Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar size önerim doktora gitmelisiniz doktor derken murat ulusoya ben bütün doktorları denedim nerdeyse kimse bu işle ilgilenmiyor diplomalarını almıs asmıslar sadece bizi sömüren böyle doktorları kınıyorum doktor değiller sıfatları doktor sadece malesef
gel görkü 2 yıl boyuunca cektim girmediğim muane gitmediğim doktor kalmadı gizli gizli memeleket memeleket eşimle gazdık ama neyazıkki hem maddi yönden yıkıldık hem manevi yönden ve 2 tabe asılama yaptırdım bunlarda tıtmadı kaderime küsüp aglarken dr ulusoyun sitesini gördüm ve bi denesemmi dedim içimde celişkiler coktuu dr lada konustlum ama kendime güvenim hiç yoktu neyse bi denim dedim kredi cektim bankadan boynum bükük yine keloglan gibi yola cıktık ama tam 1 bucuk günde hallettik 2 seansta allah dr murat ulusoydan razı olsun keske beni dinlesenizde hayatı kendinize zehir etmeseniz gitseniz orda mutluluga kavusurdunuz bende burda cok dertlestim nebilim en etkili anestesi ilacları kullandım neler yapmadımki hangi doktora gitmedimki hepside catala yatırmak tan baska bakmaktan canımı yakmaktan baska bişey yapmadı tuvalete oturamaz hale gelmistim yanlıs tedavi sonuncu alla yardım etsin

ne kadar ücret ödediniz ulusoya bende gitmek istiyorum ama hamileyim en azından 9 ay para biriktiririm ama eşimde bir dert gitmek istemiyorÇok üzgünüm çoook

ne kadar ücret ödediniz ulusoya bende gitmek istiyorum ama hamileyim en azından 9 ay para biriktiririm ama eşimde bir dert gitmek istemiyorÇok üzgünüm çoook

canım benim gitmeni siddetle istiyorum
4 milyar vermiştim ben şimdi 4 bucuk olmus galiba
ama değer ben bos tedavilere 10 bin küsür verdim neyazıkki
buarada nasıl hamile kaldın bacım bende vejinusmusken cok denedim ama olmadı (
2 tanede aşolama yaptırdım oda olmadı
sen nasıl basardın :gitme:

BENıMOCUM.. ben yılbaşında yendim bu vajiyi parmak egzersizi sayesinde..
sonra hemen bebek çalışmalarına başladım o ay kimyasal gebelik yaşadım bir kaç ay ara verdim sonra gene denedim ve bebişim benimle çok şükür..
şimdi 4 aylık hamileyim yani vajiliyken hamile kalmadım ve asla kalmayıda düşünmedim.. üstelik ben 5 yıldan fazla yaşadım vajiyi..

birde tatlım sen dr konttolünden geçtinmi vajiyi yendikten sonra.. bu çok önemli çünkü..

iyi canım allah sana bagıslasın hayır lı olsun
vijunusmusken asılama tedavisinde felan üstten kontrol etmişlerdi ozamanlar bişeyyoktu ben doktorları sevmiyorum allah düşürmesin gitmek istemiyorum illa vejinadan bakıncamı görünecek zamanında karnımdan baktılar tedaviden sonra hiç dr gitmedim canım tesekkürler

saol canım inşllah seninde bebişin olur..
yalnız bebiş için bir takım testler yapılıyo, bunları yaptırsan çok daha iyi olur.. alttan yumurtalıklarına bakılıyo ve kan testleri falan yapılıyo.. çok basit şeyler yani..
biz vajililer zaten dr lardan hep uzağızdır durumumuzdan dolayı seni anlıyorum ama kesinlikle bir dr kontrolunden geçki sana durumun ne olduğunu söylesin..
vajiyi ne kdar oldu bilimiyorum ama bebiş içinde uyman gereken bazı şeyler var.. istersen bunları özelden atarım sana..
ama önce dr derim ben..

yok muane olmaktan korkmuyorum cok sükür öylebi sıkıntım yok ama doktorları sevmiyorum hep sahte doktorlarla karsılastım galiba ondan hamile kasam bile gidebileceğim bi dooktor bile yok kafamda :)) valla nerdeyse evde kendim dogum yapmak istiyorum:)):kedi:
buarada 3 yılımda astım mayıs ayında canım yani 4 ay oluyo normal ilişkiye :kedi:cok sükür

daha önce yazmıştım vajiyi yenmeden hamile kalmayın ben okadar odaklanmıştımki vajiyi yeneceğim diye bir tane çocugum var 2.hamileyim arada 1tane kimyasal gebelik geçirdim ama hlen vajiyim gülermisin aglarmısın

helal olsun senin arkadaşa yaaaa bizden ii çıktı :sinifsinif: off ya ayaz bende egzersiz yapiodum önceden içim rahattaı vaji tahriş oldu 5 gündür egzersiz de yapamıomm acıdann off ya o kadar sinire bağladım ki herkese çatıom önceden moralim yüksekti gülüp duruyodum herkese mafoldumben yaaa kızlar gerçekten egzersiz moral düzeltiyo muş yaa :gitme:

karameeeeeeeeeeeeeel çok sevindim yaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum herkes kurtuluo sadece ben mi kalacam nolur benim içinde dua edin de egzersizlere başlayımmm mafoldumben

ben de kendı kendıme yendım kızlar,ben yapabıldıysem herkes yapar sanırım..

benım oyle yıllar sürmedi ,ama bızım ıcın uzun bır sureydı..eşimle 8 yıldık bırlıkteydık ama yapamamıstık.

tam bır nokta vardı oraya deydıgı an ıtıyordum kasıyordum ,sonra sonra eşim en büyük yardımcımdı parmak egzersızını o ogrettı bana okuyup okuyup :)

sonra sonra oldu ,beni kan tutardı bende kı cok kanıcak olayı ıdı ,sonradan cozdüm :)

hıc kanamadı bıle,sadece içi boş yuvarlak oldu o kadar :)

benim zar bozuldu sanırım çünkü sinek ısırığı gibi bi acı hissettim kanda geldi ama hala denediğimde kan geliyo anlamadım

aleynacim cnmm sizin anladigim kadariyla zorlama olmus kan gelir ozaman her iliskinde bir muddet gelebilir..ayni senin olayini yasayan bir bayan daha vardi ama hatirlamiorum nerde okudum..dr gitmis ve ona dr demiski zorlama olmus tahris olmus demis isterseniz ara verin biraz denemelernize cnm

emla ile hiç bi acı hissetmedim. zarın oluğu yere az sürdüm. sadece emla biraz yakıo başta o kadar . ibraz beklemek lazım sonra da.

arkadasim ayhh guldurdun beni cok kaydirigubbakcemile3 oyle hemen kolay degil zarin oldugu yere krem surmek nasil boyle bir kaniya vardin sastimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

bendim serracım tabi bi daha yapamayan da bendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…