- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.001
arkadaslar aglamaktan yazamiyorum bile ne olur bi yardim edin.egzersizde 3 parmak 2 bogum asamasina gelmistim kendimi de cok iyo motive ettim öncesinde duş da aldim ama yapamadik ben altta eşim ustteydi ittiremedim galiba tam sonra ben tam uste geceyim derken onun p.si sondu cpk moralum bozuldu ne yapmaliyim parmagimi sokup cikariyorum o anda ama p.yi sokamadim uste gecsem yapabilir miyim ki cunku sanki parmagi alttan sokunca daha bi sıkışık geliyor orasi o yuzden sanki ben ustte denesem kaymayacakmis gibi geliyor
kızlar aparat kullanma nasıl diye taratırken google bakın ne çıktı
çok güldüm
[h=3]VAJİNA DARALTICI AMELİYAT (Vajinoplasti, Vajina daraltma)[/h]
:)) sen aldin mi aparattan
o da benim simdiye kadarki moral bozmalarimdan kaynaklaniyor bence sen ne yapiyosun ne asamadasin canim? Benım 3 parmaktan sonra basarmam gerekmiyor mu idi yakız moral bozmak yok, anlaştıkmı
burada eleleyiz, hep birlikte yenicez nu işi
diğer bir olay, bamyada sönme olayı
birde o sıkıntı çıkıyor gıcık oluyorum
o da benim simdiye kadarki moral bozmalarimdan kaynaklaniyor bence sen ne yapiyosun ne asamadasin canim? Benım 3 parmaktan sonra basarmam gerekmiyor mu idi ya
arkadaslar aglamaktan yazamiyorum bile ne olur bi yardim edin.egzersizde 3 parmak 2 bogum asamasina gelmistim kendimi de cok iyo motive ettim öncesinde duş da aldim ama yapamadik ben altta eşim ustteydi ittiremedim galiba tam sonra ben tam uste geceyim derken onun p.si sondu cpk moralum bozuldu ne yapmaliyim parmagimi sokup cikariyorum o anda ama p.yi sokamadim uste gecsem yapabilir miyim ki cunku sanki parmagi alttan sokunca daha bi sıkışık geliyor orasi o yuzden sanki ben ustte denesem kaymayacakmis gibi geliyor
bu akşam aşamam belli olcak
aparatım geldi
bekliyoırum burada kullanan tavsiyelerini
sonra denicem
Merhaba arkadaslar,
Eski bir vajili ve forum takipcisi olarak sizleri bilgilendirmek istedim. Bir bucuk yil bu sikintiyi cektikten sonra cok kisa bir surede bu problemi kendi basima cozdum. Hatta 2 ay icinde hamile kalip epiduralle normal dogum yapabildim hicbir sikinti yasamadan. Tavsiyem, bu hastalik beklemekle hic bir sey yapmadan kendiliginden kesinlikle gecmediginden, duzenli egzersiz yapmak.
3 defa psikyatriste gittim ama pek faydasini gormedim cunku parmak egzersizinden baska birsey onermedi. Ben parmak egzersizini yapamadim, cok korkunc ve itici geldi bana. Sonunda umutsuzluga kapilip biraktim herseyi. Daha sonra, internetten aldigim dilatorler yardimiyla yendim cok sukur.
Aldigim web sitesinin linki: https://www.vaginismus.com/products/dilator_set
Ingilizce biliyorsaniz yardimci kitabi da var, herseyi aciklamali anlatan ama cok da gerekli degil. Bunu alma sansiniz olmasa bile buna benzer birseyler bulup kulanirsaniz daha kolay yenebilirsiniz. Ben bir bucuk yil bekledigime cok pismanim.
Umarim sizlere bir faydasi olur ve en kisa zamanda sikintinizdan kurtulursunuz.
Sevgiler...
Bunun odemesi cok karisik ben kapida odeme istiyorum oda yok bide dolar tl degil
Hangi siyeden aldin cnm ve ne kadardi fiyati
Cetrina arkadaşımız yok sanırım bugün.
Neyse benim bir sorum olacak. Ben dün gece iki parmak denemesi yaptım girdi. Yanma olmadı fakat
1.Tam giriş kısmı kemikli gibi parmaklarım tam tamına sonuna kadar girmedi. Rahattim ikindm kendimi kasmadim. Nefes alıp verdim takıldığım yerlerde ve kalça altına yastık koydum ve popoyu elime doğru ittim girsin diye ama o giriş kemik gibi sert yerden parmak tam dibine kadar girmedi. Neden acaba? Ben simdi iki parmak egzersizini yapmış mi oluyorum.
2. İki parmak içimde iken makas hareketi yapmak istedim ama çok çok çok az oynatabildim parmaklarımi sıkışmış gibi idi parmaklarım normal mi bunlar. Birde git gel biraz ve yavaşça yapabildim.
3.bundan sonra ne yapmami önerir siniz
egzersiz yapılış şekli nedeniyle tam olarak girmesi zor oluyor zaten. uzun kollarınız bile olsa dik açıyla ve karşıdan yapılmadığı sürece tam olarak iki parmak almak bence mümkün değil.bence sen egzersizi olması gerektiği gibi yapmışsın.ben de makas hareketini yapamadım çok fazla.vajinanın girişindeki boğumun anatomik yapısı gereği öyle hafif sert ve daha dardır.aslında bu bizi dış etkenlere karşı koruyan muazzam vajinamızın özelliğiymiş arkadaşlar.kıymetini bilelim:) bundan sonra aparat yada muma geçebilirsin.muma prezervatif sarıp içine alamaya çalış.iyice alıştıktan sonra sanırım eşin parmağı daha uygun olur.ben en azından böyle yapmayı düşünüyorum.mum aşamasındayım ve 2 parmağa göre daha rahat aldm.bir de arkadaşlara önerim penise penis diyebilelim artık, bu ayıp değil çirkin değil, barışalım kendileriyle diyorum:) yazarken bile rahat olamıyorsak nasıl bütünleşeceğiz sizce eşimizin penisiyle??
evet haklısın, herşeyi kısıtlıyoruz burda bile p de pe
penis işte
bende tkma ad bulsakmı diye bile düşündüm
Herkes pe... Dio diye ole yazdim bende :)
bence aparat parmaktan daha kolay parmakla yapsan bile prezerwatf kullann arkdaslar daha kolay kayıp gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?