egzersiziyle yendim ve inanın egzersiz olmadan olmuyo 1 ay üstüne gittim zor olsada kesinlikle bırakmadım ve başardım
ama bence emla krem veya sprey denemeyin
niyetiniz orayı uyuşturmak olmasın ben sadece kaygenlaştırıcı jel almıştım eczaneden ve eldiven.. sadece bunları kullandım ve benim gibi korkak birisi bunu başardıysa herkes yapar
ve şu da çok önemli parmak egzersizlerini tamamladıktan sonra ilişki deneyin

bütün sayfaları okumadım bilmiyorum belki yazdıklarımı zaten biliyosunuzdur ama ben sadece ümit olmak istedim çünkü yaşadığım dönemde başaran her arkadaşı duyunca kendime güvenim artıyodu
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

X