- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.981
senın adına cok sewindim bence sen bu işi bıtırmek uzeresin hiç değilse eşinle egzersze gec bence
kızlar hadi mutlu haberler verin artık bitirin su işi inanın korktugumz gbi bişey degil acı falan yok hadi bi cesaretlenn
Bende çok sevindim sağol canım inşallah bu hafta biter. Haklısın birde eşimin parmağı ile denemek istiyorum o da hissetmeli yapısını.
kızlar hadi mutlu haberler verin artık bitirin su işi inanın korktugumz gbi bişey degil acı falan yok hadi bi cesaretlenn
ben vermeyı cok isterdimde azcık alabılıyorum pe... içime gerisi gelmıyo ama aldıgımda da acı yok..acaba ıkanamıyomuyum :44:
cnm bende ilk denememde sadece yarısını alabldm çünkü ıkınmayı unttm ha bide yön sorunu yasadm popoya dogru itecksnz inan bunlarıyapınca olyo
denemelısın iki parmagın bırazını bıle soktuysan bu iş oldu demektir...eşinin pe... ilede yap egzersiz
]
İki parmak iki buçuk boğum girdi. Ay çok sağol çok şükür. Öyle bir rahatlama ve güven geldi ki . Tamam yapacağım inşallah arkadaşım.
Kızlar dün iki parmak egzersiz yaptım gece birde. Şimdi az önce kahverengi ve bir damla kan gelmiş bu egzersizleden dolayi mi sizce
valla çok zor cnmçalışıyoruz akşam çoğu yerde olmuyo tedaviler anadolu yakasındayım bide bu devlet hastanesinde gitiiğim doktor iyi bi doktormuş yusuf özay özdemir internette yazısıda var vajinismusla ilgili bilemiyorum ya napıcağımı şaşırdım
canım sen o aldı ben alamam die düşünme. senin onu yapmmış olman senşi daha çok cesaretlendirir. bide eşine yaptırıyomusun apartla
arkadaslar aglamaktan yazamiyorum bile ne olur bi yardim edin.egzersizde 3 parmak 2 bogum asamasina gelmistim kendimi de cok iyo motive ettim öncesinde duş da aldim ama yapamadik ben altta eşim ustteydi ittiremedim galiba tam sonra ben tam uste geceyim derken onun p.si sondu cpk moralum bozuldu ne yapmaliyim parmagimi sokup cikariyorum o anda ama p.yi sokamadim uste gecsem yapabilir miyim ki cunku sanki parmagi alttan sokunca daha bi sıkışık geliyor orasi o yuzden sanki ben ustte denesem kaymayacakmis gibi geliyortebrk ederm bennusu bak isteynce oluyooo
canm eldven degl de prezrwtf kullanrsan daha iyi olr cunku prezrwtf vajiye daha uygn cnm ayrıca bu pskolojk bazen hiç delik bile göremyrsn orda bazende gayet rahat giriyo çıkıyo bu olablr normal canm ama prezzerwtf daha uygn ne boyutta denedn cnm bak kurtlmana az kalms boyutunu soylermsn bana
Evet egzersidendir çünkü bende de oldu öğlende dedimya
Ben takip edememisim sanırım. Ya böyle birşey bekliyordum fakat egzersizden biraz sonra bekliyordum. Aradan baya zaman geçtikten sonra olması normal mi
tam emin deilim ama 6-7 cm bisey olsa gerek. prezwatf almayı bi becerebilsem ah çok utanıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?