B
benimo
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.641
ne kadar ücret ödediniz ulusoya bende gitmek istiyorum ama hamileyim en azından 9 ay para biriktiririm ama eşimde bir dert gitmek istemiyorÇok üzgünüm çoook
dilek sen doğum yaptınmı:1shok: hamilesin sanıyommm bennnnfisfisfiscanım, doğumdan sonra parmak egzersizlerine de başlayabilirsin..
birçok kişi bşardı bu sayede.. tabi bende..
ne kadar ücret ödediniz ulusoya bende gitmek istiyorum ama hamileyim en azından 9 ay para biriktiririm ama eşimde bir dert gitmek istemiyorÇok üzgünüm çoook
çalıştığım yerde iş arkadaşım var 28 yaşında 2 ay önce evlendi 1.5 ay bişey yapamamişlar geldı bana anlattı bende bıldığım kadarıyla parmak egzersızlerı kegel egzersıznı fılan anlattım kızda cesaret var walla hemen denemiş ilk emla birleşme olmuş ama ilk önce parmak egzersını yapıyormuş daha sonra emla mantar yaptıgı için anestola başlamış o daha ıyımış oyle dıyor hem kayganlaştırıyormuş hemde bıraz uyuşturuyormus bı surede anestol parmak egzersızı ıle bırleşme olmuş şimdi bu 1.5 ay içinde her ıkı kremıde bırakmıs vazelın ıle devam edıyormus kayganlaşması için kolaylık olsun dıye fılan şimdi iyice alışmış 1er gun arayla birleşme oluyormus vazelınıde bırakmış gayet normalmişşşş kızdaki azime bak yaaa benden hızlı çıktı haaaaaaa yanı neymişşşş parmak egzersızı cıddennnnnnnnn çok faydalıymışşşşş ben daha başalamadım yawwwww ama walla hırslandım cesaretlendim inşallah başlıyacam kremleri filan alır almaz sıkılmadan usanmadan destek olan sorularımıza cevap veren arkadaşlara gönülden çok teşekkür ederim ben belkı bı akrabama tanıdıgıma bu kadar açık şekilde derdimi anlatamayacaktım çok teşekkür ederim ALLAH hepinizin gönlüne göre versinn dert verip derman aratmasın bizede en kısa zamanda acil şifalar versinnnn....
oleyyyyyyyyyyyyyy vajinusmusu yendim başardım işte bugün eşimle birleşme oldu o kadar mutluyumkiş anasıl anlatsan o abartığımız acıdan eser yok sanki sine k ısırması arkadaşlar korkmayın hiçi avcımıyo ve sonunda o kadar mutlu oluyosunuzki anlatamam doktorum allah razı olsun mutluyyyyyyyyyyyyyyum başardım güxel günler beni bekliyo bitti yakında çocuk haberişde verişrim ban sorusu olana cevap veririm çoooooooooooook mutluyum
benim zar bozuldu sanırım çünkü sinek ısırığı gibi bi acı hissettim kanda geldi ama hala denediğimde kan geliyo anlamadım
emla ile hiç bi acı hissetmedim. zarın oluğu yere az sürdüm. sadece emla biraz yakıo başta o kadar . ibraz beklemek lazım sonra da.
aleynacim cnmm sizin anladigim kadariyla zorlama olmus kan gelir ozaman her iliskinde bir muddet gelebilir..ayni senin olayini yasayan bir bayan daha vardi ama hatirlamiorum nerde okudum..dr gitmis ve ona dr demiski zorlama olmus tahris olmus demis isterseniz ara verin biraz denemelernize cnm