Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah razi olsun sagol cnm

cnm bnde doktorun yanında p. boyutunda fallus aldım eve geldim yapamadım. hiç öyle düşünme. apartı alırkende bolca ıkın. bide denemeden önce banyo yap gevşetiyor. denemelerde poponu biraz kaldır

sırt üstü yatarken mi popo kalkıcak cnm

banyoda sıcakta denemek sanki daha uygundsa
ama popo kaldırma olayı olmaz ufak alan çünkü

sırt üstü yatarken mi popo kalkıcak cnm

banyoda sıcakta denemek sanki daha uygundsa
ama popo kaldırma olayı olmaz ufak alan çünkü

evet cnm yatarken banyoda değil. denemeden önce sıcak duş gevşetiyo. bide kas gevşetici al ben öle yaptım poponu hafif kaldırsan giriş yönü kolay bulunuyor popoya eğimli olduğu için vajina hiç acımıyo.

peki sen ne zamandan beri yapamıyorsun. kasıyomusun acır diemi korkuyosun

sendemi daha önce hiç ilişkiye girmemiştin..inş yeneriz canım eşli dene daha iyi olur

alet gibi kullanıyoruz tabıkı inme olyo ama eşin ayarlıcak onu tekrar kaldırıp tekrar denıyoruz falan bı kalkmayla uzun sure denenmıyo zaten

benim uzun süredir devam eden bir sıkıntı bu
kafayı yedim veya yemek üzereyim derken
burayı buldum, baktım bir sürü benim gibi insan var
moral buldum yazılanlardan, denemelere gene başladım

parmağa alıştırdım kendimide
kasılıyor benimki zorlayıncada acıyor, ama sıcak su olayını denicem birde

bak cnm parmak egzersizlerini eşinede yaptır burundan nefes al tam verirken eşin parmagını yavaş yavaş ilerletsin . doktor demiti bana burundan nefes al saniye tut bırak sonra 5 saniye bekle tekrar nefes al. bide eşin parmağını kus işareti oluyo ya eldivenle oyle soksun içerde makas işareti yapsın.bunlar doktor tavisyesi bide bebe yağı kullan o yakmıyoda acıtmıyoda. çok konuştum ama bu nefes egzersizleri günde 10 kere yapcan 1 saat arayla al bırak işlemi 10 kere
10 nefes al bırak sonra çişin var gibi tut sonra yapmış gibi rahat bırak. kaslar çalışıyomus bu şekilde yani günde 100 nefes egzersizi yapmış olucan.

tamam canım nefes olayına hemen başlıyorum
eşimin zor cnm, adamın bir parmağı benim iki parmağımdan kalın,
tombul sosis gibi

tamam canım nefes olayına hemen başlıyorum
eşimin zor cnm, adamın bir parmağı benim iki parmağımdan kalın,
tombul sosis gibi

benim eşiminde öle cnm ama daha ii oluyo. ben kendi 3 parmağımı yapıyordum onun iki parmmağı ancak.

bi defada 10 egsersizden fazla yapma ztn doğru yapıyosan uykun gelecek.

eşin çalışıyosa 3 nefes egzersni o gelince yap ondan sonra parmak egzerzisi yapın peşinden.

4 gunde nasil yendin biraz anlatir misin neler yaptin

Ayna ile inceledim deliği buldum tek çubuk girince onu peçete ile kalınlaştırdım çevresi 11 ile denedim bi eş denemesi olumsuz oldu ikincide allta idim popo altına yastık koydum yerleştir dim o hareketsizdi ıkın ve nefes al bacakları beline doladım oda beni öperek yaklaştı kendiliğinden olmuştu acırsa gitgel yaparsa içinde orası rahatlıyo zaten hissetmiyon bile sonra

kızlarr ben bugun gene eşimle egzersiz yaptım ama kayganlaştırıcılar bende yanma yapıyo sadece zeytınyag ıyı gelyo...kayganlaştırıcıda yanması olan oldu mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…