- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.021
mum yaptım beyaz mumlardan prezervatif geçirerek.yarnda 2mumu birleştirip deniycem inşallh
bu akşam azimliyim
aparat geliyor akşama terslik olmassa
iyi haber veririm umarım
arkadaslar aglamaktan yazamiyorum bile ne olur bi yardim edin.egzersizde 3 parmak 2 bogum asamasina gelmistim kendimi de cok iyo motive ettim öncesinde duş da aldim ama yapamadik ben altta eşim ustteydi ittiremedim galiba tam sonra ben tam uste geceyim derken onun p.si sondu cpk moralum bozuldu ne yapmaliyim parmagimi sokup cikariyorum o anda ama p.yi sokamadim uste gecsem yapabilir miyim ki cunku sanki parmagi alttan sokunca daha bi sıkışık geliyor orasi o yuzden sanki ben ustte denesem kaymayacakmis gibi geliyor
tam emin deilim ama 6-7 cm bisey olsa gerek. prezwatf almayı bi becerebilsem ah çok utanıorum
bu süper bi gelşme cnm az kalmş kurtlmana
inş canm inş maksat oraya bişey sokablmek
ciddimisn ilk defa dün kulak çöpü soktum.az öncede beyaz mum soktum.1 tane. azmı kaldı dersin. ama sanki ben beynimde bu işi çözdüğümü hissediyrum.Ama inşallh p... yapabilirm ama daha değil yarn 2 mumu birleştrp denym cumartesi p.. denerim
ciddimisn ilk defa dün kulak çöpü soktum.az öncede beyaz mum soktum.1 tane. azmı kaldı dersin. ama sanki ben beynimde bu işi çözdüğümü hissediyrum.Ama inşallh p... yapabilirm ama daha değil yarn 2 mumu birleştrp denym cumartesi p.. denerim
kızlar sanki olucak bu iş
iki mumud dene bitti canm
ben artık yapmalıym çnkü 3 yıl oldu ve artk çocuk istiyrm
olack tabi cnm bnm bak prezrwatf kullansn esn ha bide denemeden önce yine egzersz yap orası acılıyo ha bide ıkınmayı unutma
mumu deneyince bana yazarmsın.10cm olması çok daha iyi olur doğum günümumu değil bu daha kalını oluo ya o
neeee kesn yapman lazım cnm bnm
yok kız zaten sabahtan beri büün önerileri okdum
profosor olucam daha okursam :)
prezervatifle yaptım zaten
oda kaygan ama birde vagina kısmına bebe yağı sürdüm
ilk aparat ıkınma ile oldu
acıda olmadı
geliştirmesi nasıl olucak çözemedim
almanca yazıyor
saf kardeşim açmadan yollamış
evet farkındayım bende
nasıl gelştrmesi anlamadm cnm
bak ben 1 buck yılda kurtldm o bı buck yıldan çok pişmanm acı falan yok olan zamana olyo cnm
cnm kutu içinde bi sürü aparat var
doğal olarak en küçükten başladım
zaten en büyüğü görsen şaşarsın
sanırım hedef o
hedefe giden yolu nasıl planlıcam
onu bilemedim
zaten kafada kısıtladığımızdan
hep gözümüzde büyüttük
sonra korka korka bu işler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?