- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.641
Kizlar 6 senelik evliyim ve dün gece bu illetten kurduldum ben cok tembeldim hic üstüne gitmedim başlarda hep doktora giderdim doktorlar her defasinda bana ayni şeyleri soylerlerdi parmak egzersizleri verirlerdi ama ben yapamazdim ağlaya ağlaya eve gelirdim hatta gecenlerde gidip kizlik zarimi genisleticektim ama burdan bir arkadasim okadar güzel seyler yazmistiki ikna oldum gitmiycem dedim kendi kendime yenicem sonra emlayla yapmaya calistim bu sefer eşim sertlesme problemi yaşadı şevkim kirildi yine erteledim ve dün gece yine okuyodum ve birden bu iş biticek dedim ilk basta sicak bir dus aldim sonra emla sürdüm. 15 dk beklettim kulak çöpüyle denedim beynime yerlestirdim kucuk mumlarla yaptim sonra bakkal mumunu denedim ve girdi yönünü buldum ve hemen esim uzandi bende penise zeytin yagi surdum eşime arkami donerek popo yönüne ittirdim kafasi girdi hemen sonra esime hareketsiZ kalmasini soyledim o sirada okadar heyecanlandimki baskı hissttim eşim ikinmayi hatirlatti bana ve derin nefes aldim verirken ikindim hop hepsi girdi heyecandan aynayi bulamadim kizlar eşim tamam dedi ben inanamadim olmamıştır dedim sonra elimle baktim penis icinde sifirda gitgel yaptim sonra bir daha denedim bu sefer ben altta eşim üste ben yerlestirdim yavas yavas nefes alip ikindim icine aldim esim gitgel yapti sonra bosaldi içine ve ben hala soktaydim :)))kizlar inanin yapabilirsiniz bukadar senemi bosuna heba etmisim üstte olmak gercekten daha kolay çünkü hakim sensin bol zeytinyagi biraz emla ve bol nefes alip vermek verirken ikin cup icinde orasi bombos kizlar yolunu buluyo benim gibi gec kalmayin nolur gercekten zor diyilmis sadece biraz cesaret ve ben egzersizde yapmadim sadece dun gece hepsini tek tek boyut olarak denedim 20 dk icerinde ve penise gectim ve oldu sadece biraz cesaret ben burdayım kizlar bırakmayın yilmayin ve inanin benimki korkak biri yaptiysa sizde yaparsiniz ..
senın adına cok sewindim hayırlı olsun canım